İşte AK Parti'nin Adıyaman adayları! Başkan Erdoğan tek tek açıkladı...

Son dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yenimahalle Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Erdoğan, "Söz verdik mi onu yerine getirmeden rahat etmeyiz. Tutamayacağımız söz vermeyiz." dedi. Muhalefetteki adaylık kavgasıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "Adıyaman altılı masa denen proje yapıya fırsat vermedi. Seçim yenilgisinin faturasını Kılıçdaroğlu'na kestiler. 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavga kesilmedi. Özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz." ifadelerini kullandı. Erdoğan açıklamalarının ardından AK Parti'nin Adıyaman'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

İşte AK Parti'nin Adıyaman adayları! Başkan Erdoğan tek tek açıkladı...
08 Şubat 2024 - 18:00

İşte AK Parti'nin Adıyaman adayları! Başkan Erdoğan tek tek açıkladı...

Giriş Tarihi: 08.02.2024 Güncelleme Tarihi: 08.02.2024 

Başkan Erdoğan'dan Adıyaman'daki aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalar

Başkan Erdoğan’dan Adıyaman’daki aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarSon dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yenimahalle Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Erdoğan, "Söz verdik mi onu yerine getirmeden rahat etmeyiz. Tutamayacağımız söz vermeyiz." dedi. Muhalefetteki adaylık kavgasıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "Adıyaman altılı masa denen proje yapıya fırsat vermedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP her gün yeni bir skandal üretiyorSeçim yenilgisinin faturasını Kılıçdaroğlu'na kestiler. 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavga kesilmedi. Özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz." ifadelerini kullandı. Erdoğan açıklamalarının ardından AK Parti'nin Adıyaman'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

İşte AK Parti’nin Adıyaman adayları! Başkan Erdoğan tek tek açıkladı...Başkan Erdoğan AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan belediyecilik konusunda kimsenin kendileriyle yarışamayacağını söylerken CHP'nin içinde Bizans oyunlarının yaşandığını ifade etti. Altılı masanın bir proje olduğunu vurgulayan Erdoğan "Kaybedince de faturayı Kılıçdaroğlu'na kestiler" dedi. Başkan Erdoğan diğer yandan Adıyamanlıların merakla beklediği ilçe adaylarını da tek tek açıkladı.

İşte AK Parti’nin Adıyaman adaylarıBaşkan Erdoğan, Yenimahalle Spor Salonu'nda düzenlenen, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Adıyaman'da yaklaşık 32 bin konutun inşasının devam ettiğini, tamamlandıkça hak sahiplerine etap etap teslim edileceğini söyleyen Erdoğan, "Hedefimiz 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız. Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Ardından bu sayıyı 389 bine tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

Adıyamanlılardan bu konuda gönüllerini ferah tutmalarını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz tutamayacağımız sözü vermeyiz, söz verdiğimiz zaman da onu yerine getirmeden rahat etmeyiz. Adıyaman'ın bize, hükümetimize ve ittifakımıza olan inancını ve güvenini Allah'ın izniyle boşa çıkarmayacağız." diye konuştu.

Depremlerde hayatını kaybedenleri rahmetle yad eden Erdoğan, Adıyaman halkına başsağlığı ve sabır diledi.

Adıyaman'a aynı zamanda teşekkür borçlarını ödemek için geldiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemiz siyaseti açısından bir dönüm noktasını teşkil eden 14-28 Mayıs seçimlerinde Adıyaman bizleri çok güçlü bir şekilde bağrına bastı. 14 Mayıs'ta yüzde 66 oy oranıyla, 28 Mayıs'ta ise yüzde 69 gibi rekor oyla şahsımıza destek veren Adıyaman'a en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Kandil'den Pensilvanya'sına terör elebaşlarının tüm güçleriyle asıldığı bu kritik seçimlerde Adıyamanlı kardeşlerimiz geleceklerine sahip çıktı. Adıyaman, 'altılı masa' denilen proje yapının ve cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi." diye konuştu.

Adıyaman halkının, acılarını istismar ederek iktidar rüyası gören fırsatçılara müsaade etmediğini, onların oyunlarına gelmediğini söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bugün şöyle son 8 ayda yaşananlara baktığımızda, Adıyaman'ın nasıl doğru, isabetli ve basiretli bir tercih yaptığını çok net görebiliyoruz. Türkiye'nin sonu felaketle bitebilecek çok büyük bir uçurumun kenarından döndüğü gün geçtikçe daha iyi anlaşılıyor. Beraber aylarca yol yürüdükleri, '13. Cumhurbaşkanımız' diyerek aylarca millete reklamını yaptırdıkları zatın bugün adının anılmasına dahi tahammül edemiyorlar. Seçim yenilgisinin faturasını bir kişiye kestiler, sanki kendilerinin hiçbir sorumluluğu yokmuş gibi pişkince yollarına devam ettiler. Bununla da kalmadılar, Cumhurbaşkanı adaylarının yanında yöresinde kim varsa tekmili birden hepsini siyasetten diskalifiye ettiler. Dikkat edin, 14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz.

Adıyaman, tüm propagandaya rağmen 14-28 Mayıs seçimlerindeki ferasetli tavrıyla buna 'dur' demiştir. Adıyamanlı kardeşlerimiz sadece kendi istikballerini değil, aynı zamanda 85 milyonun geleceğini de kurtardı. Bunun yanında Türkiye'ye hizmetle ve eserle geçecek altın değerinde bir 5 yıl daha kazandırdınız. Rabbim tüm Adıyaman halkından razı olsun. Siz bize sahip çıktınız, desteğinizi, duanızı bizden esirgemediniz. İnşallah biz de sizleri çaresiz, sahipsiz, boynu bükük bırakmayacağız."

Cumhur İttifakı olarak vatandaşların umutlarını asla boşa çıkarmayacaklarını, devletin tüm imkanlarıyla depremzede şehirleri en kısa sürede yeniden ayağa kaldıracaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Şunu çok açık ve net ifade etmek isterim; muhalefetin ne yaptığını, ne söylediğini 3 kuruşluk menfaatleri için hangi yalanlara sarıldıklarını asla önemsemiyoruz. Bunlara cevap vermek için sarf ettiğimiz her nefesi ziyan olarak görüyoruz. Eskisi, yenisi ve sütre gerisinden idare nedeniyle CHP yönetiminin ülkenin ve milletin sorunlarına çözüm üretmek gibi bir derdi yoktur. Bunlar siyasi kariyer peşinde koşan, kifayetsiz muhterislerdir. Milletimiz de bunların tıynetini, kıratını, fikrini ve zikrini çok iyi biliyor. Bunun için biz sadece ve sadece işimize odaklanıyoruz. Depremzedelerimizin dertlerine nasıl en kısa sürede derman oluruz, buna bakıyoruz. Asrın felaketini yaşamış şehirlerimizi nasıl imar ve ihya ederiz, buna kafa yoruyoruz. İşçimizin, sanayicimizin, emeklimizin, esnafımızın, tüccarımızın, çiftçimizin sıkıntılarını nasıl çözeriz bununla uğraşıyoruz."

Etrafı adeta ateş çemberiyle çevrili Türkiye'yi nasıl sahil-i selamete çıkarabileceklerinin endişesini taşıdıklarını belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son dönemde üzerimize salınan terör örgütlerinin başını nasıl ezeriz bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim gündemimizde milletimizi hedefleri ve hayalleriyle buluşturmak var. Bizim gündemimizde ülkemizi bölgesel ve küresel krizlerin çözümünde anahtar konuma getirmek var. Bizim gündemimizde Türkiye Yüzyılı'nın en kısa sürede inşası var. Bizim gündemimizde vatandaşımızın canını yakan enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadele var. Bizim gündemimizde Türkiye'yi ekonomide, savunmada, diplomaside, sağlıkta, ticarette, turizmde ve diğer alanlarda lider ülke yapmak var."

Erdoğan, bunun dışında bir saikle hareket etmeyi kendilerine zül saydıklarını, muhalefet gibi laf üstüne laf koymanın, yalanla, iftirayla, çarpıtmayla siyasetteki başarısızlıkları örtmenin hevesinde olmadıklarını söyledi.

"ADIYAMAN-ÇELİKHAN YOLUNUN İHALESİNİ 13 MART'TA YAPIYORUZ"

İş yapmanın, hizmet etmenin, eser ortaya koymanın ve Adıyaman halkıyla birlikte 85 milyon vatandaşın dertlerine derman olmanın peşinde olduklarını dile getiren Erdoğan, "Nitekim şehrimizin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Adıyaman-Çelikhan yolunun ihalesini 13 Mart tarihinde yapıyoruz. Ne diyor hikmet erbabı, 'Kamil odur ki koya dünyada bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser.' Biz de geride hayır duyasıyla anılacak eserler bırakmanın derdindeyiz. Rabb'im son nefesimize kadar bu niyet üzerine çalışmayı, yürümeyi bizlere nasip eylesin." dedi.

14-28 Mayıs 2023'teki seçimlerde elde ettikleri avantajı, 31 Mart'taki seçimlerde büyük bir zafer kazanarak taçlandıracaklarını kaydeden Erdoğan, "31 Mart'a hazır mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 31 Mart'ta Adıyaman'ın merkez ve ilçelerinde gümbür gümbür sandıkları patlatarak gelmeye var mıyız? AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hazırlıklarımızı çok önceden yaptık. Şehirlerimizin sorunlarına dair çözüm önerilerimizi netleştirdik. Hangi ilimizin neye ihtiyacı olduğunu doğru tespit ederek buna göre plan ve projelerimizi tek tek belirledik." diye konuştu.

"BELEDİYECİLİKTE AK PARTİ VE CUMHUR İTTİFAKI İLE YARIŞABİLECEK BABAYİĞİT YOK"

Erdoğan, 30 Ocak'ta Ankara'da düzenledikleri coşkulu bir programla seçim beyannamelerini kamuoyuyla paylaştıklarını anımsatarak, sadece sorunlara odaklanan değil, aynı zamanda şehirleri Türkiye Yüzyılı'na hazırlayacak vizyoner projelerle milletin huzuruna çıktıklarını aktardı.

Beyannamenin 8 bölümden oluştuğuna işaret eden Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Birinci bölüm AK Parti'nin yerel yönetim vizyonu. İkinci bölüm katılımcılık, şeffaflık ve hesap verebilirlik. Üçüncü bölüm dirençli şehirler. Dördüncü bölüm Türkiye Yüzyılı'nda şehir ve çevre. Beşinci bölüm toplumsal refah, öncelikli şehir ekonomileri. Altıncı bölüm duyarlı ve kapsayıcı sosyal belediyecilik. Yedinci bölüm kültür üreten şehirler. Sekizinci bölüm ise hizmet ve eser belediyeciliği. Tüm bu başlıklarda, her biri çok detaylı çalışılmış alt başlıklar bulunuyor.

Dolayısıyla belediyelerdeki 30 yıllık zengin tecrübemizle iktidardaki 21 yılı aşan müktesebatımızı harmanlayarak her açıdan kapsayıcı, pratik ve toplumun tüm kesimlerine hitap eden bir yol haritası çıkardık. 31 Mart'ta milletimizin onayını aldıktan sonra seçim beyannamemizi adım adım hayata geçireceğiz. Elini vicdanına koyan her bir vatandaşımız şu gerçeği kabul ediyor; belediyecilik konusunda AK Parti ve Cumhur İttifakı ile yarışabilecek hiçbir babayiğit yoktur."

 

Erdoğan, hizmet ve eser siyasetinde kendileriyle aşık atabilecek kimsenin çıkmadığını, bugüne kadar hep kendileriyle yarışıp kendi vizyonlarını aşmaya çalıştıklarını söyledi.

"Rakiplerimizin beceriksizliğinden, çapsızlığından ve iş bilmezliğinden güç devşirenlerden asla olmadık." diyen Erdoğan, şehirlere hep daha iyi, daha kaliteli hizmet götürmenin mücadelesini verdiklerini belirtti.

Siyaset ve toplum mühendisleriyle seçim kazanma hesabı yapmak yerine, milletin gönlüne girerek sandıktan birinci çıkmaya gayret ettiklerini söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bugün de aynı hassasiyetle hareket ediyoruz. CHP gibi kapalı kapılar ardında bölücü örgütün uzantılarıyla demlenmek yerine, Cumhur İttifakı olarak sözümüzü doğrudan milletimize söylüyoruz.

Siyaseti basit toplama çıkarma işlemine indirgeyenler kazın ayağının hiç de öyle olmadığını 31 Mart gecesi acı bir tecrübeyle görecektir. Millet, siyaseti kişisel ikbali için at pazarlığına çevirenler ile ülkeye hizmet için didinenleri ayıracak, iradesini tapulu mülkü gibi gören kibir abidelerini siyasetten inşallah tasfiye edecektir. Eski Türkiye'nin kirli pazarlıklarını yeniden horlatmak isteyenler, hak ettikleri şekilde siyaset arşivinin tozlu raflarındaki yerlerini alacaklardır."

 

Erdoğan, kapısı çalınmadık ev bırakmayacaklarını vurgulayarak, "Ben sizlere inanıyorum. Öyleyse 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirlerimizi gerçek belediyecilikle taçlandırıyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Büyük ve güçlü Türkiye vizyonumuza sıkı sıkıya sahip çıkmaya var mıyız? Seçim zaferimiz şimdiden kutlu ve mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Milletin kantarına çıkmalarına 52 gün kaldığını hatırlatan Erdoğan, "İnşallah 52 gün sonra hep birlikte sandığa giderek gerçek belediyecilik için oylarımızı kullanacağız. Şehirlerimizin her anında hep yanında olacak adaylara oylarımızı vereceğiz. Adıyaman'ın tercihinin yine AK Parti'den ve Cumhur İttifakı'ndan yana olacağına inanıyorum. Sizlerden merkezde Ziya Polat kardeşime çok güçlü destek bekliyorum. Aynı şekilde ilçelerimizde de adaylarımıza sahip çıkacağınızdan şüphe etmiyorum." diye konuştu.

İŞTE ADIYAMAN ADAYLARI

BESNİ - REŞİT ALKAN

ÇELİKHAN - MUSTAFA BULUT

GERGER - ERKAN AKSOY

GÖLBAŞI - HAKAN TOYDAŞ

KAHTA - MEHMET CAN HALLAÇ

SAMSAT - HALİT FIRAT

SİNCİK - MEHMET KORKUT

TUT- ERCAN ÖNCEBE

AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP içindeki hesaplaşma Bizans oyunlarını aratmıyor. CHP her gün yeni skandal üretiyor." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı olarak vatandaşların umutlarını asla boşa çıkarmayacaklarını, devletin tüm imkanlarıyla depremzede şehirleri en kısa sürede yeniden ayağa kaldıracaklarını belirten Başkan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Şunu çok açık ve net ifade etmek isterim; muhalefetin ne yaptığını, ne söylediğini 3 kuruşluk menfaatleri için hangi yalanlara sarıldıklarını asla önemsemiyoruz. Bunlara cevap vermek için sarf ettiğimiz her nefesi ziyan olarak görüyoruz. Eskisi, yenisi ve sütre gerisinden idare nedeniyle CHP yönetiminin ülkenin ve milletin sorunlarına çözüm üretmek gibi bir derdi yoktur. Bunlar siyasi kariyer peşinde koşan, kifayetsiz muhterislerdir. Milletimiz de bunların tıynetini, kıratını, fikrini ve zikrini çok iyi biliyor. Bunun için biz sadece ve sadece işimize odaklanıyoruz. Depremzedelerimizin dertlerine nasıl en kısa sürede derman oluruz, buna bakıyoruz. Asrın felaketini yaşamış şehirlerimizi nasıl imar ve ihya ederiz, buna kafa yoruyoruz. İşçimizin, sanayicimizin, emeklimizin, esnafımızın, tüccarımızın, çiftçimizin sıkıntılarını nasıl çözeriz bununla uğraşıyoruz."

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP gibi kapalı kapılar ardında bölücü örgütün uzantılarıyla demlenmek yerine, Cumhur İttifakı olarak sözümüzü doğrudan milletimize söylüyoruz." dedi.

Erdoğan, Yenimahalle Spor Salonu'nda düzenlenen, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Etrafı adeta ateş çemberiyle çevrili Türkiye'yi nasıl sahil-i selamete çıkarabileceklerinin endişesini taşıdıklarını belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son dönemde üzerimize salınan terör örgütlerinin başını nasıl ezeriz bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim gündemimizde milletimizi hedefleri ve hayalleriyle buluşturmak var. Bizim gündemimizde ülkemizi bölgesel ve küresel krizlerin çözümünde anahtar konuma getirmek var. Bizim gündemimizde Türkiye Yüzyılı'nın en kısa sürede inşası var. Bizim gündemimizde vatandaşımızın canını yakan enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadele var. Bizim gündemimizde Türkiye'yi ekonomide, savunmada, diplomaside, sağlıkta, ticarette, turizmde ve diğer alanlarda lider ülke yapmak var."

Erdoğan, bunun dışında bir saikle hareket etmeyi kendilerine zül saydıklarını, muhalefet gibi laf üstüne laf koymanın, yalanla, iftirayla, çarpıtmayla siyasetteki başarısızlıkları örtmenin hevesinde olmadıklarını söyledi.

"ADIYAMAN-ÇELİKHAN YOLUNUN İHALESİNİ 13 MART'TA YAPIYORUZ"

İş yapmanın, hizmet etmenin, eser ortaya koymanın ve Adıyaman halkıyla birlikte 85 milyon vatandaşın dertlerine derman olmanın peşinde olduklarını dile getiren Erdoğan, "Nitekim şehrimizin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Adıyaman-Çelikhan yolunun ihalesini 13 Mart tarihinde yapıyoruz. Ne diyor hikmet erbabı, 'Kamil odur ki koya dünyada bir eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser.' Biz de geride hayır duyasıyla anılacak eserler bırakmanın derdindeyiz. Rabb'im son nefesimize kadar bu niyet üzerine çalışmayı, yürümeyi bizlere nasip eylesin." dedi.

14-28 Mayıs 2023'teki seçimlerde elde ettikleri avantajı, 31 Mart'taki seçimlerde büyük bir zafer kazanarak taçlandıracaklarını kaydeden Erdoğan, "31 Mart'a hazır mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 31 Mart'ta Adıyaman'ın merkez ve ilçelerinde gümbür gümbür sandıkları patlatarak gelmeye var mıyız? AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hazırlıklarımızı çok önceden yaptık. Şehirlerimizin sorunlarına dair çözüm önerilerimizi netleştirdik. Hangi ilimizin neye ihtiyacı olduğunu doğru tespit ederek buna göre plan ve projelerimizi tek tek belirledik." diye konuştu.

"BELEDİYECİLİKTE AK PARTİ VE CUMHUR İTTİFAKI İLE YARIŞABİLECEK BABAYİĞİT YOK"

Erdoğan, 30 Ocak'ta Ankara'da düzenledikleri coşkulu bir programla seçim beyannamelerini kamuoyuyla paylaştıklarını anımsatarak, sadece sorunlara odaklanan değil, aynı zamanda şehirleri Türkiye Yüzyılı'na hazırlayacak vizyoner projelerle milletin huzuruna çıktıklarını aktardı.

Beyannamenin 8 bölümden oluştuğuna işaret eden Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Birinci bölüm AK Parti'nin yerel yönetim vizyonu. İkinci bölüm katılımcılık, şeffaflık ve hesap verebilirlik. Üçüncü bölüm dirençli şehirler. Dördüncü bölüm Türkiye Yüzyılı'nda şehir ve çevre. Beşinci bölüm toplumsal refah, öncelikli şehir ekonomileri. Altıncı bölüm duyarlı ve kapsayıcı sosyal belediyecilik. Yedinci bölüm kültür üreten şehirler. Sekizinci bölüm ise hizmet ve eser belediyeciliği. Tüm bu başlıklarda, her biri çok detaylı çalışılmış alt başlıklar bulunuyor.

Dolayısıyla belediyelerdeki 30 yıllık zengin tecrübemizle iktidardaki 21 yılı aşan müktesebatımızı harmanlayarak her açıdan kapsayıcı, pratik ve toplumun tüm kesimlerine hitap eden bir yol haritası çıkardık. 31 Mart'ta milletimizin onayını aldıktan sonra seçim beyannamemizi adım adım hayata geçireceğiz. Elini vicdanına koyan her bir vatandaşımız şu gerçeği kabul ediyor; belediyecilik konusunda AK Parti ve Cumhur İttifakı ile yarışabilecek hiçbir babayiğit yoktur."

Erdoğan, hizmet ve eser siyasetinde kendileriyle aşık atabilecek kimsenin çıkmadığını, bugüne kadar hep kendileriyle yarışıp kendi vizyonlarını aşmaya çalıştıklarını söyledi.

"Rakiplerimizin beceriksizliğinden, çapsızlığından ve iş bilmezliğinden güç devşirenlerden asla olmadık." diyen Erdoğan, şehirlere hep daha iyi, daha kaliteli hizmet götürmenin mücadelesini verdiklerini belirtti.

Siyaset ve toplum mühendisleriyle seçim kazanma hesabı yapmak yerine, milletin gönlüne girerek sandıktan birinci çıkmaya gayret ettiklerini söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bugün de aynı hassasiyetle hareket ediyoruz. CHP gibi kapalı kapılar ardında bölücü örgütün uzantılarıyla demlenmek yerine, Cumhur İttifakı olarak sözümüzü doğrudan milletimize söylüyoruz.

Siyaseti basit toplama çıkarma işlemine indirgeyenler kazın ayağının hiç de öyle olmadığını 31 Mart gecesi acı bir tecrübeyle görecektir. Millet, siyaseti kişisel ikbali için at pazarlığına çevirenler ile ülkeye hizmet için didinenleri ayıracak, iradesini tapulu mülkü gibi gören kibir abidelerini siyasetten inşallah tasfiye edecektir. Eski Türkiye'nin kirli pazarlıklarını yeniden horlatmak isteyenler, hak ettikleri şekilde siyaset arşivinin tozlu raflarındaki yerlerini alacaklardır."

Erdoğan, kapısı çalınmadık ev bırakmayacaklarını vurgulayarak, "Ben sizlere inanıyorum. Öyleyse 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirlerimizi gerçek belediyecilikle taçlandırıyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Büyük ve güçlü Türkiye vizyonumuza sıkı sıkıya sahip çıkmaya var mıyız? Seçim zaferimiz şimdiden kutlu ve mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Milletin kantarına çıkmalarına 52 gün kaldığını hatırlatan Erdoğan, "İnşallah 52 gün sonra hep birlikte sandığa giderek gerçek belediyecilik için oylarımızı kullanacağız. Şehirlerimizin her anında hep yanında olacak adaylara oylarımızı vereceğiz. Adıyaman'ın tercihinin yine AK Parti'den ve Cumhur İttifakı'ndan yana olacağına inanıyorum. Sizlerden merkezde Ziya Polat kardeşime çok güçlü destek bekliyorum. Aynı şekilde ilçelerimizde de adaylarımıza sahip çıkacağınızdan şüphe etmiyorum." diye konuştu.



ADAYLARI AÇIKLADI

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Yeni Mahalle Spor Salonu'nda yapıldı.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasının ardından ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

Besni'den Reşit Alkan, Çelikhan'dan Mustafa Bulut, Gerger'den Erkan Aksoy, Gölbaşı'ndan Hakan Toydaş, Kahta'dan Mehmet Can Hallaç, Samsat'tan Halil Fırat, Sincik'ten Mehmet Korkut, Tut'tan Ercan Öncebe aday gösterildi.

Daha önce Adıyaman Belediyesine Ziya Polat'ın aday gösterildiği açıklanmıştı.

İşte AK Parti’nin Adıyaman adayları!İŞTE AK PARTİ'NİN ADIYAMAN ADAYLARI!


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum