Başkan Erdoğan'dan Eren Bülbül paylaşımı

MSB'den flaş açıklama: İki PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi ------- Bakan Fahrettin Koca 11 Ağustos koronavirüs vaka ve vefat sayılarını açıkladı! İşte Türkiye'de corona virüs son durum verileri -------Yerli ve milli koronavirüs aşısı müjdesi! Canlı yayında tarihi duyurdu... ---Milli Savunma Bakanlığından Mavi Vatan açıklaması: ---Oruç Reis Akdeniz'de sondaja başladı Yunanistan'ı korku sardı! NATO ve AB'ye imdat çağrısı

Başkan Erdoğan'dan Eren Bülbül paylaşımı
12 Ağustos 2020 - 06:54

Başkan Erdoğan'dan  paylaşımı

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan, 'lı teröristler tarafından şehit edilen 'ün şehadetinin 3. yılında Twitter'dan mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, "Şehadetinin üçüncü yılında, terör örgütü PKK tarafından alçakça katledilen Eren yavrumuzun kanını yerde bırakmadık ama acısı hala yüreğimizde... " ifadelerine yer verdi.

Giriş Tarihi: 11.8.2020  22:38 Son Güncelleme: 12.8.2020  06:54

Başkan Erdoğan'dan Eren Bülbül paylaşımı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK'lı teröristlerce katledilen Eren Bülbül'ün, şehadetinin üçüncü yılında kanını yerde bırakmadıklarını belirterek, "Ama acısı hala yüreğimizde." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Twitter hesabından Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerle sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'e ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımında Bülbül'ün "İyi ki varsın Eren" yazılı fotoğrafına da yer veren Erdoğan, şunları kaydetti:

"Şehadetinin üçüncü yılında, terör örgütü PKK tarafından alçakça katledilen Eren yavrumuzun kanını yerde bırakmadık ama acısı hala yüreğimizde. Eren Bülbül ile birlikte bu vatan uğruna canlarını gözünü kırpmadan feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, hürmetle yad ediyorum."

Eren Bülbül'ün annesi: Şehit yavrum tüm Türkiye'nin acısı olduMSB'den flaş açıklama: İki PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi...  kuzeyi Zap bölgesinde tespit edilen 2 'lı teröristin hava harekâtıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Giriş Tarihi: 11.08.2020 

MSB'den flaş açıklama: İki PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyi Zap bölgesinde düzenlenen hava harekatında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Irak kuzeyi Zap bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin daha düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

MSB'den flaş açıklama: İki PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiEREN BÜLBÜL'ÜN ANISINA İTHAF EDİLDİ
Operasyon, "Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. İyi ki varsın Eren, Seni ve tüm şehitlerimizi unutmadık. Allah'tan rahmet diliyoruz" denilerek, Şehit Eren Bülbül'ün anısına ithaf edildi.

İki terörist etkisiz hale getirildi! Eren Bülbül detayı...İKİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ! EREN BÜLBÜL DETAYI...

Son Dakika: Bakan Fahrettin Koca 11 Ağustos koronavirüs vaka ve vefat sayılarını açıkladı! İşte 'de corona virüs son durum verileri

Son dakika haberleri...  korona virüsle mücadelede aldığı önlemlerle vaka sayısını kontrol altında tutmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da her gün koronavirüs vaka ve vefat sayılarını son dakika olarak duyuruyor. Vatandaşların merakla beklediği 11 Ağustos corona virüs tablosu Bakan Koca tarafından açıklandı. İşte, Türkiye'de 11 Ağustos koronavirüs vaka ve vefat sayıları tablosu...

Giriş Tarihi: 11.8.2020  20:14

Son Dakika: Bakan Fahrettin Koca 11 Ağustos koronavirüs vaka ve vefat sayılarını açıkladı! İşte Türkiye'de corona virüs son durum verileri

Son dakika haberleri... Türkiye korona virüsle mücadelede aldığı önlemlerle vaka sayısını kontrol altında tutmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da her gün koronavirüs vaka ve vefat sayılarını son dakika olarak duyuruyor. Vatandaşların merakla beklediği 11 Ağustos corona virüs tablosu Bakan Koca tarafından açıklandı. İşte, Türkiye'de 11 Ağustos koronavirüs vaka ve vefat sayıları tablosu...

Son dakika! 11 Ağustos koronavirüs rakamları açıklandı. Bakan Koca o illeri açıkladı!

11 AĞUSTOS KORONAVİRÜS VERİLERİ

Son 3 gündür HASTANEYE YATIŞLARDA %32 AZALMA var. Fakat sürecin en önemli göstergelerinden biri olan AĞIR HASTA SAYISINDA ARTIŞ devam ediyor. Son 3 gün içinde en yüksek sayıda hasta görülen ilk 5 ilimiz: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa.

DÜNKÜ VERİLER
Test sayımız salgın boyunca en yüksek olduğu seviyeye yakın. 60 yaş ve üzeri aktif hastaların toplam hasta içindeki oranı, ülke geneline bakıldığında, %20-25 aralığında seyrediyor. Gümüşhane ve Uşak, %35 ile bu açıdan en yüksek orana sahip.

 

Son Dakika: Bakan Fahrettin Koca 10 Ağustos koronavirüs vaka ve vefat sayılarını açıkladı! İşte Türkiye'de corona virüs son durum verileri

SON DAKİKA: Yerli ve milli koronavirüs aşısı müjdesi! Canlı yayında tarihi duyurdu...

Son dakika haberi: Koronavirüs salgını tüm dünyada hayatı altüst etmeye devam ederken, aşı çalışmaları birçok ülkede devam ediyor. Aşı ile ilgili önemli çalışmaların yürütüldüğü ülkeler arasında  de yer alıyor. Koronavirüs Türkiye Platformu tarafından yürütülen aşı çalışmaları için devlet tarafından 2-3 milyar TL gibi bir bütçe ayrıldı. Türkiye'de 10 ilaç, 8 aşı projesi üzerinde çalışılıyor.  Başkanı Prof. Dr. , "Hem aşı da hem de ilaçta çok güzel sonuçlar elde etmeye başladık" derken, Türkiye'deki 8 aşı ve 10 ilaç projesinin koordinatörü Gen Mühendisi ve Biyoteknoloji Müdürü Prof. Dr. Şaban Tekin ise "2021 Mart tarihinde aşımızın çıkmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi: 11.8.2020  15:39

SON DAKİKA: Yerli ve milli koronavirüs aşısı müjdesi! Canlı yayında tarihi duyurdu...

Son dakika haberi: Koronavirüs  Platformu tarafından sürdürülen aşı ve ilaç çalışmalarında önemli mesafeler katedildi.  Başkanı Prof. Dr.  son durumu anlattı. Mandal, "Çok hızlı bir şekilde ilerledik. Hem aşıda hem de ilaçta güzel sonuçlar elde etmeye başladık" derken, Türkiye'deki 8 aşı ve 10 ilaç projesinin koordinatörü Gen Mühendisi ve Biyoteknoloji Müdürü Prof. Dr. Şaban Tekin ise aşı için tarih verdi.

Corona virüse karşı yerli aşı 2021 yılı başında insanlığa sunulacak

SON DAKİKA: Yerli ve milli koronavirüs aşısı müjdesi! Canlı yayında tarihi duyurdu...

"HEM AŞIDA HEM İLAÇTA GÜZEL SONUÇLAR ELDE ETMEYE BAŞLADIK"

 Başkanı Prof. Dr.  yaptığı açıklamada, "Mart ayından itibaren biz bu süreçle karşı karşıyayız. Aralık ayında bu süreç daha 'ye gelmeden evvel bu çalışmalara başlamıştık. Geçmişimizde, bizim sağlık alanında desteklediğimiz projeler var. Devletimiz tarafından 2.3 milyarlık bir kaynak ayrılmıştı. Türkiye Kovid19 Platformu'nu oluşturduk. Şu an 18 tane proje çalışılıyor. 10'u tedavi ve ilaç, 8'i de aşı alanında. Biz 9 ay gibi bir hedef koymuştuk. Mayıs ayında sizlerle bir araya geldiğimizde yaz aylarında ilaçla ilgili, yıl sonunda da aşıyla ilgili güzel haberler vereceğimizi söylemiştik.
Çok hızlı bir şekilde ilerledik. Hem aşıda hem de ilaçta güzel sonuçlar elde etmeye başladık. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız iki gün önce hem ziyarette bulundular, hem açılış gerçekleşti. Bu konuda teknik anlamdaki bilgileri de sizlerle paylaşıyor olacağız." ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA: Yerli ve milli koronavirüs aşısı müjdesi! Canlı yayında tarihi duyurdu...

AŞI İÇİN TARİH VERDİ

'deki 8 aşı ve 10 ilaç projesinin koordinatörü Gen Mühendisi ve Biyoteknoloji Müdürü Prof. Dr. Şaban Tekin de önemli değerlendirmelerde bulundu.

Tekin şu ifadeleri kullandı:

SON DAKİKA: Yerli ve milli koronavirüs aşısı müjdesi! Canlı yayında tarihi duyurdu...

İki aşımızda hayvan aşamasını geçtik. Klinik çalışma için bir tanesini etik kuruluna aldık. Onay aldıktan sonra da insan çalışmaları başlayacak. İlk önce faz1 başlayacak. Aşının yan etkisinin olmadığını göreceğiz orada. Arkasından faz2 ve 3 gelecek. Bizim hedefimiz 2021 Mart tarihinde aşımızın çıkmasını bekliyoruz. Her şey yolunda giderse, hem teknik hem bürokratik anlamda işlerimiz yolunda giderse biz bu işi yapabileceğimize inanıyoruz.

Milli Savunma Bakanlığından Mavi Vatan açıklaması:

Milli Savunma Bakanlığı, “Mavi Vatanımızdaki her türlü hak, alaka ve menfaatimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar korumakta kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi: 11.8.2020  20:45

Milli Savunma Bakanlığından Mavi Vatan açıklaması:

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) "Mavi Vatanımızdaki her türlü hak, alaka ve menfaatimizi bundan sonra da korumakta kararlıyız, buna muktediriz. Misakımız Mavi Vatanımızdır." açıklaması yapıldı.

MSB paylaştı: "Misakımız Mavi Vatanımızdır"

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"Şanlı tarihimizden, asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığımız ilhamla Mavi Vatanımızdaki her türlü hak, alaka ve menfaatimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar korumakta kararlıyız, buna muktediriz. Misakımız Mavi Vatanımızdır."

Paylaşımda, Doğu Akdeniz'de faaliyete başlayan MTA Oruç Reis sismik araştırma gemisi ile ona refakat ve koruma sağlayan Türk Deniz Kuvvetleri unsurlarının helikopterden çekilen görüntüleri de yer aldı..

Oruç Reis sismik araştırma gemisine Türk Deniz Kuvvetleri refakat ediyor

 

Dışişleri Bakanlığı, Oruç Reis'in faaliyet sahasını gösteren haritayı paylaştı

 

Son dakika haberi: Yunanistan, Oruç Reis hamlesinden sonra çıldırdı! Doğu Akdeniz'de kendi iddiasını çürüttü

 

Oruç Reis'in rotası panikletti! Yunanistan izinleri iptal edip AB'den yardım istedi

 'de sondaja başladı 'ı korku sardı!  ve 'ye imdat çağrısı

’de sondaja başladı. komşu karıştı. Burnumuzun dibindeki ’na firkateyn yolladı. Donanmamızı Kaş’ta gören miçotakis paniğe kapıldı.  ve ’ye imdat çağrısı yaptı: Türkler geliyor!

Bak Miço dövek iste'Meis'!

Türkiye, Batı'nın Akdeniz'deki kirli oyununa fırsat vermedi. Oruç Reis Araştırma Gemisi'ni bölgeye gönderdi. Yunanistan panikledi! Meis Adası önünden hiçbir yere gidemedi.

Türkiye'nin Akdeniz'de ulusal haklarını araması dünyayı rahatsız etti. Önceki gün Navtex ilan edilmesinin ardından Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi, Kıbrıs'ın güneybatı açığına gönderildi. Bu gelişme, Yunanistan'ı panikletti! Antalya Kaş'taki Limanağzı bölgesi açığına sabah saatlerinde demirleyen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı fırkateyn, öğle saatlerinde Kalkan Körfezi açıklarına geçti.

Kaş'a 3 kilometre uzaklıkta bulunan ve Yunanistan'ın Türkiye'ye en yakın kara parçası olan Meis Adası önündeki Yunan fırkateyninin bekleyişi ise devam etti. Yine dün sabah saatlerinden itibaren Atak tipi askeri helikopter, Kaş üzerinde devriye uçuşu yaparak adeta dünyaya kararlılığımızın mesajını verdi!

GÜNEY KIBRIS'TAN KÜSTAH TEHDİT
Oruç Reis'in Doğu Akdeniz'deki yankıları devam etti. Panikleyen Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nden de küstah bir açıklama geldi. Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, Oruç Reis gemisinde görevli personeli uluslararası tutuklama emri ile Türkiye'yi tehdit etti.

Yunanistan'ı Oruç Reis paniği sardı. Fırkateyni, Meis Adası'nın önünden ayrılamadı.

MİSAKIMIZ MAVİ VATANIMIZDIR
Milli Savunma Bakanlığı, "Mavi Vatanımızdaki her türlü hak, alaka ve menfaatimizi bundan sonra da korumakta kararlıyız, buna muktediriz. Misakımız Mavi Vatanımızdır" dedi.

’de sondaja başladı. komşu karıştı. Burnumuzun dibindeki ’na firkateyn yolladı. Donanmamızı Kaş’ta gören miçotakis paniğe kapıldı.  ve ’ye imdat çağrısı yaptı: Türkler geliyor!


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum