Kayıp Korhan Berzeg hakkında gerçek ortaya çıktı! DNA kızı ile eşleşti! Kemik parçaları...

Korhan Berzeg'in sır dolu kaybında yeni gelişme: DNA'sı kızıyla eşleşti! 62 personel çalıştı: Kol kemiği parçası bulundu Son dakika haberi! Balıkesir’de ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA, Korhan Berzeg’in kızı Nisa Berzeg ile eşleşti. Böylece ormanlık alanda bulunan kemik parçalarının Korhan Berzeg’e ait olduğu netleşmiş oldu. Jandarma ekipleri, kemik parçaları ve kıyafetlerin bulunduğu bölgede dün 62 personel ve 3 köpekle çalışma yaptı. Çalışmada, daha önce parçası bulunan gömleğin bir kısmı ile kol kemiği olduğu düşünülen kemik parçası bulundu.

Kayıp Korhan Berzeg hakkında gerçek ortaya çıktı! DNA kızı ile eşleşti! Kemik parçaları...
28 Nisan 2024 - 02:09
Kayıp Korhan Berzeg hakkında gerçek ortaya çıktı! DNA kızı ile eşleşti! Kemik parçaları... 
Giriş Tarihi: 27.04.2024 16:56 Güncelleme Tarihi: 28.04.2024 02:40
Korhan Berzeg'in sır dolu kaybında yeni gelişme: DNA'sı kızıyla eşleşti! 62 personel çalıştı: Kol kemiği parçası bulundu
Türkiye'nin konuştuğu olayda flaş gelişme: 
Korhan Berzeg'e ait çıktı! DNA sonucu açıklandı
Son dakika haberi: Türkiye'nin konuştuğu Korhan Berzeg'in kayıp olayıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti. Son olarak; ekiplerce yapılan çalışmalarda, yaklaşık 10 santimetrelik bir kemik parçası daha bulunmuştu...
Kayıp Korhan Berzeg hakkında gerçek ortaya çıktı316 gün önce kaybolmuştu! Ünlü ekonomist Korhan Berzeg kaybında flaş gelişme: Kemiklerin DNA raporu çıktı!
316 gün önce kaybolmuştu! Ünlü ekonomist Korhan Berzeg kaybında flaş gelişme: Kemiklerin DNA raporu çıktı!Balıkesir'in Gönen ilçesinde 316 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in (83) kızından alınan DNA örneklerinin sonucu belli oldu. 

Balıkesir’de ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA, Korhan Berzeg’in kızı Nisa Berzeg ile eşleşti. Böylece ormanlık alanda bulunan kemik parçalarının Korhan Berzeg’e ait olduğu netleşmiş oldu. Jandarma ekipleri, kemik parçaları ve kıyafetlerin bulunduğu bölgede dün 62 personel ve 3 köpekle çalışma yaptı. Çalışmada, daha önce parçası bulunan gömleğin bir kısmı ile kol kemiği olduğu düşünülen kemik parçası bulundu.
Korhan Berzeg’in sır dolu kaybında yeni gelişme: DNA’sı kızıyla eşleşti! 62 personel çalıştı: Kol kemiği parçası bulundu
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 4 gündür arama çalışmaları devam eden Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemikler, kızından alınan DHA ile eşleşti. Ayrıca arama çalışmalarının olduğu bölgede kola ait olduğu düşünülen bir kemik ve gömlek parçası bulundu.
Korhan Berzeg gizemiyle ilgili flaş gelişme: DNA’sı kızıyla eşleşti...Balıkesir'in Gönen ilçesinde 23 Nisan'da bulunan kemik parçalarının, geçen yıl haziran ayında sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu tespit edildi.
Kayıp Korhan Berzeg hakkında gerçek ortaya çıktı! DNA kızı ile eşleşti! Kemik parçaları...Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra Berzeg'in kimlik ve banka kartlarının bulunmasının ardından ekonomistin eşi Angela ve kızı Nisa Berzeg'in Gönen ilçesine gelerek verdiği DNA örneklerinin eşleştirmesi yapıldı.

İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan çalışmada, kemik parçalarından alınan DNA'nın Nisa Berzeg'den alınan DNA ile eşleştiği öğrenildi.

Bu arada, jandarma ekipleri, kemik parçaları ve kıyafetlerin bulunduğu bölgede bugün 62 personel ve 3 köpekle çalışma yaptı. Çalışmada, daha önce parçası bulunan gömleğin bir kısmı ile kol kemiği olduğu düşünülen kemik parçası bulundu.

OLAY

Armutlu Mahallesi'ndeki evinden 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü yapmak için köpeği "Tina" ile ayrıldıktan sonra haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg (83) için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda çalışma başlatılmıştı.

Ekipler, Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölgenin yanı sıra yakın mahallelerde, su kuyuları, dere yatakları ve mağaralarda günlerce Berzeg ve köpeğini aramış, ancak herhangi bir ize rastlayamamıştı.

Geyikli ile Armutlu mahalleleri arasında 29 Ağustos'ta bir vatandaşın fark ettiği köpeğin "Tina" olduğu Berzeg ailesi tarafından teşhis edilmişti. Köpeğin, sağlıklı ve bakımlı olduğu belirlenmişti. Küresel konumlama sistemi (GPS) cihazı takılan köpeğin araziye bırakılmasından da herhangi bir sonuca ulaşılamamıştı.

23 Nisan'da Armutlu'ya yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıkta mahalle sakinleri tarafından kemik ve kıyafet parçaları ile kimlik ve banka kartları bulunmuş ve bunlar, ekipler tarafından incelemeye alınmıştı.
316 gün önce kaybolmuştu! Ünlü ekonomist Korhan Berzeg kaybında flaş gelişme: Kemiklerin DNA raporu çıktı!ABD'de Dünya Bankası'nda bir dönem Asya Direktörü olarak çalıştıktan sonra emekli olup, İstanbul Büyükada'daki evinde yaşamaya başlayan Korhan Berzeg, 2023 Mayıs'ta İngiliz eşi Angela Berzeg ile geldiği Balıkesir'in Gönen ilçesi kırsal Armutlu Mahallesi'ndeki yazlık evinden, 17 Haziran'da, doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina' ile yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.Yaklaşık 1 hafta önce Korhan Berzeg'in evinin 5 kilometre ötesinde bulunan insan kemikleri kızından  DNA örneği alınarak test yapıldı. DNA testinin sonucu bugün belli oldu. 

BERGEZ AİLESİNİN AVUKATI AÇIKLAMADA BULUNDU

Berzeg ailesinin Avukatı Emre Akkaş, yaptığı açıklamada aramada bulunan kemiklerin Korhan Berzeg'in Balıkesir'in Gönen İlçesi'ne bağlı Armutlu Köyü'nde toprağa verilmesinin düşünüldüğünü söyledi. Yapılan DNA testi sonucu, kemiklerin Berzeg'e ait olmasının yanı sıra, ölüm nedeninde araştırılması gerektiğini söyleyen Avukat Akkaş, "Yapılacak bu incelemeler 2-3 hafta sürebilir. Kemikler ancak adli tıptaki çalışmaların sonrasında toprağa verilebilecek" dedi.

KEMİK PARÇALARININ KORHAN BERZEG'E AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Uzun süredir kendisinden haber alınamayan ve aranan Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen dere yatağında bulunan kemikler ileri teşhis için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda inceleniyordu. Kemiklerden alınan DNA örnekleri, Berzeg’in İngiltere’de yaşayan kızı Nisa Berzeg’ten alınacak DNA örnekleri ile karşılaştırıldı. Kemiklerdeki DNA, Berzeg'in kızıyla eşleşti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum