Swinger sapkınlığına darbede son dakika gelişmesi! Fuhuş şebekesinin konuşmaları ortaya çıktı.

Adana merkezli 16 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptıkları öne sürülen ve polisin operasyonuyla çökertilen şebekeye yönelik yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şebekenin, kendilerine internet üzerinden ulaşıp, cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişileri ‘yolunacak kaz’ diye adlandırdığı, fuhşun ardından da birbirlerine ‘kaz yolundu’ diye mesaj gönderdikleri öğrenildi.

Swinger sapkınlığına darbede son dakika gelişmesi! Fuhuş şebekesinin konuşmaları ortaya çıktı.
08 Ekim 2020 - 11:04
Swinger sapkınlığına darbede son dakika gelişmesi! Fuhuş şebekesinin konuşmaları ortaya çıktı
Giriş Tarihi: 8.10.2020  10:55 Son Güncelleme: 8.10.2020  10:55
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bazı kişilerin internet üzerinden swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştı. Savcılıktan alınan izinle 6 ay boyunca şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan polis, 35 evli çift ile 3 kadın ve 1 trans birey, toplam 74 kişinin, il il gezerek belirli günlerde para karşılığında grup halinde cinsel ilişkiye girdiklerini tespit etti.

Swinger rezaleti! İğrenç görüntülü konuşma detayıTam 16 ilde swinger yöntemiyle fuhuş yaptığı iddia edilen ve çökertilen şebekenin cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişileri ‘yolunacak kaz’ diye adlandırdığı ortaya çıktı. Sapkın swinger yöntemiyle fuhuş yaptıkları ve yaptırdıkları belirlenen şebekeye yönelik çarpıcı son dakika bilgileri ortaya çıkmaya devam ediyor. Çetenin, kendilerine internet üzerinden ulaşıp, cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişilerle yaptıkları iğrençliklerle ilgili şifreli konuşmalar yaptığı fuhşun ardından da birbirlerine bu şifrelerle haber gönderdikleri öğrenildi. İşte swinger sapkınlığı baskınlarında son durum
Swinger sapkınlığına darbede son dakika gelişmesi! Fuhuş şebekesinin konuşmaları ortaya çıktı

Adana merkezli 16 ilde swinger yöntemiyle fuhuş yaptıkları öne sürülen ve polisin operasyonuyla çökertilen şebekeye yönelik yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şebekenin, kendilerine internet üzerinden ulaşıp, cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişileri 'yolunacak kaz' diye adlandırdığı, fuhşun ardından da birbirlerine 'kaz yolundu' diye mesaj gönderdikleri öğrenildi.

500 POLİSLE SON DAKİKA BASKINI

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bazı kişilerin internet üzerinden swinger yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştı.

BU İĞRENÇLİĞİN İÇİNDE EVLİ ÇİFTLER DE VAR!

Savcılıktan alınan izinle 6 ay boyunca şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan polis, 35 evli çift ile 3 kadın ve 1 trans birey, toplam 74 kişinin, il il gezerek belirli günlerde para karşılığında grup halinde cinsel ilişkiye girdiklerini tespit etti. Şüphelilerin adreslerini belirleyen polis, önceki gün, Adana merkezli, Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyon, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne'de eş zamanlı 80 adrese 500 polisle şafak vakti operasyon düzenledi.

ÇOCUKLARINI ODAYA KİLİTLİYORLARMIŞ

Operasyonda 69 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde arama yapan polis, çok sayıda fantezi malzemesi, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar ve silah ele geçirdi. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

SOSYAL MEDYADAN ÇIPLAK GÖRÜNTÜ PAYLAŞARAK ANLAŞIYORLAR!

Edinilen son dakika ayrıntılarında ortaya çıkan bilgiye göre şüphelilerin sosyal medya üzerinden karşılıklı olarak çıplak fotoğraflarını paylaştıkları ve birbirleri için 'kelle' tabirini kullandıkları tespit edildi. Ayrıca bazı çiftlerin evlerde toplandıklarında çocuklarını başka odaya kilitleyerek fuhuş yaptıkları saptandı.

SAPIK FUHUŞ PARTİSİNİN ARDINDAN "KAZ YOLUNDU" MESAJI

Şebekenin, kendilerine internet üzerinden ulaşıp, grup halinde cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişileri 'yolunacak kaz' diye adlandırdığı, para karşılığı fuhşun ardından, evlerinin erzaklarını da aldırdıkları öğrenildi. Şüphelilerin, fuhşun ardından da birbirlerine 'kaz yolundu' şeklinde mesaj gönderdiği öne sürüldü.

Swinger sapkınlığına darbede son dakika gelişmesi! Fuhuş şebekesinin konuşmaları ortaya çıktı

FUHUŞ PARTİSİNE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMAYLA KATILIYORLAR!

Öte yandan kendilerini beğendirmek için estetik ameliyat olan şebeke üyesi kadınların, iyileşme sürecinde partilere katılamadıkları, bunun için de görüntülü konuşma yöntemiyle partiye dahil edildikleri öğrenildi. Şebeke üyesi bir çiftin, son 6 ay boyunca 9 il gezdiği ve fuhuş toplantılarına katıldıkları belirlendi.

NE OLMUŞTU?

Adana Merkezli 11 ilde başlatılan, 35 gözaltının olduğu Swinger eş değiştirmeli fuhuş sapkınlığı operasyonu daha sonra 16 ile sıçradı ve toplam 69 kişi gözaltına alındı. İçlerinde evli çiftlerin, trans bireylerin ve çok sayıda yardım ve yatakçının olduğu isimler emniyete götürülerek işlemlerine başlandı. Daha sonra ortaya çıkan ayrıntılarda bu sapkın partileri düzenleyen şahısların o sırada evde bulunan çocukları da odalara kilitlediği gibi bilgiler aktarılmıştı.

Son dakika haberi... Adana'daki swinger (eş değiştirme) ahlaksızlığına operasyon! Polis 35 kişiyi böyle... | 

Son dakika haberi... Adana merkezli 11 ilde Swinger operasyonu: 35 gözaltı kararı
 
Son dakika haberi: Swinger şebekesine yapılan operasyonda 'iğrenç' detay ortaya çıktı! Çocuklarını odaya kilitlemişler!
ZİYA RAMOĞLU SABAH
Son dakika haberler... Swinger operasyonunda iğrenç ayrıntılar! Fuhuş sırasında çocuklarını başka odaya kilitliyorlarmış
Son dakika haberler... Swinger operasyonunda iğrenç ayrıntılar! Fuhuş sırasında çocuklarını başka odaya kilitliyorlarmışAdana merkezli 16 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptıkları öne sürülen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 69’a yükseldi. Bazı çiftleri evlerde toplandıklarında çocukları başka bir odaya kilitleyip, fuhuş yaptıkları öne sürüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bazı kişilerin internet üzerinden swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı bilgisine ulaştı.

Savcılıktan alınan izinle 6 ay boyunca şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan polis, 35 evli çift ile 3 kadın ve 1 trans birey, toplam 74 kişinin, Türkiye genelinde gezerek belirli günlerde para karşılığında grup halinde cinsel ilişkiye girdiklerini tespit etti.

69 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Şüphelilerin adreslerini belirleyen polis, önceki gün, Adana merkezli, Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyon, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne’de eş zamanlı 80 adrese 500 polisle şafak vakti operasyon düzenledi.

Operasyonda, 69 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerinde bulunmayan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların da devam ettiği bildirildi. Bu yolla 44 kadının mağdur olduğu bildirildi. Evlerde arama yapan polis, çok sayıda fantezi malzemesi, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar ve silah ele geçirdi.

ÇOCUKLARINI ODAYA KİLİTLİYORLARMIŞ

Şüphelilerin sosyal medya üzerinden karşılıklı olarak çıplak fotoğraflarını paylaştıkları ve birbirleri için 'kelle' tabirini kullandıkları tespit edildi.

Ayrıca bazı çiftlerin evlerde toplandıklarında çocuklarını başka odaya kilitleyerek fuhuş yaptıkları saptandı.

Adana merkezli 16 ilde swinger operasyonu: 56 gözaltı kararı
Adana merkezli 16 ilde swinger operasyonu: 56 gözaltı kararı
Swinger rezaleti! İğrenç görüntülü konuşma detayı
Adana merkezli 16 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptıkları öne sürülen ve polisin operasyonuyla çökertilen şebekeye yönelik yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şebekenin, kendilerine internet üzerinden ulaşıp, cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişileri ‘yolunacak kaz’ diye adlandırdığı, fuhşun ardından da birbirlerine ‘kaz yolundu’ diye mesaj gönderdikleri öğrenildi.

Şüphelilerin adreslerini belirleyen polis, önceki gün, Adana merkezli, Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyon, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne’de eş zamanlı 80 adrese 500 polisle şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda 69 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde arama yapan polis, çok sayıda fantezi malzemesi, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar ve silah ele geçirdi. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

ÇOCUKLARINI ODAYA KİLİTLİYORLARMIŞ

Şüphelilerin sosyal medya üzerinden karşılıklı olarak çıplak fotoğraflarını paylaştıkları ve birbirleri için 'kelle' tabirini kullandıkları tespit edildi. Ayrıca bazı çiftlerin evlerde toplandıklarında çocuklarını başka odaya kilitleyerek fuhuş yaptıkları saptandı.

FUHŞUN ARDINDAN ‘KAZ YOLUNDU’ MESAJI

Şebekenin, kendilerine internet üzerinden ulaşıp, grup halinde cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişileri ‘yolunacak kaz’ diye adlandırdığı, para karşılığı fuhşun ardından, evlerinin erzaklarını da aldırdıkları öğrenildi. Şüphelilerin, fuhşun ardından da birbirlerine ‘kaz yolundu’ şeklinde mesaj gönderdiği öne sürüldü.

FUHUŞ PARTİSİNE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMAYLA KATILIYORLARMIŞ

Öte yandan kendilerini beğendirmek için estetik ameliyat olan şebeke üyesi kadınların, iyileşme sürecinde partilere katılamadıkları, bunun için de görüntülü konuşma yöntemiyle partiye dahil edildikleri öğrenildi. Şebeke üyesi bir çiftin, 6 ay boyunca 9 il gezdiği ve fuhuş toplantılarına katıldıkları belirlendi.


Swinger rezaleti! İğrenç görüntülü konuşma detayıAdana merkezli 16 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptıkları öne sürülen ve polisin operasyonuyla çökertilen şebekeye yönelik yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şebekenin, kendilerine internet üzerinden ulaşıp, cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişileri ‘yolunacak kaz’ diye adlandırdığı, fuhşun ardından da birbirlerine ‘kaz yolundu’ diye mesaj gönderdikleri öğrenildi.
daha fazla video için

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum