Son dakika: Başkan Erdoğan'dan öğretmen ataması müjdesi! Özgür Özel'in randevu talebine flaş yanıt

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Konuşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, Irak'a düzenleyeceği ziyarete ilişkin bilgi verdi. "Irak ziyaretinde çok sayıda anlaşma imzalayabilirim" diyen Erdoğan, "Türkiye-Irak ilişkilerini farklı bir zemine oturtacağız. Erbil'i de ziyaret edebilirim" ifadelerini kullandı. Öğretmen ataması müjdesi veren Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." dedi. Öte yandan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendisinden randevu talebine "Kapımız açık" şeklinde konuştu.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan öğretmen ataması müjdesi! Özgür Özel'in randevu talebine flaş yanıt
17 Nisan 2024 - 03:25
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan öğretmen ataması müjdesi! Özgür Özel'in randevu talebine flaş yanıt
Giriş Tarihi: 16.04.2024 22:17 Güncelleme Tarihi: 17.04.2024 03:08 
Başkan Erdoğan'dan öğretmen ataması müjdesi: Yakında alım yapacağız! | Özgür Özel'in randevu talebine yanıt: Kapımız açık | Irak'a ziyaret: Erbil'i de ziyaret edebilirim
Başkan Erdoğan'dan 
öğretmen ataması müjdesi!
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan öğretmen ataması müjdesi! Özgür Özel’in randevu talebine flaş yanıt
Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Irak'a yapacağı ziyarete ilişkin konuşan Başkan Erdoğan, "Bağdat ziyaretimizin ardından dönüşte Erbil’e de bir ziyaret yapabiliriz" dedi. Öğretmen ataması yapılacağının müjdesini veren Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'in randevu talebine olumlu yanıt vereceğini ifade etti.
Başkan Erdoğan’dan öğretmen ataması müjdesi
Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Konuşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, Irak'a düzenleyeceği ziyarete ilişkin bilgi verdi. "Irak ziyaretinde çok sayıda anlaşma imzalayabilirim" diyen Erdoğan, "Türkiye-Irak ilişkilerini farklı bir zemine oturtacağız. Erbil'i de ziyaret edebilirim" ifadelerini kullandı. Öğretmen ataması müjdesi veren Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." dedi. Öte yandan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendisinden randevu talebine "Kapımız açık" şeklinde konuştu.
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 'Çalışmalar sürüyor, yakın zamanda öğretmen ataması yapılacak
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Konuşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Erdoğan, öğretmen ataması müjdesi vererek, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendisinden randevu talebine karşılık "Kapımız açık" ifadelerini kullanan Başkan Erdoğan, ele alınacak çok konunun olduğunu vurguladı. Öte yandan Irak ziyaretine değinen Erdoğan, "Türkiye-Irak ilişkilerini farklı bir zemine oturtacağız. Erbil'i de ziyaret edebilirim" ifadelerini kullandı.
Başkan Erdoğan’dan öğretmen ataması müjdesi: Yakında alım yapacağız! | Özgür Özel’in randevu talebine yanıt: Kapımız açık | Irak’a ziyaret: Erbil’i de ziyaret edebilirimBaşkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Konuşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Erdoğan, öğretmen ataması müjdesi vererek, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendisinden randevu talebine karşılık "Kapımız açık" ifadelerini kullanan Başkan Erdoğan, ele alınacak çok konunun olduğunu vurguladı. Öte yandan Irak ziyaretine değinen Erdoğan, "Türkiye-Irak ilişkilerini farklı bir zemine oturtacağız. Erbil'i de ziyaret edebilirim" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası basın mensupları ile sohbet gerçekleştirdi.

Basın mensuplarıyla sohbet ederek, Ramazan Bayramı'nı kutlayan Erdoğan, daha sonra gazetecilerle Külliye'nin seyir tepesine yürüdü.

Başkan Erdoğan, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ÖĞRETMEN ATAMASI MÜJDESİ

Yakında öğretmen ataması yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor.İşte basın mensupları tarafından Başkan Erdoğan'a yöneltilen sorular ve yanıtları:

SORU: DİPLOMASİ TRAFİĞİNİZ BAYRAM SONRASI BİR HAYLİ HAREKETLİ, GÜNDEMİNİZDE NELER VAR?

Mesela Tanzanya Cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelecek. Tanzanya, Afrika'nın önemli bir ülkesi. Bu nedenle onun Türkiye'ye gelişi çok çok önemli. Onlarla atacağımız adımlar diplomatik konuların yanında yatırımlar açısından da önemli fırsatları barındırıyor.

SORU: ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BİR DE BAĞDAT ZİYARETİNİZ OLACAK. HANGİ KONULAR GÜNDEMDE? TERÖRLE MÜCADELEDE YENİ AŞAMA DİYEBİLİR MİYİZ?

Özellikle Irak tarafı bizim bu ziyaretimize çok önem veriyor. Bu ziyaretle birlikte Türkiye ve Irak olarak münasebetlerimizi farklı bir zemine oturtacağız. Ziyaretimizin gündem başlıklarının en önemlilerinden biri de su meselesi. Su konusunda bizden bazı talepleri oldu, bu konuları çalışıyoruz. Bu konuyu onlarla çözmenin gayreti içinde olacağız. Onlar da zaten bu işi çözelim istiyorlar. Adımlarımızı bu istikamette atacağız. Bir de Türkiye'ye doğalgaz ve petrol akışı konuları var onları da ele almanın gayreti içerisinde olacağız. Bağdat ziyaretimizin ardından dönüşte Erbil'e de bir ziyaret yapabiliriz, oradaki yetkililerle de görüşmeler yapabiliriz. Arkadaşlarımız bu konu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

SORU: RUSYA DEVLET BAŞKANI SAYIN VLADİMİR PUTİN'İN BİR ZİYARETİ SÖZ KONUSUYDU, TARİH NETLEŞTİ Mİ?

Sayın Putin ile sık sık telefon görüşmeleri gerçekleştiriyoruz. Türkiye ziyareti ile ilgili henüz tarih netleşmedi. Bu konu da inanıyorum ki en kısa sürede netleşecektir.

SORU: CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'İN SİZDEN RANDEVU İSTEDİĞİ KONUŞULUYOR. BU TALEBE YANITINIZ NE OLUR?

CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz.

SORU: ÖĞRETMEN ATAMASI SÖZ KONUSU MU?

Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor.

Başkan Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin bahçesinde basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi.

Basın mensuplarıyla sohbet ederek, Ramazan Bayramı'nı kutlayan Erdoğan, daha sonra gazetecilerle Külliye'nin seyir tepesine yürüdü.

Başkan Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerle sohbet etti

Erdoğan, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Diplomasi trafiğiniz bayram sonrası bir hayli hareketli, gündeminizde neler var?" sorusu üzerine Erdoğan, "Mesela Tanzanya Cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelecek. Tanzanya, Afrika'nın önemli bir ülkesi. Bu nedenle onun Türkiye'ye gelişi çok çok önemli. Onlarla atacağımız adımlar diplomatik konuların yanında yatırımlar açısından da önemli fırsatları barındırıyor." diye konuştu.

"ERBİL'İ DE ZİYARET EDEBİLİRİM"
Erdoğan, Bağdat ziyaretinde hangi konuların ele alınacağına ilişkin soru üzerine, özellikle Irak tarafının bu ziyarete çok önem verdiğine işaret ederek, şunları söyledi:

"Bu ziyaretle birlikte Türkiye ve Irak olarak münasebetlerimizi farklı bir zemine oturtacağız. Ziyaretimizin gündem başlıklarının en önemlilerinden biri de su meselesi. Su konusunda bizden bazı talepleri oldu, bu konuları çalışıyoruz. Bu konuyu onlarla çözmenin gayreti içinde olacağız. Onlar da zaten bu işi çözelim istiyorlar. Adımlarımızı bu istikamette atacağız. Bir de Türkiye'ye doğal gaz ve petrol akışı konuları var onları da ele almanın gayreti içerisinde olacağız. Bağdat ziyaretimizin ardından dönüşte Erbil'e de bir ziyaret yapabiliriz, oradaki yetkililerle de görüşmeler yapabiliriz. Arkadaşlarımız bu konu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor."

"SAYIN PUTİN İLE SIK SIK TELEFON GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyaretinin tarihinin netleşip netleşmediğine ilişkin soruya Erdoğan, "Sayın Putin ile sık sık telefon görüşmeleri gerçekleştiriyoruz. Türkiye ziyareti ile ilgili henüz tarih netleşmedi. Bu konu da inanıyorum ki en kısa sürede netleşecektir." yanıtını verdi.

"KAPIMIZ AÇIK"
Erdoğan, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?" sorusuna ise "CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz." karşılığını verdi.

ÖĞRETMEN ATAMASI MÜJDESİ
Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin soruyu, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz. Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." şeklinde yanıtladı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum