Türkiye ve Azerbaycan iki millet tek devlet olduğunu dosta düşmana kanıtladı.

Son dakika haberi: Ermenistan'ın 27 Eylül Pazar sabahı başlattığı saldırılar sonrası Azerbaycan ordusunun karşı operasyonları devam ediyor. Son dakika olarak gelen bilgilere göre de Ermenistan'ın ölü ve yaralıların tahliyesinde güçlük çektiği kaydedildi. Ermeni ordusunun komutanlığının herkesi ölü ve yaralıların tahliyesine yardım etmeye çağırdığı da aktarıldı. Ermeni subayların toplandığı bir sığınakta vuruldu.

Türkiye ve Azerbaycan iki millet tek devlet olduğunu dosta düşmana kanıtladı.
30 Eylül 2020 - 07:13 - Güncelleme: 30 Eylül 2020 - 08:30
 ve  iki millet tek devlet olduğunu dosta düşmana kanıtladı
Giriş Tarihi: 30.09.2020 Güncelleme Tarihi: 30.09.2020 

, saldırgan ’a karşı ’ın yanında yer aldı. İki millet-tek devlet olduğumuzu bir kez daha dosta düşmana kanıtladı. Azeri ordusu, sivilleri bombalayan ermeniler’e karşı müthiş bir savaş başlattı. Türk ’larıyla tank, top ve zırhlı mekanize birliklerini tek tek ortadan kaldırdı.
Son dakika: Azerbaycan vura vura ilerliyor! Ermenistan'da ağır kayıplar, gizli toplantı vuruldu.

İki millet tek yumruk

, saldırgan 'a karşı 'ın yanında yer aldı. İki millet-tek devlet olduğumuzu bir kez daha dosta düşmana kanıtladı. Azeri ordusu, sivilleri bombalayan ermeniler'e karşı müthiş bir savaş başlattı. Türk 'larıyla tank, top ve zırhlı mekanize birliklerini tek tek ortadan kaldırdı.

Azerbaycan'dan darbe! Ermeni ordusu dağılmış vaziyettePaşınyan, ne yapacağını şaşırdı. 'den ABD'ye kadar tüm türk düşmanları, barış çağrısı yaptı. Türkiye de net mesaj yolladı: Bu işi kökünden çözeceğiz.


Azerbaycan Ermeni ordusuna ait mevzileri imha etti! "Ermeni ordusu ölü ve yaralılarını tahliye etmekte güçlük çekiyor"
  tarafından yapılan açıklamada  ordusuna ait mevzilerin imha edildiği bildirilirken, Ermenistan'ın ağır kayıplara uğradığı, ölü ve yaralılarını tahliye etmekte güçlük çektiği ifade edildi.

Azerbaycan Ermeni ordusuna ait mevzileri imha etti! Ermeni ordusu ölü ve yaralılarını tahliye etmekte güçlük çekiyor

 Askeri Kuvvetlerinin çatışmaların devam ettiği temas hattında Ermeni noktalarına başlattığı karşı saldırı devam ediyor.

Azerbaycan  tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan ordusunun topçu saldırıları sonucunda  ordusunun 5.  1. Taburu'nun Terter bölgesindeki Hasankaya yerleşim yeri yakınında ve Talış yönünde bulunan 6. Motorlu Tüfek Alayı 1. Taburu'nun mevzilerinin imha edildiği bildirildi.

Açıklamada, Ermeni ordusunun ağır kayıplara uğradığı, ölü ve yaralılarını tahliye etmekte güçlük çektiği vurgulandı.



Azerbaycan Ordusu mu daha güçlü? Ermenistan Ordusu mu daha güçlü? Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın yorumladıAZERBAYCAN ORDUSU MU DAHA GÜÇLÜ? ERMENİSTAN ORDUSU MU DAHA GÜÇLÜ? PROF. DR. MESUT HAKKI CAŞIN YORUMLADI
​​​​

 

 

 

Ermenistan askerinin cephede ağladığı an kamerada! “Bizi burada yalnız bıraktılar”

Giriş: 30.09.2020 01:21 Güncelleme:30.09.2020 01:27 

Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısının ardından, Azerbaycan ordusu saldırılara karşılık verdi. Cephede Azerbaycan ordusunun silah atışları altında kalan Ermeni askerlerinin, “Bizi burada yalnız bıraktılar. Yardım edin" çığlıkları kameraya yansıdı.

Ermenistan askerinin cephede ağladığı an!

Ermenistan'ın 27 Eylül'de Azerbaycan sınırına yönelik düzenlediği saldırıların ardından Azerbaycan ordusu, karşılık verdi.

Ermeni askerler cephede hüngür hüngür ağladı!

Azerbaycan medyası tarafından servis edilen haberde, Azerbaycan ordusunun açtığı ateş altında kalan Ermeni askerlerinin, "Bizi burada yalnız bıraktılar" diyerek ağladığı an kameraya yansıdı.

.Son dakika: Azerbaycan vura vura ilerliyor! Ermenistan'da ağır kayıplar, gizli toplantı vuruldu

Son dakika haberi: Ermenistan'ın 27 Eylül Pazar sabahı başlattığı saldırılar sonrası Azerbaycan ordusunun karşı operasyonları devam ediyor. Son dakika olarak gelen bilgilere göre de Ermenistan'ın ölü ve yaralıların tahliyesinde güçlük çektiği kaydedildi. Ermeni ordusunun komutanlığının herkesi ölü ve yaralıların tahliyesine yardım etmeye çağırdığı da aktarıldı. Ermeni subayların toplandığı bir sığınakta vuruldu.
Video Player

00:11 | 00:39

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.
Online Video Platform
GİRİŞ 30.09.2020 00:55GÜNCELLEME 30.09.2020 01:00

Azerbaycan Askeri Kuvvetleri’nin çatışmaların devam ettiği temas hattında Ermeni noktalarına başlattığı karşı operasyonlar devam ediyor.
Ermeni askerlerinin cephede hüngür hüngür ağladığı o anlar kamerada...

Azerbaycan Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Ermeni ordusunun Azerbaycan topçu birlikleri tarafından açılan ateşle ağır kayıplara uğratıldığını belirtti. 

Aliyev'den son dakika Türkiye açıklaması! Kirli planı bozdu!


Son dakika: Azerbaycan vura vura ilerliyor! Ermenistan ağır kayıplar veriyor...Son dakika: Azerbaycan vura vura ilerliyor! Ermenistan ağır kayıplar veriyor...

ÜST DÜZEY DARBE: GENERALLERİN GİZLİ TOPLANTISI VURULDU

00.06: Azerbaycan ordusunun isabetli bir saldırısı sonucunda, yüksek rütbeli Ermeni subayların toplandığı bir sığınak imha edildi.

Azerbaycan Basın Ajansı'nın (APA) bildirdiğine göre , askeri kaynaklar, saldırının Harop kamikaze İHA tarafından gerçekleştirildiğini bildirdi.

Sığınakta bir general, birkaç albay ve diğer üst düzey Ermenistan Silahlı Kuvvetleri görevlilerinin bulunduğu belirtildi.

Askeri kaynaktan yapılan açıklamada, "Darbenin şiddeti, sığınaktan kimsenin kaçamadığını gösteriyor," ifadeleri kullanıldı. 

Son dakika: Ermenistan'da ağır kayıplar veriyor! Gizli toplantı vuruldu...Son dakika: Ermenistan'da ağır kayıplar veriyor! Gizli toplantı vuruldu...

ERMENİSTAN ORDUSUNUN 2 ALAYI İMHA EDİLDİ

22.32: Azerbaycan ordusunun Ermenistan ordusuna ait bazı mevzileri imha ettiği bildirildi. 

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Terter ilinin Hasankaya yerleşim biriminin yakınlarında konuşlanan Ermenistan Silahlı Kuvvetleri 5'inci Motorize Alayının 1'inci Taburu ile Talış bölgesi yönünde 6'ncı Motorize Alayının 1'inci Taburunun mevzilerinin top atışlarıyla vurulduğu belirtildi.

Açıklamada, ağır kayıplar veren Ermeni güçlerin, ölü ve yaralıların tahliyesi için bile araç bulmakta güçlük çektiği kaydedildi.  

Bakanlık operasyonlarla ilgili görüntüleri paylaştı; 

ERMENİSTAN'DAN ÖLÜ VE YARALILAR İÇİN TAHLİYE ÇAĞRISI

İnsan ve askeri teçhizat kaybına uğrayan düşman alayının tamamen imha edildiğini ifade eden Azerbaycan Savunma Bakanlığı Basın Hizmeti Başkanı Albay Vagif Dergahlı, düşman ordusunun komutanlığının herkesi ölü ve yaralıların tahliyesine yardım etmeye çağırdığını aktardı. 

'Türk F-16'larının Ermeni savaş uçağını vurdu' iddiasıyla ilgili son dakika açıklaması

AZERBAYCAN SAVUNMA BAKANLIĞI CEPHE HATTI HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

22.20: Azerbaycan Savunma Bakanlığı, yabancı ülkelerin askeri ateşelerini ve uluslararası kuruluşların temsilcilerini Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında yaşanan gelişmeler konusunda bilgilendirdi. 

ERMENİSTAN ORDUSU BÖLGEDEKİ GAZETECİLERİ HEDEF ALDI 

21.53: Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çatışmalar hız kesmeden sürerken, gelişmeleri sahadan aktarmak isteyen gazeteciler ateş altında kaldı. İctimai Tv ekibi, çekim için gittiği Terter şehrinin Kapanlı köyünde, yanlarına top ve havan mermisi düşmesi sonucu zor anlar yaşadı. 

Ermenistan ordusu tarafından yapılan atışlardan son anda kurtulan İctimai Tv ekibi, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Ermenistan ordusunun Azerbaycan'daki sivil yerleşim birimlerine gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybeden sivil sayısı 12'ye, yaralı sayısı 35'e yükseldi. 

PAŞİNYAN PUTİN'İ ARADI

21.02: Ermenistan’ın Azerbaycan sınır hattına gerçekleştirdiği saldırıların ardından başlayan çatışmalar sonrası tüm dünya gözünü Ermenistan-Azerbaycan sınırına çevirdi.

Bölgede tansiyon artmaya devam ederken, birçok lider Ermenistan ve Azerbaycan liderleri ile telefon görüşmelerine devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile 2 gün önce telefon görüşmesi gerçekleştirdikten sonra bugün de yeni bir görüşme yaptı. 

Görüşmeye dair Kremlin Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, “Ermeni tarafının girişimiyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan arasında telefon görüşmesi gerçekleşti. Vladimir Putin, devam eden çatışmalarla ilgili endişelerini dile getirdi. Çatışan tarafların acilen ateşi kesmesi ve krizi yatıştırmaya yönelik tedbirler alınmasının gerekliliğine vurgu yapıldı” ifadeleri kullanıldı. 

KOMUTA GÖZLEM MINTIKASI VURULDU

17.55: Azerbaycan ordusu tarafından, Hadrut Kasabası’nda Ermeni ordusu 3. tabur komuta gözlem mıntıkası vuruldu. Bu bölgede bulunan unsurlar etkisiz hale getirildi. 

AZERBAYCANLI GENÇLER CEPHE HATTINA GİDİYOR

Ermenistan'ın saldırılarının ardından seferberlik ilan edilen Azerbaycan'da ilk kafile cepheye gitmek için hareket etti. 

Son dakika: Azerbaycan vura vura ilerliyor! Ermenistan'da ağır kayıplar, gizli toplantı vuruldu
Son dakika: Azerbaycan vura vura ilerliyor! Ermenistan'da ağır kayıplar, gizli toplantı vuruldu

Son dakika: MYK sonrası son dakika 'Ermenistan' çıkışı! Üstüne basa basa söyledi...
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in ülkede kısmı seferberlik ilan edilmesine yönelik kararı imzalamasının ardından ülkenin gençleri cepheye gitmek için harekete geçti. Başvurularını tamamlayarak toplu bir şekilde cepheye giden gençlerin büyük bir mutluluk yaşadığı görüldü. O anlara ilişkin ilk görüntüler paylaşıldı. 

Son dakika: Azerbaycan vura vura ilerliyor! Ermenistan ağır kayıplar veriyor...
Son dakika: Azerbaycan vura vura ilerliyor! Ermenistan ağır kayıplar veriyor...

Ülkenin dört bir yanından toplanan Azerbaycanlı gençler, işgal altındaki topraklarını geri alabilmek için canlarını feda etmeye hazır olduğu ifade edildi. Eyalet Seferberlik ve Askerlik Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, "35 yaşında birinci sınıf askeri subaylar, askerler, denizciler, çavuşla ve yüksek rütbeli 50 yaş ve üstü subayların askere alındığını bildiririz" denildi. 
Ermenistan cephesindeki PKK’lılar!
Ermenistan cephesindeki PKK’lılar!
Son dakika haberine göre; ’nın Suriye’deki kolu  içinde Ermeni taburu kuruldu. Önce Kandil’e, ardından örgütün ’daki kampına giden 300 terörist PKK elebaşının koordinasyonunda cepheye yollandı .
Giriş Tarihi: 30.09.2020 

Ermenistan cephesindeki PKK’lılar!

 Suriye'deki kolu olan 'de Ermeni kökenlilerin oluşturduğu sözde tabur ile Kandil'deki teröristleri 'da buluşturdu. Buradan, sivil kıyafetlerle Sevan Gölü kıyısındaki 'na geçen 300 terörist, Ermeni askeri kıyafetleri giyerek, ağır silahlar kuşanıp Azeri kardeşlerimize karşı savaşmaya başladı. Kandil ile  arasındaki iletişimi ise halen PKK/ KJK koordinasyonunun en üst sorumlusu olan ve  Genel Başkanlık Konseyi Üyesi olan "Sözder Avesta" kod adlı Nuriye Kesbir'in sağlıyor.



Türk İstihbarat birimlerinin tespitlerine göre YPG saflarındayken 2017'de öldürülen, TKP/ML TİKKO terör örgütünün sözde  komutanı olarak tanıtılan Ermeni kökenli "Nubar Ozanyan" kod adlı Orhan Bakırcıyan'ın adının verildiği taburda yer alan teröristler önce Kamışlı bölgesinden Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesine geçti. Burada, PKK'nın Kandil kadrosunda yer alanlarla buluşan teröristler, gruplar halinde önce Süleymaniye'den İran'ın Sabis ve Kirmanşah üzerinden Urumiye kentlerine geçti. İki ayrı rota oluşturan teröristler, Ermenistan'ın 3 yıl önce Türkiye,  ve İran'a karşı çatışma ve eylemlerde kullanmak için militan yetiştirmek üzere kurduğu, Vardenes Kampı'na oradan da Ermenistan saflarına geçti.



ERMENİLER VE PKK'LILAR PARİS'TE BİRLİKTE GÖSTERİ YAPTI
Fransa'da yaşayan Ermeniler, Azerbaycan'ın Paris Büyükelçiliği yakınında toplanarak Azerbaycan'ın Ermenistan'ın saldırılarına karşı meşru müdafa hakkını kullanmasını  etti. Terör örgütü PKK yandaşları da ellerinde Ermenistan bayrağı ve örgüte ait bez parçalarını alarak protestolara eşlik etti. İki grup sık sık   ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı  karşıtı slogan attı.

Ermeniler Paris'te PKK'lı teröristler ile birlikte gösteri düzenlediERMENİLER PARİS'TE PKK'LI TERÖRİSTLER İLE BİRLİKTE GÖSTERİ DÜZENLEDİ

Ermeniler Paris'te PKK'lı teröristler ile birlikte gösteri 

Giriş: 30.09.2020 00:38

Ermenistan'ın Azerbaycanlı sivilleri alçakca öldürmesini görmezden gelen Ermeni vatandaşlar, Paris sokaklarında PKK'lı teröristler ile birlikte gösteri düzenledi.

Fransa'nın başkenti Paris'te Ermeniler ile terör örgütü PKK yandaşları Türkiye ve Azerbaycan karşıtı gösteri yaptı.
Ermeniler Paris'te PKK'lı teröristler ile gösteri düzenledi

BAŞKAN ERDOĞAN KARŞITI SLOGAN ATTILAR

Fransa'da yaşayan Ermeniler, Azerbaycan'ın Paris Büyükelçiliği yakınında toplanarak Azerbaycan'ın Ermenistan'ın saldırılarına karşı meşru müdafa hakkını kullanmasını protesto etti.

Terör örgütü PKK yandaşları da ellerinde Ermenistan bayrağı ve örgüte ait bez parçalarını alarak protestolara eşlik etti.

İki grup sık sık Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev karşıtı slogan attı.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN'A MÜDAHALE ÇAĞRISI

Göstericiler uluslararası topluma Azerbaycan ve Türkiye'ye müdahale çağrısında bulundu.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı gösteride Fransız polisi taşkınlık yapan bazı göstericileri uyardı.

Öte yandan Azerbaycan Büyükelçiliği binasına "Karabağ Azerbaycandır", "Ermenistan saldırıları dursun" yazılı pankartlar dikkati çekti.

.Ermenistan'dan Türkiye'ye güldüren tehdit: Karşılık vereceğiz
Azerbaycan'ın Ermenistan'a yönelik gerçekleştirdiği misilleme, Erivan'ı korkuttu. Özellikle Ermeni askerleri sınırdaki mevzilerini terk ederek geriye çekilirken Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan hezimeti Türkiye'ye bağladı. Paşinyan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye'ye karşılık vereceklerini ifade etti.

Ermenistan'dan Türkiye'ye güldüren tehdit: Karşılık vereceğiz

Ermenistan'ın sivilleri hedef alan alçakça saldırılarına karşı Azerbaycan'ın başlattığı operasyon Erivan'ı endişeye sürükledi. Özellikle cephe hattında büyük bir hezimet yaşayan Ermeni ordusu geri çekilmesini devam ettirirken, Başbakan Nikol Paşinyan Türkiye'ye tehditler savurdu.

Azerbaycan'ın Türkiye tarafından desteklendiğini sosyal medya hesabından duyuran Ermeni Başbakan, Türkiye'den hesap soracakları açıklamasıyla güldürdü.

Türk F-16'larının Ermeni savaş uçağını vurdu iddiası! Türkiye'den son dakika açıklaması

"TÜRKİYE'YE KARŞILIĞINI VERECEĞİZ"

Karabağ bölgesiyle birlikte Azerbaycan'ın yüzde 20'sini işgal altında tutan Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye'yi hedef aldı.

Paşinyan, işgal altındaki Dağlık karabağ topraklarını kendi bölgesi ilan ederek "Azerbaycan, Türk Ordusunun desteğiyle sınırlarını Ermenistan topraklarına doğru genişletiyor. Bu duruma karşılık vereceğiz" ifadelerini kullandı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum