Zülfikar Gençtürk

Zülfikar Gençtürk

15.Temmuz. 2016

DİYARBAKIR BÜTÜN OYUNLARI, ALT ÜST ETTİ.

10 Ocak 2014 - 17:26

DİYARBAKIR BÜTÜN OYUNLARI, ALT ÜST ETTİ.

15 Kasım 2013 Cuma günü akşam, İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa Eskişehir başta olmak üzere, Ülke genelinde Mütevelli heyet başkanları Başkanlığında Tüm Cemaat Toplanarak Dershaneler  bahane gösterilerek, Başbakanımız Sayın ERDOĞAN, Vatan haini İlan edildi, 30 Mart Seçimleri için CHP'nin desteklenmesi, MHP'nin güçlü olduğu Yerlerde ise MHP'nin desteklenmesi kararı alındı.
 
Ülkemiz genelinde bu kararın alınmasının nedeni, Bir gün sonra 16 Kasım 2013 Cumartesi günü Diyarbakır'da yapılacak olan, Barış süreci Provoke edilecek, buradaki bir kıvılcım, Ülke genelinde gösterilerinde başlangıcı olacaktı, 17 Aralık Darbe Operasyonu 16-17 Kasım tarihinde yapılacak, Hakan Şükür başta olmak üzere Ak Partiden Yaklaşık 50 Milletvekili istifa edecek daha sonra bu sayının 70'lere bulması bekleniyor, Ülke geneline yayılmış gösterilerin, Gezi Parkı olaylarında olduğu gibi, Devlet Otoritesini  sarsmak, Ne pahasına olursa olsun Hükümeti görev başından uzaklaştırmak, Fethullah Gülen'i  Kurtarıcı Halife olarak Ülkeyi getirmek.. Bu yapı 17 Aralık ve 25 Aralık 2013 tarihlerinde açıkça ve doğrudan yargı erkinin imkanlarını kullanarak millet iradesinin temsilcisi hükümete darbe yapmaya kalkmıştı. Bu darbe girişimi hükümetin yürütme güçlerini devreye sokmasıyla püskürtülmüştür.

Sağ duyu sahibi halkımız bu yaşananlara ibretle izledi, Provokatörlerin oyununa gelmedi. Tehlike bertaraf edilmiş değil 30 Mart yerel seçimler mutlak engellenecek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Yassıada benzeri mahkemede yargılayacaktı. ''Dönemin Başbakanı'' yazılı iddianamesi bile hazır olan Erdoğan, ''Terör örgütü lideri'' sıfatıyla hâkim karşısına çıkacak.
30 Mart Seçimleri engellenmezse, Ağustos ayı içersin de Yapılacak Halk tarafından seçilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimini engellemek.

Asıl Halkımızın bilmesi gerekli olan, 20'Mart 1999 günü  Fethullah Gülen'in CIA Tarafından Amerika ya götürülmesi, Terörist Başı ÖCALAN la takas edilmesi,

1990'lı Yıllarda İngiliz ve Alman Ajanları Pasaportsuz olarak Türkiye ye gelip, yalılarda kalıyorlar, bu süreçte Alman Derin devletinin Türkiye'de Yaptığı bazı Operasyonlar İsrail ve ABD'nin çıkarlarına zarar verdiğinden (Çiller ve Yılmaz Hükümetleri döneminde) İsrail ve ABD rahatsız oldular, Önceleri Mossad Usülü Gülen'e Suikast düşünüyorlar, Daha sonraları ABD'ye götürüp çıkarları doğrultusunda kullanmayı daha uygun görüyorlar, gerekli girişimler yapılıyor.

Gülen'e karşı Terörist başı Öcalan,1979'Yılında Suriye ye geçen Öcalan Suriye'nin himayesinde, Teröristler Suriye den Türkiye'ye girip eylem yapıp tekrar Suriye ye dönüyorlardı.
Türkiye 19 yıl boyunca Suriye ile Diplomatik görüşmelerde bulundu, bir çok heyet gönderdi, bir sonuç alamadı.

16 Eylül 1998'de, dönemin Kara Kuvvetler Komutanı Orgeneral Atille Ateş Suriye sınırında sert konuşma yaptı Suriye yi uyardı, Asıl gerçek İsrail ve ABD'nin baskısıyla, Öcalan 09 Ekim 1998'de Şam'dan Stockholm'e giden tarifeli bir uçakla Atina'ya gitti.
11 Ekim 1998'de Dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz, Öcalan'ın Rusya da olduğunu açıkladı, Daha sonra İtalya tekrar Yunanistan, İsrail ve ABD'nin Baskısıyla hiç bir Avrupa Ülkesi Öcalan'ı kabul etmedi ve Beyaz Rusya ya geçti, 02 Şubat günü de Uçak değiştirip Atina'dan Kenya'ya gitti Kenya'da Yunanistan Büyükelçisinin konutunda kaldı.

04 Şubat 1999'da CIA'nın Ankara temsilcileriyle MİT'in Resmi konutunda toplantı yapılıyor, Ertesi günü 05 Şubat günü Antalya'da CIA Yetkilileri Kenya'ya gidecek 7'kişilik ekibi dört gün eğitiyorlar ve 10'şubat günü 7'kişilik ekip Sudan'a gönderiliyor, Antalya'da MİT görevlisi CİA yetkilisini Öcalan neden sizin için önemli, cevap ilginç, bizi ilgilendiren Apo değil, Fethullah Gülen..

15 Şubat 1999'günü 7'kişilik Ekip Kenya Nairobi Hava alanında bekliyorlar. Öcalan Avrupa ya gitmek üzere Yunanistan Büyükelçiliğinden ayrılıyor, Akşam Saat 19-20'Sularında Öcalanı getiren Otomobil Türk ekibini taşıyan uçağın yanına kadar geliyor, Öcalan Hollanda ya gideceğini sandığından çok rahat şekilde elinde Valiziyle Uçağa biniyor, İçeriye girer girmez MİT görevlileri tarafından yakalanıp, Elleri ağzı ve gözleri anında bantlanıyor, 16 Şubat Saat 03.00 suları İstanbul'a getiriliyor. Öcalan getirildikten sonra.  21 Mart 1999 günü sağlık problemlerini sebep gösterilerek Gülen, CIA tarafından  Amerika Birleşik Devletleri'ne götürülüyor.  Öcalan'la Takas gerçekleştirilmiş oluyor.
O günkü Derin güçlerin en büyük takası olarak Tarihteki yerini aldı...

Zamanın Başbakanı Merhum Bülent Ecevit ise Şaşkınlığını gizleyemedi nasıl oldu Öcalan'ı kucağımızda bulduk.

17 Aralık'ta yapılan Küresel Operasyonun amacı 30 Martta Yapılacak genel yerel seçimleri yaptırmamak, daha sonra Halkın seçtiği Cumhurbaşkanı olmasın, Ülkeyi tekrar 03 Kasım 2002 Öncesine götürmek..Zülfikar Gençtürk - 10/Ocak/2014  Mesaj Gazetesi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum