SON DAKİKA! Başkan Erdoğan'dan ABD, Macron ve Wilders'e önemli cevaplar: Haddinizi bilin! Yapacağınızı yapın.

Erdoğan, Hollandalı sözde milletvekili Wilders'in küstah paylaşımına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Bir de Hollanda'da bir milletvekili müsveddesi var. O da kakmış bizimle ilgili bir şeyler yazıyor. Bir defa haddini bil. Kiminle yol yürüdüğünü hiç hesap ettin mi? Faşizm bizim kitabımızda yok. Faşizm sizin kitabınızda var" ifadelerini kullandı. Öte yandan ABD'nin yaptırım kararına da sert tepki gösteren Erdoğan, "Siz kiminle dans ettiğinizin farkında değilsiniz. Yaptırımın neyse geç kalma" dedi.

SON DAKİKA! Başkan Erdoğan'dan ABD, Macron ve Wilders'e önemli cevaplar: Haddinizi bilin! Yapacağınızı yapın.
25 Ekim 2020 - 19:15

SON DAKİKA! Başkan Erdoğan'dan ABD, Macron ve Wilders'e önemli cevaplar: Haddinizi bilin! Yapacağınızı yapın
Giriş Tarihi: 25.10.2020  18:03 Son Güncelleme: 25.10.2020  18:03
SON DAKİKA... Başkan  'nin ilk kongresi için geldiği 'da sevgi gösterileri eşliğinde konuşma yapacağı alana geldi. Erdoğan'ı yolda vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına riayet ederek karşıladı. Başkan Erdoğan Malatya'da gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Azarbaycan'a destek verdiğimiz için ABD'nin yaptırım tehdidine cevap veren Erdoğan "Geç kalmayın yapın" derken İslam'a saldıran Macron ve Wilders'e ise çok sert cevaplar verdi. İşte ayrıntılar

SON DAKİKA! Başkan Erdoğan'dan ABD, Macron ve Wilders'e önemli cevaplar: Haddinizi bilin! Yapacağınızı yapın

Malatya'dan son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 7. Olağan Kongresi için öğle saatlerinde Malatya'ya geldi. Kendisini karşılayan vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara özel ilgi gösterdi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan kongrenin yanısıra Malatya'da gerçekleştirilen projelerin toplu açılış törenini de gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şantaj yapanlara cevabımızı yatırımlarla veriyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Türkiye'yi şantajla dize getirmeye çalışanlara cevabımızı Malatya'dan veriyoruz. Bizi hedeflerimizden vazgeçirmeye isteyenlere cevabımızı yatırımlarla veriyoruz" dedi.

Video Player

00:00 | 02:33

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.
Online Video Platform

İşte Erdoğan'ın son dakika açıklamalarından canlı yayın ve konuşmasından öne çıkanlar;

Maşallah Malatya bugün yine her zamanki gibi bir başka güzel. Tüm ilçeleri selamlıyorum. Rabbime, şahsıma sizlerle bir kez daha buluşmayı nasip ettiği için hamdusenalar ediyorum. Bir güz günü bir kez daha güzel Malatya'dayız. Buranın güzellikleri saymakla bitmez. Tabiat sadece canlanmakla, meyve vermekle kalmıyor. Tarihimiz de medeniyetimiz de burada Malatya'da çiçek açıyor. Bundan 1365 yıl önce İslam ordularının çiçeklendirdiği şehir. Alparslanın gazilerine yoldaş olan, atlarına su gönüllerine huzur veren şehir.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron ve Wilders'e sert cevap "Yatıyor, kalkıyor..."

Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan toplu açılış töreninde önemli açıklamalar

Coğrafyamızı kucaklayan büyük şehir Malatya. Ülkemize çağ atlatan merhum Turgut Özal'ı yetiştiren şehir.

DEPREMİN YILDÖNÜMÜNDE KONUT İNŞAATINI TAMAMLAMIŞ OLACAĞIZ

Malatyamızda bugün 446 konutu vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Depremin yıl dönümünüde konut inşaatını tamamlamış olacağız. Bizleri bağrına bastığı için Malatyamızın her bir bireyine teşekkür ediyorum.

DEMOKRASİ MÜCADELEMİZDE İKİ UÇ VAR...

Değerli kardeşlerim Türkiye'nin demokrasi mücadelesi birçok şeyi ifade eder. Bir yanda halka rağmen sözde halkçılık, diğer yandan gönlü ve gözü milletimizle aynı istikamete bakan anlayış. Darbelerle, dışarıdan desteklerle jakoben bir bakışla milletine bakan bir yapı.

SON DAKİKA MACRON VE WİLDERS'E CEVAP: HADDİNİ BİL!

Fransa'nın başındaki zat. Şaşırmış. Yatıyor, kalkıyor Erdoğan... Ya önce sen kendine bak. Dün de söyledim. Bu bir vaka. Bir kontrolden geçmesi lazım bunun. Bir de Hollanda'da bir milletvekili müsvettesi var. O da kalkmış bizimle ilgili bir şeyler yapıyor. Ya bir defa sen haddini bil. Kiminle yol yürüdüğünü hiç hesap ettin mi? Faşizm bizim kitabımızda yok. Sizin kitabınızda var. Haddini bileceksin.

FAŞİZM DE NAZİZM DE SİZDE

Faşizm de Nazizm de bizim kitabımızda,değerlerimizde yok. Onlar sizsiniz siz! Topraklarımız barındırdığımız, beslediğimiz mazlumlarla dolu. Sizin kulağınız var duymuyor. Gözünüz var görmüyor. Ağzınız var hakikati konuşamıyor. Faşist sizsiniz.

SÖZ VERDİLER...

Kardeşlerim Suriye'de 4 milyon insanın hepsine sahip çıktık. Şimdi orada briket evler yapıyoruz. Evsiz kalan kardeşlerimizi oraya yerleştiriyoruz. Söz verdiler bize. Biz de destek vereceğiz diye. Sonra 50 dereden su getirdiler. Biz dedik ki STK'larımızla biz bu yolda devam ederiz. Ve bu evleri de yaparız dedik. Ben orada emeği olan tüm STK'larımıza teşekkür ediyorum. Biz Batı'dan teşekkür beklerken sınırlarımız dibinde terör koridoru oluşturma gayretleriyle karşılaştık. İşte Fırat'ın doğusu. Libya'da ülkenin meşru yönetimine karşı darbeci ve işgalcilere destek olunması ile karşılaştık.

KİMSENİN DAVETİNİ BEKLEMEYİZ

Ama hayır! Oradaki kardeşlerimizin daveti ile Libya'dayız. Suriye'de Suriye halkının davetiyle oradayız. İlla zalim Esed'in davetini beklemeyiz bu konuda. Mazlumların yanında olmak için izin almayız.

ABD'YE: YAPTIRIMIN NE İSE YAP!

Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında yer alıyoruz diye suçlanıyoruz. Bazı Amerikalılar İlham Aliyev kardeşimizi arıyor. Sizin yanınızda kim olduğunu biz biliyoruz. Ee Türkiye var! Yeri gelirse onlara da yaptırım uygularız. Ya sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin. Yaptırımın ne ise geç kalma yap! F-35'leri vermediniz, Patriotları vermediniz, S400'leri Rusya'ya geri gönderin dediniz. Kabile devleti değil Türkiye'yiz biz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malatya'da AK Parti İl Kongresi'de önemli açıklamalar 

Başkan Erdoğan'dan   7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalar
 haberine göre Başkan , partisinin  7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Hollandalı sözde milletvekili Wilders'in küstah paylaşımına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Bir de Hollanda'da bir milletvekili müsveddesi var. O da kakmış bizimle ilgili bir şeyler yazıyor. Bir defa haddini bil. Kiminle yol yürüdüğünü hiç hesap ettin mi? Faşizm bizim kitabımızda yok. Faşizm sizin kitabınızda var" ifadelerini kullandı. Öte yandan ABD'nin yaptırım kararına da sert tepki gösteren Erdoğan, "Siz kiminle dans ettiğinizin farkında değilsiniz. Yaptırımın neyse geç kalma" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şantaj yapanlara cevabımızı yatırımlarla veriyoruz

 haberine göre Başkan , partisinin  7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Hollandalı sözde milletvekili Wilders'in küstah paylaşımına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Bir de Hollanda'da bir milletvekili müsveddesi var. O da kakmış bizimle ilgili bir şeyler yazıyor. Bir defa haddini bil. Kiminle yol yürüdüğünü hiç hesap ettin mi? Faşizm bizim kitabımızda yok. Faşizm sizin kitabınızda var" ifadelerini kullandı. Öte yandan ABD'nin yaptırım kararına da sert tepki gösteren Erdoğan, "Siz kiminle dans ettiğinizin farkında değilsiniz. Yaptırımın neyse geç kalma" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar

Malatya'nın güzellikleri saymakla bitmez. Tarihimizde kültürümüzde medeniyetimiz de burada çiçek açıyor. Malatya Battal Gazi'lerin tarih yazdığı şehir. Malatya'nın Alparslan'ın gazilerine yoldaş olan şehir… Malatya ülkemize çağ atlatan merhum Turgut Özal'ı yetiştiren şehir...

'nin 19 yıllık geçmişinde Malatya daima en önde olmuştur. Depremden hemen sonra harekete geçtik. Malatya'da toplam 5 bin 34 konut inşa etmek için çalışmalara başladık. Geçtiğimiz ocak ayında Malatya ve Elazığ'da yaşanan deprem felaketi nedeniyle tekrardan geçmiş olsun diyorum. Bugün 446 konutu vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Kalan konutlar da etaplar halinde teslim edilecek. İnşallah depremin yıl dönümünde konut teslimini tamamlamış olacağız.

Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma mücadelesi uzun ve meşakkatli bir süreci ifade eder.

MACRON VE WİLDERS'E ÇOK SERT TEPKİ
Türkiye'nin demokrasi mücadelesi uzun ve meşakkatli bir süreci ifade eder.

Milletimizin değerlerine savaş açanlar kimi zaman darbeler kimiz zaman da ekonomik krizlerle dışarıdan destek almışlardır.

Başka ülkelerde de benzer süreçler yaşandı. Bu ülkelerde kendi, tarihine husumet besleyen yönetimler nedeniyle felaketlere şahit olduk.

Şu an Fransa'nın başındaki zat şaşırmış yatıp kalkıp Erdoğan'la uğraşıyor. Sen önce kendine bak. Bu bir vaka. Hakikatten kontrolden geçmesi lazım.

Bir de Hollanda'da bir milletvekili müsveddesi var. O da kakmış bizimle ilgili bir şeyler yazıyor. Bir defa haddini bil. Kiminle yol yürüdüğünü hiç hesap ettin mi?

Faşizm bizim kitabımızda yok. Faşizm sizin kitabınızda var. Bizim kitabımızda ne faşizm ne Nazizim var. Biz sosyal adaletle yol yürüyoruz.

'BUNDAN YANA PİŞMANLIĞIMIZ YOK'
Bugün Türkiye en çok sığınmacıya ev sahipliği yapan ülkedir. Milli gelirine göre en fazla harcama yapan ülke de Türkiye. Bundan yana pişmanlığımız yok. Bu insanlara en zor zamanlarında kucak açmaktan dolayı da şeref duyuyoruz.

Suriye'de 4 milyon civarında insanı hepsine sahip çıktık. Şimdi bir de orada briket evler yapıyoruz. İdlib'de evsiz kalan kardeşlerimizi oraya yerleştirmenin gayreti içindeyiz.

Biz batıdan teşekkür beklerken sınırlarımız dibinde terör koridoru oluşturma gayretiyle karşılaştık.

Libya'da meşru hükümetin yanında olduğumuz için destek beklerken iftiralarla dışlanmaya çalışıldık. Oradaki meşru hükümetin davetiyle oradayız. Biz Suriye halkının davetiyle oradayız.

Zalim Esed'in davetini beklemeye gerek yok. Zalim Esed işine gelenleri davet edebilir.

Doğu Akdeniz'de hamleler geliştirirken engellemelere maruz kaldık. Kafkasya'da Azerbaycan'ın yanında olduğumuz için eleştirilere maruz kaldık.

ABD'YE ÇOK SERT SÖZLER
Bazı Amerikalılar ilham kardeşime sizin yanında Türkiye var gerekirse yaptırım uygularız diyor. Siz kiminle dans ettiğinizin farkında değilsiniz. Yaptırımın neyse geç kalma.

S-400'leri geri gönderin dediniz. Biz kabile devleti değiliz. Biz Türkiye'yiz. Ben İHA'yı da SİHA'yı da Akıncıyı'da yapmaya muvaffak olan grubumuzu tebrik ediyorum.

Dünyayı yaşanmaz hale getiren güçler, oyunlarını bozduğumuz, gerçek yüzlerini ortaya çıkardığımız için bizi de hedef tahtasına koymuşlar. Varsın koysunlar, durmak yok yola devam.

'YENİ SİNSİLİKLERLE KARŞIMIZA ÇIKIYORLAR'
Ülkemizin demokrasi ve kalkınma mücadelesinde kat edilen her mesafe milyonlarca mazlumun da sevinç kaynağıdır. Güçleri yetse ülkemiz bir kaşık suda boğmaya niyetli olanların heveslerini kursaklarında bıraktıkça yeni sinsiliklerle karşımıza çıkıyorlar. Ama ne yaparsa yapsınlar bu kutlu yürüyüşü durduramayacaklar.

Zulmün ateşi sönecek, zalimin gücü tükenecek. Türkiye'nin bölgesel mücadelesini yürütürken en küçük taviz vermiyoruz.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum