Son dakika: İstanbul Göztepe Şehir Hastanesine kavuştu! Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar.

Başkan Erdoğan, Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmanın ardından hastanede tedavi gören 8 yaşındaki Atlas Çakır hakkında doktorlardan bilgi aldı. Yapılan canlı bağlantıda konuşamadığı için el sallayarak teşekkürlerini ileten küçük çocuğa geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Erdoğan, "Emin ellerdesin." dedi.

Son dakika: İstanbul Göztepe Şehir Hastanesine kavuştu! Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar.
05 Eylül 2020 - 17:18 - Güncelleme: 05 Eylül 2020 - 18:04
 | Türkiye'ye yeni sağlık üssü! Başkan Erdoğan'dan dünyaya çok net mesaj
Giriş Tarihi: 5.9.2020  15:02Son Güncelleme: 5.9.2020  17:08
 haberi... Başkan , İstanbul'un ve Türkiye'nin sağlık sistemine büyük katkılar sağlayacak 'nin hizmete açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan vatandaşlara çok önemli koronavirüs uyarısında bulundu. Erdoğan, "Düğünlerde dikkat diyoruz maalesef uyulmuyor. Mesafe diyoruz uyulmuyor, maske diyoruz uyulmuyor. Bu hastalıktan korunmanın çaresi bulunana kadar her vatandaşımız kendi tedbirini kendisi uygulayacaktır. Maskesiz dolaşmayalım diyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmelere ilişkin, "Türkiye'nin kendisine dayatılan ahlaksız haritaları ve belgeleri yırtıp atacak siyasi, ekonomik ve askeri güce sahip olduğunu anlayacaklar." ifadelerini kullandı.
Son dakika | Türkiye'ye yeni sağlık üssü! Başkan Erdoğan'dan dünyaya çok net mesaj

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un ve Türkiye'nin sağlık sistemine büyük katkılar sağlayacak Göztepe Şehir Hastanesi'nin hizmete açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
Son dakika: Başkan Erdoğan sitem etti! 'Maalesef' deyip çok net uyardı...
Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Göztepe Şehir Hastanesi açılış töreninde konuştu. "Son dönemde artan vaka ve yoğun bakım sayısına rağmen sağlık sistemimiz dimdik ayaktadır." diyen Erdoğan, "Sürekli söylememize rağmen maalesef Türkiye'nin dört bir yanında bu tavsiyelere uyulmuyor. Düğünlerde dikkat diyoruz maalesef uyulmuyor, mesafe diyoruz uyulmuyor, maske diyoruz uyulmuyor." ifadelerini kullandı.

Video Player


00:00 | 06:03

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.
Online Video Platfor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÖZTEPE ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

<p>Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Göztepe Şehir Hastanesi Açılış Törenine katıldı.</p>
<p> </p>

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde; 
Hastanemizin İstanbul'umuza, Türkiyemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık Bakanlığımızı, yüklenici firmaları, mühendisinden işçisine herkesi tebrik ediyorum.

Göztepe'de hizmete açtığımız bu hastaneye verdiğimiz Prof. Dr. Süleyman Yalçın Hocamızı rahmetle yad ediyorum. Türkiye'nin diğer alanlarla birlikte sağlıkta gerçekleştirdiği atılımlar salgınla birlikte çok daha iyi anlaşılmıştır.

Salgın döneminde çok sayıda sağlık kurumunu faaliyete geçirdik.

758 yatak kapasiteki Gözdepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ülke genelinde 16 şehir hastanesini faaliyete almış bulunuyoruz. Hastanemizin inşaa edilecek 2. kısmı da 352 yatak kapasitesiyle hizmet verecektir. 

"SÜREKLİ SÖYLEMEMİZE RAĞMEN TAVSİYELERE UYULMUYOR"

Artan vaka sayısına rağmen sağlık sistemimiz dimdik ayaktadır. Maalesef bu virüsün yayılmasının önüne geçmek için bilim henüz kesin bir çare üretememiştir.

Aşı çalışmalarından en kısa sürede somut bir netice alınmasını temenni ediyoruz. Bu hastalıktan korunmanın çaresi bulunana kadar her vatandaşımız kendi tedbirini kendisi uygulayacaktır.

Sürekli söylememize rağmen maalesef Türkiye'nin dört bir yanında bu tavsiyelere uyulmuyor. Düğünlerde dikkat diyoruz maalesef uyulmuyor, mesafe diyoruz uyulmuyor, maske diyoruz uyulmuyor. Biz vatandaşımızı hassasiyetle uyarmak ve onların sağlığından endişeliyiz.

Hep birlikte salgının üstesinden gelmeliyiz. Herkesi salgın tehdidini bir an önce ortadan kaldırma seferberliğine davet ediyorum. 

"TÜRKİYE'NİN BİR DAHA AYNI TUZAĞA DÜŞMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Dünyada uzun süredir hakim olan siyasi ve ekonomik statüko tüm yönleriyle çatırdamaktadır. Ülkemize karşı husumetlerini kamuoyu önünde dahi ifade etmekten çekinmeyenlerin senaryolarını birer birer yırtıp çöpe atacağız.

Geçmişte siyasi istikrarsızlıklar, toplumsal huzursuzluklar, iç ve dış nice sinsi saldırılar sebebiyle vaktini ve enerjisini heba eden Türkiye'nin bir daha aynı tuzağa düşmesine izin vermeyeceğiz. 

Hakikatleri karşımızdakiler de çok iyi görüyor. Ülkemize karşı kurulan akılalmaz ittifakların ve sergilenen hak, hukuk, teamül tanımaz davranışların gerisinde bunun verdiği telaş ve korku bulunuyor. 

"YA SİYASETİN VE DEMOKRASİNİN DİLİYLE ANLAYACAKLAR YA DA SAHADA ACI TECRÜBELERLE"

Halbuki biz her platformda, her mesajımızda, Türkiye'nin adil olması şartıyla her türlü paylaşıma hazır olduğunu ifade ediyoruz. Bu görüşümüzde samimiyiz. Sorun? Karşımızdakilerin bizim haklarımızı yok sayması. Kendilerini bizim üstümüzde konumlandırmaya çalışması. Ama bunun böyle olmadığını, Türkiye'nin kendisine dayatılan ahlaksız haritaları ve belgeleri yırtıp atacak siyasi, ekonomik ve askeri güce sahip olduğunu anlayacaklar. Ya siyasetin ve demokrasinin diliyle anlayacaklar ya da sahada yaşayacakları acı tecrübelerle anlayacaklar. 

Mücadeleyi ve onun sonundaki muhtemel şehadeti en büyük paye olarak gören bir milletin karşısında durabilecek hiçbir gücün olmadığını farkettiklerinde umarız iş işten geçmiş olmaz. 

 Biz "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın' derken, kendi fedakarlıklarımızla birlikte karşımızdakilerin yaşadığı yıkımları da kastediyoruz.

Türk milleti her türlü saldırı, her türlü bedel konusunda adeta şerbetlenmiş bir millettir. 

İçinden geçtiğimiz sürecin sonunda olabilecekleri asıl bunca zamandır sahte bir refah ve demokrasi sırça köşkünde yaşayanlar düşünsün.

Türkiye ve Türk milleti olarak biz her ihtimale ve her sonuca hazırlıklıyız. 

Son dakika: İstanbul Göztepe Şehir Hastanesine kavuştu! Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Son dakika haberine göre 'un dördüncü şehir hastanesi olarak kentin sağlık sistemine büyük katkılar sağlayacak Göztepe Şehir Hastanesinin ilk etabı, Başkan  tarafından bugün hizmete açılacak. Açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, "Salgın döneminde çok sayıda sağlık kurumunu faaliyete geçirdik. Son dönemde artan vaka ve yoğun bakım sayısına rağmen sağlık sistemimiz dimdik ayaktadır." dedi. 
Son dakika: İstanbul Göztepe Şehir Hastanesine kavuştu! Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Göztepe Şehir Hastanesi açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, Doğu Akdeniz'deki gerilim ile ilgili çok sert mesajlar verdi.

İşte Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

SALGIN DÖNEMİNDE ÇOK SAYIDA SAĞLIK KURUMUNU FAALİYETE GEÇİRDİK
Hastanemizin İstanbul'umuza, Türkiyemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Sağlık Bakanlığımızı, yüklenici firmaları, mühendisinden işçisine herkesi tebrik ediyorum.

Göztepe'de hizmete açtığımız bu hastaneye verdiğimiz Prof. Dr. Süleyman Yalçın Hocamızı rahmetle yad ediyorum.

Türkiye'nin diğer alanlarla birlikte sağlıkta gerçekleştirdiği atılımlar salgınla birlikte çok daha iyi anlaşılmıştır.

Salgın döneminde çok sayıda sağlık kurumunu faaliyete geçirdik.

758 yatak kapasitedeki Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ülke genelinde 16 şehir hastanesini faaliyete almış bulunuyoruz. Hastanemizin inşaa edilecek 2. kısmı da 352 yatak kapasitesiyle hizmet verecektir.

Son dakika: Başkan Erdoğan: Son dönemde artan vaka ve yoğun bakım sayısına rağmen sağlık sistemimiz dimdik ayaktadırSON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN: SON DÖNEMDE ARTAN VAKA VE YOĞUN BAKIM SAYISINA RAĞMEN SAĞLIK SİSTEMİMİZ DİMDİK AYAKTADIR

SAĞLIK SİSTEMİMİZ DİMDİK AYAKTADIR
Artan vaka sayısına rağmen sağlık sistemimiz dimdik ayaktadırMaalesef bu virüsün yayılmasının önüne geçmek için bilim henüz kesin bir çare üretememiştir.

Aşı çalışmalarından en kısa sürede somut bir netice alınmasını temenni ediyoruz.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA TAVSİYELERE UYULMUYOR
Sürekli söylememize rağmen maalesef Türkiye'nin dört bir yanında bu tavsiyelere uyulmuyor.

Düğünlerde dikkat diyoruz maalesef uyulmuyor, mesafe diyoruz uyulmuyor, maske diyoruz uyulmuyor.

Biz vatandaşımızı hassasiyetle uyarmak ve onların sağlığından endişeliyiz.

Hep birlikte salgının üstesinden gelmeliyiz.

Herkesi salgın tehdidini bir an önce ortadan kaldırma seferberliğine davet ediyorum.

TÜRKİYE'NİN BİR DAHA AYNI TUZAĞA DÜŞMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ
Dünyada uzun süredir hakim olan siyasi ve ekonomik statüko tüm yönleriyle çatırdamaktadır.

Ülkemize karşı husumetlerini kamuoyu önünde dahi ifade etmekten çekinmeyenlerin senaryolarını birer birer yırtıp çöpe atacağız.

Geçmişte siyasi istikrarsızlıklar, toplumsal huzursuzluklar, iç ve dış nice sinsi saldırılar sebebiyle vaktini ve enerjisini heba eden Türkiye'nin bir daha aynı tuzağa düşmesine izin vermeyeceğiz.

Son dakika: Başkan Erdoğan Türkiyenin kendisine dayatılan haritaları yırtıp atacak güce sahip olduğunu anlayacaklarSON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN "TÜRKİYE'NİN KENDİSİNE DAYATILAN HARİTALARI YIRTIP ATACAK GÜCE SAHİP OLDUĞUNU ANLAYACAKLAR"

AHLAKSIZ HARİTALARI VE BELGELERİ YIRTIP ATACAĞIZ
Hakikatleri karşımızdakiler de çok iyi görüyor. Ülkemize karşı kurulan akılalmaz ittifakların ve sergilenen hak, hukuk, teamül tanımaz davranışların gerisinde bunun verdiği telaş ve korku bulunuyor.

Halbuki biz her platformda, her mesajımızda, Türkiye'nin adil olması şartıyla her türlü paylaşıma hazır olduğunu ifade ediyoruz. Bu görüşümüzde samimiyiz. Sorun? Karşımızdakilerin bizim haklarımızı yok sayması. Kendilerini bizim üstümüzde konumlandırmaya çalışması. Ama bunun böyle olmadığını, Türkiye'nin kendisine dayatılan ahlaksız haritaları ve belgeleri yırtıp atacak siyasi, ekonomik ve askeri güce sahip olduğunu anlayacaklar. Ya siyasetin ve demokrasinin diliyle anlayacaklar ya da sahada yaşayacakları acı tecrübelerle anlayacaklar.

TÜRK MİLLETİ OLARAK BİZ HER İHTİMALE VE HER SONUCA HAZIRLIKLIYIZ
Mücadeleyi ve onun sonundaki muhtemel şehadeti en büyük paye olarak gören bir milletin karşısında durabilecek hiçbir gücün olmadığını farkettiklerinde umarız iş işten geçmiş olmaz.

Biz "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın' derken, kendi fedakarlıklarımızla birlikte karşımızdakilerin yaşadığı yıkımları da kastediyoruz.

Türk milleti her türlü saldırı, her türlü bedel konusunda adeta şerbetlenmiş bir millettir.

İçinden geçtiğimiz sürecin sonunda olabilecekleri asıl bunca zamandır sahte bir refah ve demokrasi sırça köşkünde yaşayanlar düşünsün.

Türkiye ve Türk milleti olarak biz her ihtimale ve her sonuca hazırlıklıyız.

Son dakika: Sağlık Bakanı Koca Göztepe Şehir Hastanesi açılışında uyardıSON DAKİKA: SAĞLIK BAKANI KOCA GÖZTEPE ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞINDA UYARDI

BAKAN KOCA'DAN KRİTİK UYARI
Başkan Erdoğan'dan önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca şöyle konuştu:

Mesafeyi gözetmeyen kalabalıklar, kalabalık içine atılan her adım bir değil onlarca can yakmaktadır.

Talebesi olmakla onur duyduğum bir hekim olmanın yanı sıra, yakın tarihimize önemli bir izler bırakmıştır.

Hocamız arkadaşlarıyla birlikte milletiyle birlikte barışık devlet anlayışında önemli katkılar vermiştir.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum