Son dakika: Bakan Akar'dan Yunan gazetesinin provokasyonuna sert tepki!.

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan bir Yunan gazetesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında atılan ahlaksız manşet hakkında açıklama geldi. Bakan Akar "Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz." sözleriyle tepki gösterdi.

Son dakika: Bakan Akar'dan Yunan gazetesinin provokasyonuna sert tepki!.
20 Eylül 2020 - 11:36

Son dakika: 'dan Yunan gazetesinin provokasyonuna sert tepki!

Giriş Tarihi: 20.9.2020  10:54 Son Güncelleme: 20.9.2020  11:32

Milli Savunma Bakanı  bir Yunan gazetesinde Başkan  hakkında atılan ahlaksız manşet hakkında açıklama geldi.  "Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn.  hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz." sözleriyle tepki gösterdi.

Bakan Akar'dan provokasyona sert tepki!

: Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn.  hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz.

Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır. İki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz.

Son dakika: Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: Kara bir leke olarak kalacak

Son dakika haberi...  alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn.  hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz.

Son dakika: Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: Kara bir leke olarak kalacak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'da yayın yapan bir gazetenin Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik manşetine tepki göstererek, "Sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz" dedi.

Bakan Akar, yaptığı yazılı açıklamada, "Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz. Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır. İki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Yunanistan haddini aştı! Dimokratia paçavrasından alçak ifadeler!YUNANİSTAN HADDİNİ AŞTI! DİMOKRATİA PAÇAVRASINDAN ALÇAK İFADELER!

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelikten Yunan paçavrasına sert tepki: Bu alçak ifadeler o politikacıların alnına yapışırSON DAKİKA: AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK'TEN YUNAN PAÇAVRASINA SERT TEPKİ: BU ALÇAK İFADELER O POLİTİKACILARIN ALNINA YAPIŞIR

TBMM Başkanı Mustafa Şentoptan Yunan basınına tepki Başkan Erdoğana destekTBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP'TAN YUNAN BASININA TEPKİ BAŞKAN ERDOĞAN'A DESTEK

Adalet Bakanı Abdulhamit Gülden Yunan gazetesinin manşetine tepkiADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL'DEN YUNAN GAZETESİNİN MANŞETİNE TEPKİ

Fuat Oktaydan Yunan gazetesinin manşetine tepkiFUAT OKTAY'DAN YUNAN GAZETESİNİN MANŞETİNE TEPKİ

Son dakika: Bakan Akar'dan Yunan gazetesinin provokasyonuna sert tepki!

Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanı 'dan bir Yunan gazetesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında atılan ahlaksız manşet hakkında açıklama geldi. Bakan Akar "Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi  hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz." sözleriyle tepki gösterdi.

Son dakika: Bakan Akar'dan Yunan gazetesinin provokasyonuna sert tepki!

Bakan Hulusi Akar şu sözleri kullandı:Habercilikle alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiçkimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz.

Bakan Akar ayrıca gerekli işlemlerin hızlıca yapılması gerektiğinin altını çizerek "Bu utanç vesikası Yunan basın tarihinde kara bir leke olarak kalacaktır. İki ülke arasındaki ilişkileri sabote etmeyi amaçlayan ve kamu vicdanında zaten mahkum olan bu ahlaksızlar hakkında Yunan makamlarınca da gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz." diye ekledi.

Son dakika: Yunan medyasından ahlaksız manşet! Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ağır küfürle hedef aldılar...

ÇİRKİN MANŞETE TEPKİLER SÜRÜYOR!

Türkiye'den Yunan gazetesinin çirkin manşetine tepkiler devam ediyor. Daha önce İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Yunan mevkidaşı Stelios Petsas'a gönderdiği mektupta, Yunanistan'da bir gazetede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edilmesini kınadı.

EN GÜÇLÜ BİÇİMDE KINIYORUM

Fahrettin Altun mektubunda, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti adına, aşırı sağ bir yayının ön sayfasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaretlerin yayımlanmasını en güçlü biçimde kınıyorum." ifadesini kullandı.

HESABI SORULMALI

Türkiye'nin, Yunanistan Dışişleri Bakanlığının dün yaptığı açıklamayı memnuniyetle karşıladığını belirten Altun, mektubunda "Öte yandan, bu tür hakaretlerin Yunan Ceza Kanunu'na göre cezaya tabi olduğunu vurgulamak istiyor, Yunan hükümetini bu utanmazca ve acınası hareketin sorumlularından hesap sormaya çağırıyorum." sözlerine yer verdi.

İletişim Başkanı Altun, "Yabancı bir lidere hakaret etmek ancak çaresizliğin ve mantıktan yoksunluğun bir işareti olabilir. Bu, ne basın özgürlüğünün ne de ifade hürriyetinin kapsamına girmemektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Son dakika haberi: Yunanistan'daki alçak manşete sert tepki! Yunan Büyükelçi bakanlığa çağrıldı

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: NEDENİ YUNANLI SİYASİLERİN ZEHİRLİ DİLİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Yunanistan'da bir gazetenin Cumhurbaşkanımıza dönük çirkin ve alçakça ifadelerini şiddetle kınıyoruz. Bu alçakça yayınların arkasında bazı Yunanlı politikacıların Türkiye hakkındaki zehirli dili var. Bu alçak ifadeler o politikacıların alnına yapışır." sözleriyle ahlaksız manşete tepki gösterdi.

AK Parti ve İletişim Başkanlığı'ndan Yunan gazetesi hakkında flaş açıklama: Hesabı sorulmalı

Çelik, ayrıca "Türkiye hakkında alçakça ifadeler kullananlar, Yunanistan'ı sadece silah satılacak bir sömürge pazarı gibi görenleri saygıyla karşılıyorlar. Türkiye'nin iyi komşuluk yaklaşımına düşmanlık ediyorlar. Yunanistan'a Afrika'daki eski sömürgeleri gibi davrananları dost zannediyorlar. Bazı Yunanlı politikacılar ve alçak ifadeleri kullanan basın organları kendi ülkelerini böyle zavallı duruma düşürüyorlar. Cumhurbaşkanımız hakkında kullanılan alçak ifadeleri Türkiye düşmanı Yunanlı politikacılara iade ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan manşeti Yunan gazetesinin ilk rezaleti değil! Kadrosunda PKK'lılar varSon dakika: Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: Kara bir leke olarak kalacak

Son dakika haberi...  alakası olmayan bir Yunan gazetesinde Sn.  hedef alan ve aklı başında Yunan halkı dahil sağduyu sahibi hiç kimsenin asla kabul etmediği son derece seviyesiz ifadeyi şiddetle kınıyoruz.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları