Kardeş, Pakistan'da cami yakınında intihar saldırısı: 52 ölü!

Pakistan’ın Belucistan eyaletine bağlı Mastung bölgesinde Hazreti Muhammed'in (Sallallahü teala aleyhi ve sellem) doğum günü olan Mevlid Kandili vesilesiyle çok sayıda kişinin toplandığı Medine Cami yakınında gerçekleştirilen bombalı saldırıda can kaybı artıyor. Bölge sağlık görevlisi Abdul Razzaq Shahi yaptığı açıklamada, saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 52'ye yükseldiğini belirtti. Mastung polisinden Attahul Munim saldırganın bir polis aracının yakınında kendisini havaya uçurduğunu aktardı. Saldırının sorumluluğunu ise henüz üstlenen olmadı.

Kardeş, Pakistan'da cami yakınında intihar saldırısı: 52 ölü!
29 Eylül 2023 - 14:08

Son dakika... Pakistan’da cami yakınında intihar saldırısı: 52 ölü!

Giriş Tarihi: 29.09.2023 12:34 Güncelleme Tarihi: 29.09.2023 13:29

Son dakika... Pakistan’ın Belucistan eyaletinde bir cami yakınında gerçekleştirilen intihar saldırısında biri polis olmak üzere 52 kişi yaşamını yitirdi, 58 kişi yaralandı.

Pakistan'da cami yakınında intihar saldırısı: 52 ölü - Akdeniz Gerçek Gazetesi | Antalya Haberleri

Son dakika... Pakistan'ın Belucistan eyaletinde bir cami yakınında Mevlit Kandili için toplanan vatandaşların bulunduğu alanda düzenlenen bombalı terör saldırısında 1'i polis 52 kişi öldü, 58 kişi yaralandı.

52 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Dawn gazetesindeki habere göre, Belucistan'ın Mastung bölgesinde bir cami yakınında Mevlit Kandili için toplanan vatandaşların bulunduğu alanda bomba patlatıldı. Bombalı terör saldırısında 1'i polis 52 kişi hayatını kaybetti, 58 kişi yaralandı.

SALDIRIYI ÜSTLENEN OLMADI 

Patlama alanına çok sayıda ambulans ve arama kurtarma ekibi gönderildi. Yetkililer, olayın intihar saldırısı olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı. Geçici hükümet Başbakanı Anvarul Hak Kakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırıyı kınadı.

Pakistan’ın Belucistan eyaletine bağlı Mastung bölgesinde Hazreti Muhammed'in (Sallallahü teala aleyhi ve sellem) doğum günü olan Mevlid Kandili vesilesiyle çok sayıda kişinin toplandığı Medine Cami yakınında gerçekleştirilen bombalı saldırıda can kaybı artıyor. Bölge sağlık görevlisi Abdul Razzaq Shahi yaptığı açıklamada, saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 52'ye yükseldiğini belirtti.
Mastung polisinden Attahul Munim saldırganın bir polis aracının yakınında kendisini havaya uçurduğunu aktardı. Saldırının sorumluluğunu ise henüz üstlenen olmadı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum