Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kamu bankalarından 36 ay vadeli, 0.99 oranlı 'TOGG' kredisi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen AK Parti mitinginde konuştu. "Vesayet, terör örgütü, ekonomik tetikçileri, siyasi ve ekonomik bütün mühendislik gayretleriyle boğuşa boğuşa bugüne geldik." ifadelerine yer veren Başkan Erdoğan "2002'den beri hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma atılımlarına karşı güçlü bir dirençle karşılaştık." şeklinde konuştu. Diğer yandan son dönemde 7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ortaya atılan ‘mezhep’ ve ‘Alevilik’ söylemleri üzerinden tetiklenmeye çalışılan tehlikeli oyuna da sert yüklenen Başkan Erdoğan, “Çıkmış Bay Bay Kemal, Alevilikten şundan bundan bahsediyor. Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok. Bizim tek dinimiz var İslam ve Müslümanlık. Başka bir dinimiz yok." açıklamasını yaptı. Bir de müjde veren Başkan Erdoğan, kamu bankalarının Togg için 36 ay vade ile 0,99 oranda kredi kullandıracağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kamu bankalarından 36 ay vadeli, 0.99 oranlı 'TOGG' kredisi
24 Nisan 2023 - 20:18

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na "Alevilik" yanıtı: Bizim mezhep ayrımı derdimiz yok! Bizim tek dinimiz var İslam!

Giriş Tarihi: 24.04.2023 Güncelleme Tarihi: 24.04.2023 

Başkan Erdoğan'dan Manisa'da 7'li koalisyona sert tepki: Milletim bunlara oy vermez

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kamu bankalarından 36 ay vadeli, 0.99 oranlı 'TOGG' kredisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karşımızda Türkiye'nin kazanımlarına göz dikmiş muhalefet var

ImageManisa Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete eleştirilerde bulundu. Erdoğan, "Karşımızda Türkiye'yi bırakın daha ileriye götürmeyi, ülkenin mevcut kazanımlarına bile göz dikmiş bir muhalefet var." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asırlık ihmal ve eksikleri sadece 21 yılda tamamlayarak, ülkemizi küresel sistemin en üst ligine çıkardık." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankları tarafından Togg kredisi verileceğini belirtti ve detayları aktardı.

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kamu bankalarından 36 ay vadeli, 0.99 oranlı TOGG kredisiCumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingde açıklamalarda bulundu. Muhalefete "14 Mayıs'ta bunlara 'bay bay' deyin. Sandıkta bunlara hadlerini bildireceğiz. Bunların Tayyip Erdoğan'ı devirmek dışında bir amacı yok." sözleriyle yüklenen Erdoğan, Togg'a ilişkin kredi müjdesini de duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamu bankalarımız TOGG için araç fiyatının yarısı kadar tutara, 36 vade ve 0.99 faiz oranı ile kredi kullandıracak." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Alevilik yanıtı: Bizim mezhep ayrımı derdimiz yok! Bizim tek dinimiz var İslam!Başkan Recep Tayyip ErdoğanManisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen AK Parti mitinginde konuştu. "Vesayet, terör örgütü, ekonomik tetikçileri, siyasi ve ekonomik bütün mühendislik gayretleriyle boğuşa boğuşa bugüne geldik." ifadelerine yer veren Başkan Erdoğan "2002'den beri hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma atılımlarına karşı güçlü bir dirençle karşılaştık." şeklinde konuştu. Diğer yandan son dönemde 7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ortaya atılan ‘mezhep’ ve ‘Alevilik’ söylemleri üzerinden tetiklenmeye çalışılan tehlikeli oyuna da sert yüklenen Başkan Erdoğan, “Çıkmış Bay Bay Kemal, Alevilikten şundan bundan bahsediyor. Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok. Bizim tek dinimiz var İslam ve Müslümanlık. Başka bir dinimiz yok." açıklamasını yaptı. Bir de müjde veren Başkan Erdoğan, kamu bankalarının Togg için 36 ay vade ile 0,99 oranda kredi kullandıracağını bildirdi.

Image

"Türkiye Yüzyılı" parolosı ile yola devam diyen AK Parti 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için çalışmalarına hız verdi.

Başkan Recep Tayyip ErdoğanManisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

 Başkan Erdoğan'dan Manisa'da 7'li koalisyona sert tepki: Milletim bunlara oy vermez

 Başkan Recep Tayyip Erdoğan Manisa'daki mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. 7'li koalisyonun PKK ve FETÖ'ye göz kırptığını belirten Başkan Erdoğan, "Ülkemiz doğalgaz çıkarıyor, ihracatı ve üretimi artırıyor, bunlar rahatsız oluyor. Benim milletim bunlara oy vermez" dedi. Diğer yandan Kılıçdaroğlu'nun 'Alevi' provokasyonuna da değinen Başkan Erdoğan, "Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok tek dinimiz var İslam" dedi.

Son dakika | Başkan Erdoğan’dan Manisa’da 7’li koalisyona sert tepki: Milletim bunlara oy vermez

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Manisa'da önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Manisa'mızı 97 milyar liralık yatırımla büyüttük. 8 bin 668 kişi kapasiteli yurt binaları açtık. Farklı branşlarda 122 spor tesisi inşa ettik. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 7 milyar lira kaynak aktardık. 73 adet sağlık tesisini tamamlayıp hizmete sunduk.

Manisa'da kentsel dönüşümde 11 bin 695 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik.

ImageManisalı çiftçilerimize 4.5 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. Zeytine sağladığımız tane desteğine devam edeceğiz. 3 yeni organize sanayi bölgesi, 5 tasarım merkezi kurduk. 217 bin abonesi olan şehrimize doğalgaz arzı sağladık. Önümüzdeki dönemde Demirci, Köprübaşı, Sarıgöl ve Selendi'ye doğalgaz arzını sağlamayı hedefliyoruz. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'tan sonra Türkiye Yüzyılı'nı da Manisa ile birlikte inşa edeceğiz.

Erdoğan'dan TOGG kredisi müjdesi! Detaylarını tek tek açıkladı2002'den beri hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma atılımlarına karşı güçlü bir dirençle karşılaştık. Vesayet, terör örgütü, ekonomik tetikçileri, siyasi ve ekonomik bütün mühendislik gayretleriyle boğuşa boğuşa bugüne geldik.

Milletimiz 14 Mayıs'ta bize yürü derse biz yine yürüyeceğiz ve hizmetlerimize devam edeceğiz.

Yaklaşık 8 ay önce yine buluşmuş, hasret gidermiştik. Bugünde 14 Mayıs seçimleri öncesinde sizlerle yeniden buluşmak istedik. Sen ki şehzadeler, cananalar, gonca güller şehrisin. Manisa'yı sevmelere doyulmaz. Ben ayrılsam gönül senden ayrılmaz. Biz Manisa'yı sevmeye doymadık, doymayacağız. 21 yıldır ülkemize hizmet ettik, eser kazandırdık. Manisa'yı 21 yılda yaptığımız 97 milyar liralık yatırımla büyüttük. Eğitimde 5 bin 112 yeni derslik kazandırdık. 2tdayum dahil 122 spor tesisi inşa ettik. Sosyal yardımlarda 7 milyar lira tutarında kaynak aktardık. sağlıkta 743 adet sağlık tesisini kazandırdık. TOKİ vasıtasıyla 8 bin 104 konutu hak sahiplerine teslim ettik. 2 813 konutun yapına devam ediyoruz. İlk arsa projemizde 18 konutluk altyapısı hazır arsa vereceğiz.

Togg almak isteyenlere kredi müjdesi: Erdoğan detaylarını açıkladı

21 yıldır ülkemize hizmet ettik, eser kazandırdık nice mücadelelerden alnımızın akıyla çıktık. Ülkemizin demokrasinini güçlendirirken Manisa'yı da 96 milyar liralık yatırımla geliştirdik, büyüttük. Şehrimize eğitimde 5 bin 112 adet derslik kazandırdık.

8 bin 668 kişi kapasiteli yüksek öğrenim yurt binaları açtık. Farklı branşlarda toplam 122 spor tesisi inşa ettik. Sağlıkta 2 bin 415 yataklı 28 hastaneden oluşan 73 adet sağlık tesisini tamamlayıp hizmete sunduk. Çevre ve Şehircilikte TOKİ vasıtasıyla 8 bin 104 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik 2 bin 883 konutun yapımına devam ediyoruz. Manisa'da toplam 4 bin 100 yeni konut inşa edecek 18 bin konutluk altyapısı hazır arsa vereceğiz.

Manisa'ya 31 baraj, 1 içme suyu tesisi, 46 sulama tesisi, 11 gölet, 14 yeraltı depolama tesisi ve 2 hidroelektrik santrali yaptık. Manisalı çiftçilerimize 4,5 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. Üzüme verdiğimiz destekleri devam ettiriyoruz. TMO üzüm alımını sürdürecek. Zeytine sağladığımız tane desteğine de devam edeceğiz. 3 yeni organize sanayi bölgesi, 5 tasarım merkezi kurduk.

DOĞAL GAZ MÜJDESİ

217 bin abonesi olan şehrimize doğal gaz arzı sağladık. Önümüzdeki dönemde Demirci, Köprübaşı, Sarıgöl ve Selendi'ye doğal gaz arzını sağlamayı hedefliyoruz.

"BÜTÜN MÜHENDİSLİK GAYRETLERİYLE BOĞUŞA BOĞUŞA BUGÜNE GELDİK"

2002'den beri hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma atılımlarına karşı güçlü bir dirençle karşılaştık. Vesayet, terör örgütü, ekonomik tetikçileri, siyasi ve ekonomik bütün mühendislik gayretleriyle boğuşa boğuşa bugüne geldik. Bizim milletimize en büyük hizmetimiz, tek parti faşizmi ve geri kalmışlık zincirlerini kırdık mı? Bu ülkede her bir vatandaşımızın hak ve özgürlüklerini dilediği gibi yaşayabilmesini sağladık mı? Her alanda hakkı olan eser, hizmetlere kavuşabilmesini sağladık mı? En önemlisi bu ülkedeki her bir vatandaşımızın hem sınırlarımız içinde hem de dünyada güven, huzur, gururla, başı dik şekilde dolaşabilmesini sağladık mı?

Manisa'da kentsel dönüşümde riskli yapı olarak belirlediğimiz 11 bin 695 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik.

Seçim sonrası Türkiye Yüzyılı'nı Manisa ile inşa edeceğiz.

Ankara-Manisa-İzmir yüksek hızlı tren hattının yapımı devam ediyor.

Allahıma hamdolsun bu eserleri inşa ve ihya hizmet fırsatını bizlere verdi. Sizin gibi yol arkadaşları bizlere lütfetti. İnşallah milletim bizlere yürü derse biz yine yürüyeceğiz ve bu hizmetlere devam edeceğiz. Allah göstermesin, bunların eline bu ülke kalırsa ne hale geleceğimizi düşünün. Bunlar emri Kandil'den alıyor. O Selo var ya Selo. Edirne'de cezaevinde. Şimdi ne diyorlar 'gelir gelmez Selo'yu çıkaracağız, evlat katili Apo'yu çıkaracağız. Bunlara fırsat verecek miyiz? Bunlar yatıp kalkıyor bizi Kürt kardeşlerimizden ayrı göstermeye kalkıyor. Ey zillet ittifakı, ey cumhura karşı olan ittifak, biz şunu bilin Allah'ın kulları arasında ayrım yapmayız.

KILIÇDAROĞLU'NA YANIT! "BİZİM TEK DİNİMİZ VAR İSLAM VE MÜSLÜMANLIK"

Ne Arap'ın beyaza ne beyazın Arap'a üstünlüğüne inanmayız. Üstünlük sadece Allah'a olan yakınlık iledir. Bunu siz bilmezsiniz ama bizim buna imanımız var. Çıkmış Bay Bay Kemal, Alevilikten şundan bundan bahsediyor. Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok. Bizim ne Alevilik ne Şia dinimiz var. Ne şu dini, ne bu dini. Bizim tek dinimiz var İslam ve Müslümanlık. Başka bir dinimiz yok. Ülkemizin küresel ligin en üstüne çıkardık. Önümüzü kimse kesemez. Yeter ki bu namertlere bu ülke bırakılmasın.
TCG Anadolu gemimiz Sirkeci'den Karadeniz'e hareket etti. Şimdi döndü geldi. Allah nasip ederse son 1 hafta 10 gün içinde TCG Anadolu İzmir'e demirleyecek. Gezsinler görsünler. İzmir'e en ufak gayreti dokunmayan Bay Bay Kemal'e gereken dersi TCG Anadolu ile versinler. Bu bizim uçak gemimiz. İnşallah 14 Mayıs'tan sonra bunun daha büyüğünü yapacağız. Bu konuda görüşmelerimi daha önce yapmıştım. Allah nasip ederse seçimden sonra adımlarımızı atacağız.

Bay Kemal sen anlamazsın bu işlerden, bu ülkede memurluk bile yapamazsın. Bunun SSK'nın başında olduğu dönemde ölüler hastanede rehin alınıyordu. Bizim şehir hastanelerimiz muhteşem, kapıdan geleni geri çeviremezler, yasaktır. Ne diyorlar İngiltere'den 300 milyar dolar para getireceklermiş. Adamın devlet yönetimden haberi yok, 5 tane keçi verin kaybeder. Milletimizin güvenliğini tehlikeye atma pahasına teröristlere göz kırpıyorlar. Kandil ne diyor biz Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz. Arkadaşı Kandil olana benim milletim destek verir mi? FETÖ'cüler milletin ve devletin başına çökmek için boşuna mı bekliyor, ülkemizi diledikleri gibi soyamayan Londra tefecileri umutlarını boşuna mı Kılıçdaroğlu'na bağladılar. Bu ülkenin ekmeğini yiyenlere ne oluyor. Ülkemiz kendi doğalgazımızı çıkarıyor, bunlar rahatsız oluyor. terör örgütlerini inlerinde vuruyoruz, bunlar rahatsız oluyor. Değerli kardeşlerim bunları ancak biz vururuz, Bay bay Kemal onlarla Kandil'de resim çekiliyor. Benim milletim bunlara oy vermez.

Ülkemi asrın felaketi depremlerin yıkımız kısa sürede kaldırıp konutları teslim aşamasına getiriyor bunlar rahatsız oluyor. Yollara tünellere, barajlar karşı sergiledikleri hazımsızlığı saymıyoruz. Göreve geldiğimizde 26 tane havalimanı vardı, şimdi 58 tane var. Ülkemizi şehir hastaneleri ile donatmaya başladık mı? Bir masa kurmuşlar 7'li masa evlere şenlik. 7 kişi kurbanda bir danaya girse tamam da.... Türkiye geçmişte 2'li koalisyonları bile kaldıramayan siyasi iktidarsızlıklar yaşadı. Daha bakanlar koltuklarına oturamadan dağılan koalisyonlar nedeniyle ülkemiz altın yıllarında zaman kaybetti.

Image

TOGG İÇİN KREDİ MÜJDESİ

14 Mayıs'ta bunlara bay bay deyin. Sandıkta bunlara hadlerini bildireceğiz. Kardeşlerim bunları Tayyip Erdoğan'ı devirmek dışında bir amacı yok. Sadece söyleyip geçiyorlar. Tıpkı son mahalli seçimlerde suyu sütü bedava verecekleri süt gibi. Ben buraya Genlikten Togg'un yeni temel atma tesisinden geldim. Kamu bankalarımız araç fiyatının yüzde 50 bedelinde 36 ay, 0,99 oranla kredi kullandıracaklar. Bugün bende Gemlik'te Togg'u kullandım.

Bir Aile ve Gençlik Bankası kuruyoruz. Kaynak nereden? Londra tefecilerinden değil, bizim Karadeniz doğal gazından. Bu bankayla aile kurumunu güçlendirecek gençlerimizi destekleyecek çalışmaları finanse edeceğiz. İsteyen her ev hanımımız kolay şartlarda emekli olarak kendi gelirine kavuşacak... Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum