CHP'li Sezgin Tanrıkulu tehdit etti! "14 Mayıs'ta dostlarımız için hesap soracağız"

Seçimlere artık sayılı günler kala verilen özerklik ve bebek katili Öcalan'a özgürlük vaatleri sonrası HDPKK, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik desteğini artırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde mahkemeleri tehdit eden terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'a CHP'li isimler kanat gererken CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Demirtaş için Türkiye'yi tehdit etti. Tanrıkulu seçimleri kazanmaları durumunda Demirtaş'ın hapisten çıkacağını söylerken "14 Mayıs'ta dostlarımız için hesap soracağız" dedi.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu tehdit etti! "14 Mayıs'ta dostlarımız için hesap soracağız"
16 Nisan 2023 - 01:58

CHP'lilerden Selahattin Demirtaş'a koruma kalkanı! CHP'li Sezgin Tanrıkulu tehdit etti: 14 Mayıs'ta dostlarımız için hesap soracağız 

Giriş Tarihi: 16.04.2023 Güncelleme Tarihi: 16.04.2023 

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan küstah tehdit: Demirtaş ve dostlarımız için hesap soracağız

CHP'li Sezgin Tanrıkulu tehdit etti! "14 Mayıs'ta dostlarımız için hesap soracağız"

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş için Türkiye'yi tehdit etti. Tanrıkulu seçimleri kazanmaları durumunda Demirtaş'ın hapisten çıkacağını söylerken "14 Mayıs'ta dostlarımız için hesap soracağız" dedi.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile kol kola giren CHP ve oluşturduları 7'li Koalisyon niyetini açık açık dile getirmeye başladı. HDP'nin de destek verdiği Kemal Kılıçdaroğlu'na terör elebaşlarından ardı ardına destek mesajları geliyor. Öte yandan terör sevicilere her zaman arka çıkan CHP'li Sezgin Tanrıkulu da yine küstah açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş'ın adını anarak "14 Mayıs'ta dostlarımız için hesap soracağız" dedi.

CHP’lilerden Selahattin Demirtaş’a koruma kalkanı! CHP’li Sezgin Tanrıkulu tehdit etti: 14 Mayıs’ta dostlarımız için hesap soracağızSeçimlere artık sayılı günler kala verilen özerklik ve bebek katili Öcalan'a özgürlük vaatleri sonrası HDPKK, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik desteğini artırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde mahkemeleri tehdit eden terörden tutuklu Selahattin Demirtaş'a CHP'li isimler kanat gererken CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Demirtaş için Türkiye'yi tehdit etti. Tanrıkulu seçimleri kazanmaları durumunda Demirtaş'ın hapisten çıkacağını söylerken "14 Mayıs'ta dostlarımız için hesap soracağız" dedi.

 

Türkiye artık adım adım seçimlere giderken HDP ve PKK'nın Kemal Kılıçdaroğlu'na olan desteği CHP'den gelen açıklamalar sonrası her geçen gün biraz daha artıyor.

HDP'YE CHP'DEN BÜYÜK DESTEK

Özellikle Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyareti sonrası Kandil'den Kılıçdaroğlu'na yönelik üst üste destek açıklamalarının gelmesi CHP'li isimlerin HDPKK'ya verdiği özerklik ve bebek katili Öcalan'ın özgürlüğüne ilişkin sözlerden kaynaklı olarak görülüyor.

DEMİRTAŞ'TAN MAHKEMEYE TEHDİT

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde HDP'nin terörden tutuklu ismi Selahattin Demirtaş, "Bütün savcılar, istinaf mahkemeleri üyeleri, dosyalarımıza bakmayan Anayasa Mahkemesi üyeleri, sunduğumuz delilleri dikkate almayan Hakimler ve Savcılar Kurulu üyelerinin tamamı anayasal düzene kumpas kurarak, örgüt kurarak müdahale etmiştir." Yalanını ortaya atarak, "Avukatlarımız kapsamlı dosyalar hazırlamışlar, sadece gününü bekliyoruz. O sırada sanık sandalyelerinde biz değil, sizler oturacaksınız" sözleriyle mahkemeyi tehdit etmişti.

CHP HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Demirtaş'ın sözleri sonrası CHP harekete geçerken bu sefer de CHP'li Sezgin Tanrıkulu terör örgütüne verdiği destek nedeniyle cezaevinde bulunan ve Kobani davası mütalaasında kendisi hakkında ağırlaştırılmış müebbet istenen Selahattin Demirtaş'la ilgili Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni adeta tehdit etti.

DEMİRTAŞ'A VE TERÖR YANDAŞLARINA AF GETİRECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Tanrıkulu "Selahattin Demirtaş hükümlü değildir. Affa da ihtiyacı yoktur. Aldığı ceza da yoktur." dedi ve 14 Mayıs seçimlerini işaret etti.

"14 MAYIS'TA DOSTLARIMIZ İÇİN HESAP SORACAĞIZ"

14 Mayıs Seçimleri sonrasında 'dostları' için hesap soracaklarını dile getiren CHP'li Tanrıkulu, "Kimdir bunun müsebbibi? Erdoğan'dır. Kürtler de ülkenin demokratları da bunu çok iyi biliyor. Tam da bu nedenle hesap soracağız. Kayyum siyasetinden dolayı hesap soracağız. Gezi davası için hesap soracağız." ifadelerini kullandı.

CHP’lilerden Selahattin Demirtaş’a koruma kalkanıCHP'LİLERDEN SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A KORUMA KALKANI

Demirtaş ve Yüksekdağ’ın müebbet hapsi istendi

Demirtaş: TBMM PKK ile pazarlık yapsın

Demirtaş’tan mahkeme heyetine alçak tehdit

Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş'ın adını anarak "14 Mayıs'ta dostlarımız için hesap soracağız" dedi.

HDP'YE CHP'DEN BÜYÜK DESTEK

Özellikle Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyareti sonrası Kandil'den Kılıçdaroğlu'na yönelik üst üste destek açıklamalarının gelmesi CHP'li isimlerin PKK'ya verdiği özerklik ve bebek katili Öcalan'ın özgürlüğüne ilişkin sözlerden kaynaklı olarak görülüyor.

CHP’li Sezgin Tanrıkulu’ndan küstah tehdit: Demirtaş ve dostlarımız için hesap soracağız

Türkiye 14 Mayıs Genel Seçimleri ile milletvekili ve cumhurbaşkanı adayları için sandık başına gidecek. Seçime bir aydan kısa bir süre kaldı. Diğer taraftan 7'li Koalisyon'un kirli pazarlıkları da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Terör örgütü ele başları tarafından CHP Genel Başkanı ve 7'li Koalisyon Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ardı ardına destek mesajları yağıyor. Terör örgütü sempatizan ve yöneticilerinin sık sık 'Dostlar' vurgusu ise karşılık buluyor. Son olarak CHP'nin fonladığı Tele 1 kanalına katılan Sezgin Tanrıkulu da küstah tehditler savurdu. Terör örgütü destekçilerine sahip çıktı.

TANRIKULU TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'Nİ TEHDİT ETTİ

Terör örgütüne verdiği destek nedeniyle cezaevinde bulunan ve Kobani davası mütalaasında kendisi hakkında ağırlaştırılmış müebbet istenen Selahattin Demirtaş'la ilgili konuşan Tanrıkulu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni adeta tehdit etti.

DEMİRTAŞ'A VE TERÖR YANDAŞLARINA AF GETİRECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Tanrıkulu "Selahattin Demirtaş hükümlü değildir. Affa da ihtiyacı yoktur. Aldığı ceza da yoktur." dedi ve 14 Mayıs seçimlerini işaret etti.

"14 MAYIS'TA DOSTLARIMIZ İÇİN HESAP SORACAĞIZ"

14 Mayıs Seçimleri sonrasında 'dostları' için hesap soracaklarını dile getiren CHP'li Tanrıkulu, "Kimdir bunun müsebbibi? Erdoğan'dır. Kürtler de ülkenin demokratları da bunu çok iyi biliyor. Tam da bu nedenle hesap soracağız. Kayyum siyasetinden dolayı hesap soracağız. Gezi davası için hesap soracağız." ifadelerini kullandı.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan küstah tehdit: Demirtaş ve dostlarımız için hesap soracağız | Video

"APO'NUN DOSTLARI ÖZGÜRLÜK İÇİN MÜCADELE EDİYOR"

Abdullah Öcalan'a özgürlük isteyen terör örgütü PKK elebaşı Cemil Bayık da bugün Almanya'daki skandal organizasyona video bağlantısıyla katıldı ve "Apo'nun dostlarından" özgürlük için yardım istedi.

Bayık "Önder Apo ve halkımız birleşmiştir ve ayrı düşünülemez. Önder Apo'suz yaşam olmaz bu da Apo'nun gerçekliğidir." dedi. Bayık, elebaşı Öcalan'ın özgürlüğü dışında hiçbir şeyi kabul etmediklerini ifade ederek şunları söyledi: Bizim için özgürlük ve mücadelemizi büyütme zamanıdır. Önderliği fiziki özgürlüğüne kavuşturmalıyız. Apo'nun özgürlüğü dışında hiçbir şey kabul etmiyoruz. Apo'nun dostları Önder Apo'nun özgürlüğüne kavuşması için mücadele yürütüyor. Bu direniş sonuç alıncaya kadar da devam edecektir.

Önce Demirtaş şimdi de CHP’li Tanrıkulu tehdit savurdu

 

 

TERÖRİSTBAŞI HIZINI ALAMADI!
Elabaşı Öcalan'nın özgürlüğü için bir çağrıda bulunan Bayık, "Buradan aydınlara yazarlara çağrımdır önder Apo'nun özgürlüğü için bir an önce sorumluluklarını yerine getirmeleri gerekiyor. Bu süreçte mücadeleyi yükseltme zamanıdır. Uluslararası kurumlar, Avrupa Adalet Konseyi, uluslararası hukukçular sorumluluklarını yerine getirmeli" ifadelerini kullandı.

PKK yandaşlarından Erdoğan'a alçak slogan

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum