'Keeping Up with the Kardashians' programı sona eriyor!

Kim Kardashian, Jenner ve Kardashian ailelerin günlük yaşantısını konu edinen ve fenomene dönüşüp dünyanın en zenginleri arasına girmelerini sağlayan programları Keeping Up with the Kardashians'ın 14 yılın ardından sona erdiğini duyurdu.

'Keeping Up with the Kardashians' programı sona eriyor!
09 Eylül 2020 - 17:37
Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020)
9 Eylül 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

 09.09.2020 - 17:49

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 1

Ellen DeGeneres'in eski çalışanı konuştu: Tanıdığım en kötü insandı

Ünlü sunucu ve komedyen Ellen DeGeneres'in eski çalışanı, ünlü sunucu ve komedyen hakkında "O benim hayatımda tanıdığım en kötü insandı. İnsanları kovmaktan zevk alırdı. Size bir "hiçmişsiniz" gibi davranırdı" diye konuştu.

HABER DETAY - TIKLA OKU 


Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 2

Deniz Bulutsuz'a hapis istemi

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği suçlamasıyla hakkında dava açılan Ozan Güven'in kendisinin de darp edildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu dosyada uzlaşma sağlanmayınca Deniz Bulutsuz hakkında iddianame hazırlandı. Savcılık Bulutsuz'un "Basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle yargılanmasını istedi.

HABER DETAY - TIKLA OKU

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 3

Kim Kardashian duyurdu: Keeping Up with the Kardashians programı 14 yılın ardından sona eriyor

Kim Kardashian, kendisinin ve tüm aile üyelerinin üne kavuşmasını, hatta fenomene dönüşüp dünyanın en zenginleri arasına girmesini sağlayan, Jenner ve Kardashian ailelerinin günlük yaşantısını konu edinen Keeping Up with the Kardashians adlı reality show programının 14 yılın ardından sona erdiğini duyurdu.

'Keeping Up with the Kardashians' programı sona eriyor!

Kim Kardashian, Jenner ve Kardashian ailelerin günlük yaşantısını konu edinen ve fenomene dönüşüp dünyanın en zenginleri arasına girmelerini sağlayan programları Keeping Up with the Kardashians'ın 14 yılın ardından sona erdiğini duyurdu.


'Keeping Up with the Kardashians' programı sona eriyor!

Dünyaca ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian, sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarını üzen bir açıklama yaptı. Kardashian, ailesi ve kendisinin günlük hayatını konu edinen 'Keeping Up with the Kardashians' programının 20. sezonu ile birlikte sona ereceğini açıkladı.

Aldıkları kararın zor olduğunu belirten ünlü yıldız, "14 yılın, 20 sezonun, yüzlerce bölüm ve sayısız yan şovun ardından bizi bunca yıldır iyi günde kötü günde, mutlulukta, kederde, birçok ilişki ve çocuklu dönemlerde izlemiş olan seyircilere büyük minnet duyuyoruz. Bu yolda tanıştığımız sayısız kişiyi ve harika anıları sonsuza dek saklayacağız" dedi.

İlk olarak 2007 yılında E! kanalında yayınlanan program, ev halkına ait yaşamlarını kayıt altına aldıran tabloid bir başkahraman olan Kim Kardashian ve onun renkli ve karışık ailesini konu alıyordu. Ekrana yansıdığı kadarıyla aile üyeleri sık sık tartışır, hatta fiziksel şiddete varan kavgalar ederdi. Ancak sonunda daima aile olgusu ön plana çıkarılır ve tartışmalar sona ererdi.

Keeping Up with the Kardashians programı sona eriyor

FİNAL SEZONU 2021'DE

Kardashian ve Jenner aile üyelerinin fenomenleşmesini ve dünyanın en zenginleri listesine girmesinin kapılarını açan program, televizyon tarihindeki en yüksek kazançlı reality show programı olarak tarihe geçmişti.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 4

Selena Gomez: Eski sevgililerimin hepsi deli olduğumu düşünüyor

ABD’li şarkıcı Selena Gomez ilişki hayatına açıklamalarda bulundu. Gomez, "Eski sevgililerimin hepsi deli olduğumu düşünüyor" dedi.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 5

Matrix'te neden herkes güneş gözlüğü takıyor?

Matrix filmi 1999 yılında çıktığında karakterlerinin tarzıyla da epey dikkat çekmişti. Peki Matrix evreninde neden herke gözlük takıyor? Ortaya atılan yeni bir hayran teorisi gözlük tercihine akla yatkın bir açıklama getiriyor.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 6

Dr. Dre ve Nicole Young'ın boşanma davasında 15 milyon nafaka talebi

Nicole Young'ın 24 yıllık eşi rapçi Dr. Dre'ye açtığı boşanma davasının ardından ünlü rapçiden aylık 15 milyon TL nafaka talep etti.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 7

Jane Fonda: Bir daha asla kıyafet almayacağım

İklim değişikliği protestoları ve gözaltına alınmalarıyla haberlere konu olan ünlü oyuncu Jane Fonda, istikrarlı bir çevreci olduğunu kanıtlamak için artık kıyafet satın almayacağını açıkladı.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 8

Türkiye genelinde müze sayısı yüzde 3,5 artarak 467 oldu

Türkiye genelinde müze sayısı 2019 yılında 16 artarak 467'ye ulaştı. Bunların 199 tanesi Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde, 268 tanesi ise özel müze kategorisinde yer aldı.

HABER DETAY - TIKLA OKU

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 9

Altın Koza'da Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması'nda 22 film yarışacak

Türkiye'deki güzel sanatlar ve iletişim fakültelerinde öğrenim gören öğrencilerin filmlerinin yarışacağı 27'nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması finalistleri belli oldu. Yarışmaya başvuran 117 film arasından, 4 kategoride toplam 22 film yarışmaya hak kazandı.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 10

Cristiano Ronaldo'dan 1 milyon sterlinlik (9,7 milyon TL) reklam anlaşması

Dünyaca ünlü Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiliz şirketi Compare The Market ile 1 milyon sterlinlik (9,7 milyon TL) reklam anlaşması imzaladı.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 11

Osmanlı mirası Siyavuş Paşa Köprüsü restore edilecek

Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği ve Bulgaristan’ın Harmanlı Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla hayata geçirilen ‘Eski Tarihsel ve Kültürel Koridorların Canlandırılması’ projesi kapsamında yüzyıllar boyunca doğu ve batıyı birbirine bağlayan, ‘Diyagonal Yol’ olarak da bilinen antik Roma yolu koridoru yeniden canlandırılacak. Proje kapsamında Harmanlı sınırlarında bu yol üzerinde bulunan Osmanlı mirası tarihi Siyavuş Paşa Köprüsü de restore edilerek, turizme kazandırılacak.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 12

Oyuncu Maya Hawke disleksi olduğunu açıkladı: Hastalığım yüzünden okuldan atıldım

Anne ve babası Uma Thurman ve Ethan Hawke'nin yolundan giderek oyunculuğu tercih eden Maya Hawke disleksi olduğunu duyurdu.

HABER DETAY - TIKLA OKU

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 13

Uluslararası Turizm Filmleri Festivali Kapadokya'da yapılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 5'incisi gerçekleştirilen 'Uluslararası Turizm Filmleri Festivali' bu yıl Nevşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Kapadokya bölgesinde düzenlenecek.

 HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 14

7,5 milyon yıllık yeni fosiller bulundu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde Yamula Barajı kıyısında devam eden kazı çalışmalarında, 7,5 milyon yıllık 'bovid' türü olarak bilinen boynuzlu hayvanların yanı sıra gergedan, zürafa, fil ve yırtıcı etçillerin fosillerine ulaşıldı.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 15

Meghan Markle'ın kraliyete girerken kaçırılma eğitimi aldığı ortaya çıktı

Prens Harry ile evlenerek kraliyet alesine gören Meghan Markle'ın, sıra dışı bir güvenlik eğitiminden geçtiği, kaçırılma tatbikatına katıldığı öğrenildi.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 16

Oscar Akademisi'nden En İyi Film adaylarında çeşitlilik için 4 yeni temel kriter

Çeşitliliğe yer vermediği için yıllardır eleştirilen “Oscar çok beyaz” kampanyalarına maruz kalan Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, Oscar Ödülleri’nde tarihi bir adım atarak ‘En İyi Film’ adayları için hem ekran önünde hem de kamera arkasında uyulması gereken dört yeni ‘çeşitlilik kriteri’ni duyurdu.

 HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 17

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda İspanyol Akşamı

Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası, u13 Eylül Pazar akşamı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda İspanyol Akşamı etkinliği düzenliyor.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 18

Leyla ve Sarp, İyi Günde Kötü Günde ile hem güldürmeye hem de aşkı sorgulatmaya geliyor

Yapımına O3 Medya’nın imza attığı başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’ın paylaştığı Star TV’nin heyecanla beklenen dizisi İyi Günde Kötü Günde'den yepyeni bir kare paylaşıldı.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 19

Engelsiz Film Festivali başlıyor

Engelsiz Filmler Festivali, "Normali Ararken" teması ile 12-18 Ekim'de Türkiye'deki sinemaseverlerle buluşacak.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 20

Sivas kavurması sofraları süslüyor

Sivas'ta genellikle kış mevsiminde yoğun olarak tüketilen ve kentteki kombinalarda her yıl belirli zamanlarda hazırlanan kavurma sofraları süslüyor. Kentte yılda 200 ton kavurma tüketiliyor.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 21

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin jürisi belli oldu

7. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin jüri üyeleri açıklandı.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 22

Menajerimi Ara en çok izlenen dizi oldu (Yeni bölüm konukları: Melisa Şenolsun ve Edis)

Star’ın yeni dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan üçüncü bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Tüm kategorilerde en çok izlenen dizi olan Menajerimi Ara, yeni bölüm tanıtımıyla da büyük merak uyandırdı. 4. Bölüm tanıtımda yer alan Melisa Şenolsun ve Edis’in komik anları şimdiden merak uyandırdı.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 23

BTS Billboard 200 listesinde zirveden inmiyor

K-pop grubu BTS, tamamı İngilizce olan Dynamite şarkısıyla Billboard 200 müzik listesinde zirvedeki yerini iki haftadır koruyor.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 24

Filmleriyle efsaneleşen Yılmaz Güney ölüm yıldönümünde anılıyor

Türk sinemasının dünyaya açılmasında önemli bir yeri olan sanatçı Yılmaz Güney, vefatının 36. yılında anılıyor.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 25

Şampiyon tenisçi Naomi Osaka'dan maskeli ırkçılık tepkisi

Grand Slam şampiyonu Japon tenisçi Naomi Osaka, ABD vatandaşı George Floyd'un ırkçı polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesini kortta protesto etti. Osaka, 2020 ABD Açık Turnuvası'na 'George Floyd' yazılı maskesiyle damga vurdu.

 HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 26

İki milyon yıllık fosiller Burdur Doğa Tarihi Müzesi’nde sergileniyor

Burdur Doğa Tarihi Müzesi’nde, biri dev bir güney filine ait, yaklaşık 2 milyon yıllık olduğu tahmin edilen fosiller sergileniyor. Corona virüs salgını nedeniyle 2,5 ay kapalı kalan, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyarete açılan müzeyi yılbaşından bu yana 2 bin 500 kişi ziyaret etti.

 HABER DETAY - TIKLA OKU 

Magazin ve sanat turu (9 Eylül 2020) - 27

UNESCO mirası Diyarbakır Surları'nda 500 günlük restorasyon başladı

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Diyarbakır'ın tarihi surların üzerinde bulunan ve geçmişte savunma amaçlı kullanılan burçlarda 500 günde tamamlanması hedeflenen, 9 milyon 471 bin TL maliyetli restorasyon çalışması başlatıldı.

HABER DETAY - TIKLA OKU 

Kim Kardashian kötü günleri geride bıraktı
ABD'li magazin yıldızı Kim KardashianMeksika'da bir fotoğraf çekimine katılırken görüntülendi. Bir süredir evliliğinde sorunlar olan Kardashian kelimenin tam anlamıyla geri döndü.

25 Ağustos 2020 - 10:43
 
1
39 yaşındaki dört çocuk annesi Kim Kardashian, önceki gün Meksika'daki Cabo San Lucas'ta plajda görüntülendi. Kardashian, pembe renkli iddialı bikinisiyle objektiflere takıldı.
2ABD'li yıldız, pembe renkli iddialı bikinisiyle objektiflere takıldı.
3Saçlarını ördürerek toplatan Kardashian, bütün ailesiyle birlikte görev aldığı 'Keeping Up With The Kardashians' adlı TV şovu için kamera karşısına geçti.
4ESNEKLİĞİNİ KAYBETMEDİESNEKLİĞİNİ KAYBETMEDİ
Kameralara poz veren Kardashian, bir ara da esnekliğini kaybetmediğini kanıtlayan hareketler sergiledi.
539 yaşındaki yıldız, kumların üzerinde koşarak perendeler attı. Bir süre kumsalda yürüyen Kardashian, sonra havuz kenarına oturup etrafını izledi.
6Kardashian'ın eşi Kanye West, ABD başkanlık seçimlerine adaylığını koydu. West, ilk mitinginde yaptığı konuşmayla bazı aile sırlarını ortaya serdi. Bir dönem Kim Kardashian'dan boşanmak istediğini söylemesi olay oldu.
7Bu açıklama sonrası Kim Kardashian ve Kanye West arasında bir süredir devam eden gerilim ve anlaşmazlıklar daha fazla gün yüzüne çıktı. Çiftin aynı evde yaşamadığı iddiaları ortaya atıldı.
8Kardashian ve West, önceki hafta kötü giden evliliklerini toparlamak için çocuklarını da alıp Dominik Cumhuriyeti'ni tatile gitti
10

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA

​​​​​Özge Ulusoy'un yıllar içindeki değişimi şaşırttı
Her defasında estetik iddialarını yalanlayan manken Özge Ulusoy'un, 2008 yılında 'Dilek Ağacı' adlı filmde rol aldığı ortaya çıktı. 37 yaşındaki Ulusoy'un değişimi sosyal medyada gündem oldu.
 09 Eylül 2020 - 12:30
 
1
2003 yılında katıldığı 'Miss Turkey' yarışmasında ikinci olan ve kariyer basamaklarını hızla tırmanan model ve sunucu Özge Ulusoy'un, yıllar önce oynadığı filmdeki hali dikkat çekti.
2Kanal 7'de 2008 yılında yayınlanan 'Dilek Ağacı' adlı filmde koyu makyajıyla 'şeytan' rolünü canlandıran Ulusoy'un bu halini görenler tanımakta güçlük çekti.
3Zaman zaman fiziksel değişimiyle magazin gündemine gelen Özge Ulusoy, bu yöndeki sorular karşısında her defasında estetik yaptırmadığını söylüyor.
4Bir dönemin Instagram akımına uyarak yaptığı makyajsız paylaşımıyla da uzun uzun adından söz ettiren Özge Ulusoy, bir kez daha estetik iddialarıyla gündeme gelmişti.
5Ardından Özge Ulusoy'un eski bir fotoğrafı sosyal medyada yayılmış, fotoğrafı görenler şaşkınlık yaşamıştı.
6Ulusoy ise o fotoğrafa dair açıklama yapmasa da, estetik iddiaları hakkında şunları söylemişti:
"İyi yaş alıyorum demek ki dikkat çekiyor. Ben bununla mutlu oluyorum. Sosyal medya hesabıma yaptırdığım her şeyi koyuyorum. İnsanların estetiği nasıl anladıklarına bağlı. Plastik cerrahi ise ben ameliyat olmadım ama hep söylüyorum botoks yaptırıyorum, dolgu yaptırıyorum. Zaten saklamıyorum, yaptırdığım doktorları da seve seve paylaşıyorum. Eğer ameliyat olmam gerekirse de olurum.''
Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si Şebnem Ceceli'nin son hali!
Yayınlandığı döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisinde, Tekin Ailesi'nin en küçük kızı 'Ayşe'yi canlandıran Şebnem Ceceli büyüdü. Dizinin ardından eğitimine ağırlık veren Ceceli, Hukuk fakültesini kazandı. 'Yaprak Dökümü'nde 'Fikret'e hayat veren Bennu Yıldırımlar, yıllar sonra dizide kardeşini canlandıran genç oyuncu ile bir araya geldi.
 09 Eylül 2020 - 12:00
 
1
Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden ekrana uyarlanan 'Yaprak Dökümü' dizisi tam beş sezon boyunca ekranlara geldi.
2Bazen güldüren bazen ağlatan fenomen dizi, karakterlerinden konusuna kadar büyük ilgi gördü. 2010 yılında final yapan dizide rol alan birçok isim başarı merdivenlerini hızla tırmanarak, Türkiye'nin en çok konuşulan oyuncuları arasına girdi.
3Dizinin oyuncuları; Halil Ergün, Güven Hokna, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Bennu Yıldırımlar ve Hasan Küçükçetin farklı yapımlarla izleyici karşısına çıkmaya devam ettiler.
4Evin en küçük üyesi 'Ayşe' yani Şebnem Ceceli ise eğitimine ağırlık verdi ve ekrandan uzaklaştı.
5Uzun bir aradan sonra dizide ablasını canlandıran Bennu Yıldırımlar'la buluşan Ceceli, emeklerinin karşılığını aldı.
6GURUR DUYDUM"GURUR DUYDUM"
Bennu Yıldırımlar, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Uzun bir aradan sonra, 'Yaprak Dökümü'nde en küçük kız kardeşimiz 'Ayşe’yi oynayan Şebnem Ceceli‘yle buluştuk. O artık hukuk fakültesi öğrencisi. Gurur duydum. Yolu açık olsun" mesajını yazdı.
​​​​​​​Serel Yereli: Kökümün, kökünün kökü...
Oyuncu olarak başladığı kariyerinde müzik eğitimi almak üzere yurt dışına çıkan ve burada yaptığı çalışmalarla kariyerinde yeni basamaklar tırmanan Serel Yereli, sosyal medya hesabından İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu olan 9 Eylül'ü kutladı ve dikkat çekici satırlar paylaştı.
09 Eylül 2020 - 11:58
 
1Yurt dışına çıktığından bu yana son derece dikkat çeken paylaşımlarda bulunan ve kimi zaman bu paylaşımlarıyla magazin sayfalarında haber olmayı da başaran Serel Yereli, bu defa doğduğu topraklara olan minnetini gösterdi.
2Memleketi İzmir’in düşman işgalinden kurtulduğu gün olan 9 Eylül’ü pas geçmeyen Yereli, henüz minik bir kızken çekilmiş karesini hesabından paylaştı ve altına da güne dair önemli ifadeler yazdı.
3İşte Serel Yereli’nin 9 Eylül mesajı; "Showbusiness hayatıma İzmirspor cheerleaderi olarak başlamanın aşırı haklı gururu…. Uğruna savaşacağım tek parsel! Kökümün kökünün kökü. Denizinin tuz seviyesine, halkının sıcaklığına, cana yakınlığına, rahatlığına, samimiyetine, havasının güzelliğine, toprağına , özgürlüğüne, zeytin dalına, ailemi ailem, beni ben yapan mentalitesine ve her şeyden önce karakterine aşığım İzmirim. 9 Eylülümüz kutlu olsun!"
4Yazının devamında ise; "Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir hiçbir kirli ayağın basamayacağı kutsal bir topraktır. M.Kemal Atatürk '.O ayaklar kapımıza dayanır yine de bastırtmayız, dünyanın en güzel şehri! İyi ki bizi seçtin, dünyanın en güzel çocukluğunu yaşadık." dedi.

​​​​​​​Enis Çiftçi'ye 30 yaş küçük sevgili
Bir dönemin hızlı playboy’u Enis Çiftçi, eski günlerine geri döndü. Çiftçi, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisiyle gecelerde boy gösteriyor.
09 Eylül 2020 - 11:49
 
1Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Enis Çiftçi, evlendikten sonra gece hayatına veda etmişti. Ancak iş hayatında da evliliğinde de başarılı olamadı.
2Yurtdışına yerleşen Çiftçi, kış aylarını Tayland- Phuket ve Koh Samui’de, yaz aylarını da Türkiye’nin gözde tatil bölgeleri Bodrum ve Çeşme’de geçirmeye başladı.
3Eski 'hızlı' günlerine geri dönen 50 yaşındaki iş insanı, şimdilerde Melis adındaki 20 yaşındaki sevgilisiyle Çeşme’de tatil yapıyor.
4Her gün farklı bir mekanda eğlenen çift, ilişkilerine yönelik tüm eleştirilere kulaklarını tıkayarak aşklarını yaşıyor.
​​​​​​
Hatice: Evlilik teklifi aldım
Kendisinden 10 yaş küçük oyuncu Ali Kemal Sarı ile aşkı doludizgin devam eden şarkıcı Hatice, 'evlilik' açıklaması yaptı.
09 Eylül 2020 - 10:41
 
1İddialı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Hatice (41), kendinden 10 yaş küçük Ali Kemal Sarı ile ile geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başlamıştı.
2Mutlu bir beraberlik sürdüren ünlü şarkıcı ile oyuncu sevgilisi, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
3Ali Kemal Sarı, çekimleri ekim ayında başlayacak olan ‘Eyvah Tatil’ filminde oynayacağını söyledi.
4Parmağındaki yüzükle dikkat çeken Hatice, evlilik yolunda ilk adımı attıklarını duyurdu
541 yaşındaki türkücü, sevgilisinden evlilik teklifi aldığını, film bittikten sonra nikah masasına oturmak istediklerini açıkladı.
6ANNELİK ÇOK YAKIŞIR"ANNELİK ÇOK YAKIŞIR"
Hatice, geçtiğimiz ay sevgilisiyle fotoğrafına, "Bana annelik sana da babalık çok yakışır sevgilim" notunu yazmıştı.
​​​​​Karantina süresi dolmadan misafir ağırladı!
Boğaz’daki evinde verdiği parti sonrası Yiğit Marcus Aral ve bazı katılımcıların corona virüs testinin pozitif çıktığı iddia edilmişti. Aral, önceki gün sevgilisi Şevval Şahin’le karantinada olmasına rağmen villasında yabancı arkadaşlarını ağırladı.
 09 Eylül 2020 - 14:31
 
1
'Miss Turkey 2018' güzeli Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral, pandemi sürecinin büyük kısmını Miami'de geçirdi. Türkiye'ye döner dönmez Ege'yi dolaşan ikili, partiden partiye koştu.
2Yiğit Marcus Aral, geçtiğimiz günlerde Boğaz'daki lüks villasında kalabalık bir yaş günü partisi organize etmişti. Partiden birkaç gün sonra kendisi de dahil birçok sosyetik arkadaşının Covid-19'a yakalandığı iddia edilmişti.
3Model Şevval Şahin, bir açıklama yaparak corona virüs testinin negatif çıktığını duyurdu. Şahin, “Sağlığımız ile ilgili hiçbir şikayetimiz yok, biz çok iyiyiz. Çevremizdeki çoğu kişinin testi pozitif çıktığı için karantinadayız. Ve tedbir amaçlı evde ozon tedavisi görüyoruz. İkinci testi de birkaç gün sonra yapacağız. Her şey o zaman netleşecek. Parti ile bu durumun ilgisi olup olmadığını anlamak çok zor. Bu yüzden bu konuda kimse net bir bilgi veremiyor" dedi.
4Aral, bu olaylardan sonra sevgilisiyle Rumelihisarı'ndaki Boğaz manzaralı lüks karantinaya girdi.
5Yiğit Marcus Aral, geçtiğimiz gün 14 günlük karantina süreçleri dolmamasına rağmen villasında İsveçli dostlarını misafir etti.
6Birçok defa maskesiz gezen, tüm yaz partiden partiye koşan ve karantinayı tamamlamayan ikili, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Cansel Elçin: Zeynep evlilik teklifimi ciddiye almadı
Oyuncu Cansel Elçin ve meslektaşı Zeynep Tuğçe Bayat, ağustos ayında dünyaevine girdi. Çift, aile yakınları ve dostlarının katıldığı bir törenle nikah masasına oturdu. Cansel Elçin, Zeynep’e nasıl evlenme teklifi ettiğini anlattı.
 09 Eylül 2020 - 09:21
 
1Cansel Elçin (46) ile Zeynep Tuğçe Bayat (29) iki hafta önce nikah masasına oturmuştu. Oyuncu çift geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaydı.
2Cansel Elçin, “Zeynep’e ilk evlilik teklifimi havalı olsun diye Fransızca yapmıştım ama ciddiye almamıştı, ikincisinde elimde bir deniz kabuğu vardı, kabul gördü” dedi
3Cansel Elçin ev işlerinde eşi Zeynep Tuğçe Bayat’a yardım ettiğini, temizlik yaptığını söyledi.
4Öte yandan Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, İki yıldır birlikte. Çift, ani bir kararla nikâh masasına oturmuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum