Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan gündeme ilişkin önemli açıklamalar.

Okullar ne zaman açılacak? Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Ziya Selçuk okulların açılış tarihini açıkladı ----Bakan Fahrettin Koca 12 Ağustos koronavirüs vaka ve vefat sayılarını açıkladı! İşte Türkiye'de corona virüs son durum verileri ---Bakan Süleyman Soylu'dan son dakika açıklaması geldi! PKK elebaşı Cemil Bayık öldürüldü mü? -- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Yunanistan'a çağrı ---Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat tarafından öldürülen avukat Altuğ Polat'ın cenazesinde gözyaşları.

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan gündeme ilişkin önemli açıklamalar.
12 Ağustos 2020 - 23:19

Son dakika:  ’tan gündeme ilişkin önemli açıklamalar

Son dakika haberi…    canlı yayınında ekonomideki son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Giriş Tarihi: 12.8.2020  21:05Son Güncelleme: 12.8.2020  22:46

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan gündeme ilişkin önemli açıklamalar

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak CNN Türk canlı yayınında ekonomideki son gelişmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor.

Bakan Albayrak'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Aylardır küresel iklimde muazzam bir fırtına kopmuş durumda. Türkiye serbest piyasa ekonomisine geçtikten beri kur üzerinde ekonomiye ölçmeye girdi.

Türkiye 2. çeyrek performansıyla daralma yaşayan ülkeler içinde en az etkilenen ülkelerden birisi olacak. İkinci çeyrek pozitif olacak

2 yıl önce yeni sistemde Türkiye'de finansal ekonomi bu anlamda çok güçlü temeller üzerine oturacak bir ekonomi oluşturmamız lazım. Dünya tarihinin en büyük ekonomik krizi yaşanıyor. Krizlerden çok kriz lobileriyle uğraşıyoruz.

BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİ VERİYORUZ

Biz normalleşme sürecinde girdiğimizde en çabuk toparlanan ülke olacağız.

Battık bittik lobisi yine aynısın söylüyor. Algı üzerinden. Etkili değil ama bizi azınlık bir kesimimiz var, sosyal medya ile yatıp kalkan.

Bakan Albayrak'tan önemli açıklamalar

Milli bağımsızlık mücadelesi veriyoruz. Net söylüyorum Türkiye'de özellikle son 7 yıldır AK Parti iktidarı farklı ekonomik mücadeleleri veriyor. Ben Enerji bakanlığı dönemimden itibaren bu sürecin içerisindeyim.

Biz bir hayal dünyasında yaşamıyoruz.

Dünya çok başka bir iklimde ve kavga içerisinde. Bizim kimsenin malında gözümüz yok.

Bakan Albayrak: "Krizlerden çok kriz lobileriyle uğraşıyoruz"

ESKİSİNE GÖRE DAHA AZ ETKİLENİYORUZ

Küresel iklimden kaynaklı Türkiye her ülke gibi etkileniyor. Eskisine göre daha az etkileniyor.

Türkiye her gün donanmasıyla Ege'de Akdeniz'de sondaj yapıyor. Haklarını savunacak süreçler oluşturuyor. Sınır ötesi terör örgütlerine operasyonlar yapıyoruz. Her geçen gün daha da güçleniyor Türkiye ve güçlenecek.

Toplumumuz geziden beri söylenenle hakikat arasındaki farkı görüyor ve liderinin arkasında.

2008 krizinde -14,4 küçüldü yılın tamamında eksi 8 küçüldü Türkiye, bugün tüm bunlara rağmen biz yılı da en kötü çeyreğimizi de 2008-2009 krizinden daha iyi kapatacağız.

Bakan Albayrak: "Milli bağımsızlık mücadelesi veriyoruz"

Dikkat çeken Doğu Akdeniz mesajı!

Türkiye'de zaten birileri tarafından gerektiğinden fazla toplum psikolojisini negatife doğru itme çabası var. Toplumsal anlamda bunu destekleyecek adım atmamamız lazım.

KURUN SEVİYESİ DEĞİL, REKABETÇİ OLUP OLMAMASI ÖNEMLİDİR

Biz şu an itibariyle bahane üretme değil topluma çözüm üretme noktasında sorumluluk taşıyoruz. Biz daha iyisini yapmakla mükellefiz.

Pandemi sürecinin normalleşme aşamasına başlamadık.

Türkiye ekonomideki dalgalanmaları yönetebiliyor. Son 1 aylık süreçte kur 7'lere çıktı. Finansal güvenlik yapısında Türkiye tüm bu dalgaları kontrollü yönetip yönetmediği önemlidir ve Türkiye bu anlamda ciddi altyapıya sahiptir. Kurun seviyesi değil, rekabetçi olup olmaması önemlidir.

Türkiye yüzde 5 küçülecek' iddiasında bulunanlar yine yanılacaklar. Tahminimiz eksi 2 ile 1 arasında. Dünya ortalamasından çok daha iyi. Tüm veriler toparlanmanın güçlü şekilde başladığını gösteriyor. Normalleşme sürecinde atılan her adım daha pozitif yansıyor.

Temmuz ihracatı ve tüm süreçler ekonomideki toparlanma süreçlerinin başladığın gösteriyor.

Haziran, Temmuz ve Ağustos rakamlarında toparlanmanın güçlü bir şekilde gösteriyor. Altyapısı da sürece hızlı adapte olma konusunda Türkiye çok başarılıydı.

Bakan Albayrak: "Para bas diyenler oldu. Bu en büyük tuzaktır"

'PARA BAS' DİYENLER OLDU, BU EN BÜYÜK TUZAKTIR.

Son 2 ayda 250 bine yakın konut satıldı.

Çok güzel bir istihdam paketi hazırladık. Meclis'in yoğunluklarından dolayı yazın geçemedi. Meclis açıldığında ve bu paket geçerse güzel adımlar atılacak.

ABD'de 45 milyon işsiz sayısı ortaya çıktı. Türkiye'nin bundan etkilenmemesi elbette mümkün değil ama en aza indirmek ile uğraşayacağız.

Her senaryoya, tarihteki hiçbir dönemde bu kadar hazır olduğumuz bir dönem yok. Hazır bir şekilde bekliyoruz.

Son 3,4 ayda oluşan fiyatlama davranışlarındaki bozulma, beklentinin üzerinde bir enflasyon olarak yansımıştı. Ben çok daha ılımlı ve olumlu
düşünüyorum. Sürece baktığımızda bu yıl hedefimiz 8 buçuklardı. Türkiye'de bir kaç puanlık etkisi olabilir. Kur maliyet üzerinde etki, trende baktığımızda dönem dönem farklı şekilde etki etti. Bu seviyelerin beklendiği kadar negatif etkisi olacağını ben düşünmüyorum.

Piyasa kendi ayakları üzerinde duracak şekilde devam ediyor. Ağustos itibariyle piyasa dengeleşiyor. İhtiyaç oldukça dokunuş yapıyoruz.

Kısa çalışma ödeneği ile ilgili normalleşme desteğine dönüyor artık. Başvuran firmalarla birlikte yavaş yavaş normalleşme desteğine dönüyor. Çok güçlü bir istihdam paketi hazırladık.

Bakan Albayrak'tan flaş açıklamalar

PANDEMİNİN ENFLASYONA 1-2 PUANLIK ETKİSİ OLABİLİR

Doğu Akdeniz Türkiye'nin milli egemenlik konusudur.

Bizim bir seviyemiz var ve taviz vermeyeceğiz. Her gelene 'eyvallah' demek yok. Hep birlikte kenetlenerek aynı şekilde bakıyoruz.

Ümidim var bunu yapma noktasında ülkeme güveniyorum. Hikaye şu değişim devrim daha fazlası. Dünyada büyük bir devrim yaşanıyor. 20. yüzyıldan gelen sistem çöküyor ve yeni sistem geliyor. Türkiye adaletsiz haksız sisteme baş kaldırıyor.

İki türlü husus var. Çok yoğun gündemimiz var taki edemediğimiz yorumları da takip eden bir ekibimiz var.

Biz hakikiyi öğrenmeye çalışan herkesi kucaklayacağız.

İnanılmaz destekler ve dualar alıyoruz. İnanılmaz duygulanıyoruz. Yaptıklarımızı göre aileler var. Bir kesim bunu görüp sizin motivasyonunuzu alıkoymaya çalışıyor, biz bu konularda biraz dikkatliyiz.

Bakan Albayrak: Doğu Akdeniz, Türkiye’nin milli bağımsızlık konusudurTAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYACAĞIZ

Türkiye geziden beri bir mücadele veriyor ki öncesi de var. O süreçten bugüne ülkenin başındaki lider başta olmak üzere ülkeyi esir almaya yönelik operasyonlarla karşıya kaldık. Berat Albayrak çok farklı süreçlerde rol oynadı çok insanın ayağına bastı. Konu ülkenin menfaatiyse sonuna kadar mücadele vermek bizim borcumuz.

Taşın altına elimizi değil, bedenimizi koyacağız. Bir mücadele veriyoruz ama bunun bir bedeli olacak.

Dolayısıyla bağımsızlığın bir bedeli var. Bizim ecdadımız bu bedeli sayısız defa ödedi. Bu ülkenin menfaatinden başka yere Rabbim döndürmesin.

Ekonomi başta olmak üzere bu ülke paradigma değişikliği başlattı. Tamamında Türkiye başka bir yola girdi.Bilinçli ve sistematik bir operasyon yapıyorlar.

2009'DA IMF'YE GİTMEK İÇİN NELER NELER YAPTILAR

Bu ülkenin bağımsızlığı her şeyin üzerindedir. Çok net söylüyorum, televizyonlara çıktığımda ben ortadan konuşmaya özen gösteriyorum ama şunu net görmemiz lazım bu süreçte Türkiye çok güçlü bir reaksiyon ortaya koyuyor.

Türkiye'de birkaç tane partinin konuşmasını hep aynı ekip yazıyor, hep aynı konsept.

Türkiye her anlamda çok kuvvetli bir şekilde masaya yumruğunu koyuyor. Türkiye artık başka bir Türkiye.

SON DAKİKA HABERİ!  toplantısı sonrası  okulların açılış tarihini açıkladı

SON DAKİKA HABERİ: Milyonlarca öğrenci ve velinin merakla beklediği '?' sorusu bugünkü  Toplantısı ile cevap bulacak. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleri  liderliğinde bugün bir toplantı gerçekleştirdi. Hem kontrollü sosyal hayat hem de okulların açılması sürecine ilişkin değerlendirme ve tavsiye kararlarının masaya yatırıldığı toplantının ardından Ziya Selçuk son dakika açıklamalarında bulundu. Ziya Selçuk okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle başlayacağını açıkladı. İşte ayrıtılar

Giriş Tarihi: 12.8.2020  20:53 Son Güncelleme: 12.8.2020  21:06

SON DAKİKA HABERİ! Okullar ne zaman açılacak? Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Ziya Selçuk okulların açılış tarihini açıkladı

SON DAKİKA HABERİ: Milyonlarca öğrenci ve velinin merakla beklediği 'Okullar ne zaman açılacak?' sorusu bugünkü Bilim Kurulu Toplantısı ile cevap bulacak. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca liderliğinde bugün bir toplantı gerçekleştirdi. Hem kontrollü sosyal hayat hem de okulların açılması sürecine ilişkin değerlendirme ve tavsiye kararlarının masaya yatırıldığı toplantının ardından Ziya Selçuk son dakika açıklamalarında bulundu. Ziya Selçuk okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle başlayacağını açıkladı. İşte ayrıtılar

Son dakika! Yüz yüze eğitim 21 Eylül'de başlayacak! Bakan Selçuk açıkladı... Okullar ne zaman açılacak?

31 AĞUSTOS'TA UZAKTAN EĞİTİM BAŞLIYOR
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: 2020-2021 Eğitim-Öğretim 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle okullar açılacak, 21 Eylül'de seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitim başlayacak

Uzaktan eğitim araçları EBA televizyon kanalları, öğretmenleriyle yaptıkları canlı dersler, EBA internetin içeriğindeki birtakım konulardan oluşuyor. Ayrıca hazırlanan destek materyalları ile öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Okullarımızı açtığımızda öğrencilerimize, öğretmenlerimize, personele, servis sürücülerine varana kadar herkesin sağlık durumları, test kodlarıyla takip altında olacak. Gerekli önlemler alınacak.
Servislerde, okul bahçesi girişinde maske ve benzeri standartlar hususunda kılavuz çerçevesinde belirlenmişti. Öğrenci ve öğretmenlerimiz ve velilerimiz için rehber ve kılavuzlar hazırladık. Bunların ne şekilde uygulanacağının ayrıntısını da devam ettireceğiz.

Öğrencilerimizin teneffüste neler yapacağı konusunda kılavuzumuzda açıklanacak. Maske temin edilecek. Okullarımızın uyması gereken hijyen standartları konusunda birtakım kılavuzları daha önce de hazırlamıştık. Bu standartlar nasıl denetlenecek? 2000 denetmenimiz şu anda sahada ve okullardadırlar.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilelerimiz için hazırlanan bu kılavuzun takibi devam edecek. Okulun ilk haftasında özel bir uyum çalışmalarımız olacak. Okulların hijyenini sağlamak için temizlik ve personel alımları devam ediyor. Bu personelin sayısında artışa gitmiş bulunuyoruz.

Okullarımızla ilgili ihtiyaç kalemleri tek tek çıkarılmıştır, bunların takibi de devam ediyor. Okullarımıza mali destek vermek ve diğer teknik destekleri sağlamak için gereken planlamaları yaptık.

Son Dakika:  12  sayılarını açıkladı! İşte Türkiye'de corona virüs son durum verileri

Son dakika haberleri... Türkiye korona virüsle mücadelede aldığı önlemlerle vaka sayısını kontrol altında tutmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da her gün koronavirüs vaka ve vefat sayılarını son dakika olarak duyuruyor. Vatandaşların merakla beklediği 12 Ağustos corona virüs tablosu  tarafından açıklandı. İşte, Türkiye'de 12  sayıları tablosu...

Giriş Tarihi: 12.8.2020  21:56 Son Güncelleme: 12.8.2020  22:16

Son Dakika: Bakan Fahrettin Koca 12 Ağustos koronavirüs vaka ve vefat sayılarını açıkladı! İşte Türkiye'de corona virüs son durum verileri

Vatandaşların merakla beklediği 12 Ağustos corona virüs tablosu Bakan Koca tarafından açıklandı. İşte, Türkiye'de 12 Ağustos koronavirüs vaka ve vefat sayıları tablosu...

Son dakika! 12 Ağustos koronavirüs rakamları açıklandı. Ağır hasta sayısında artış

12 AĞUSTOS KORONAVİRÜS VERİLERİ


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 12 Ağustos koronavirüs verilerini sosyal medya hesabından açıkladı:
2 MARTTAN İTİBAREN EN YÜKSEK test sayısına son 24 saatte ulaştık. Ağır hasta sayımızda 15 artış var. Hastalığın yayılımı, sabit ortamlarda, örneğin AİLE İÇİNDE HIZLI. Bir hasta, hastalığa yakalanmış bir aile demek. Her birimiz, hepimiz için tedbir alalım.

 

BUGÜNKÜ TEST SAYISI: 67237
BUGÜNKÜ HASTA SAYISI: 1212
BUGÜNKÜ VEFAT SAYISI: 18
BUGÜNKÜ İYİLEŞEN SAYISI: 934

11 AĞUSTOS KORONAVİRÜS VERİLERİ

Son 3 gündür HASTANEYE YATIŞLARDA %32 AZALMA var. Fakat sürecin en önemli göstergelerinden biri olan AĞIR HASTA SAYISINDA ARTIŞ devam ediyor. Son 3 gün içinde en yüksek sayıda hasta görülen ilk 5 ilimiz: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa.

10 AĞUSTOS KORONAVİRÜS VERİLERİ

Test sayımız salgın boyunca en yüksek olduğu seviyeye yakın. 60 yaş ve üzeri aktif hastaların toplam hasta içindeki oranı, ülke geneline bakıldığında, %20-25 aralığında seyrediyor. Gümüşhane ve Uşak, %35 ile bu açıdan en yüksek orana sahip.
 korona tablosu!  sayısı kaç oldu? Sorusunun yanıtı araştırılan konular arasında yer alıyor. Pandemi döneminde her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün güncel yeni vaka sayısını açıklıyor. Dün akşam Sağlık Bakanı'nın açıkladığı verilere göre: 24 saatte 1183 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 15 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 243 bin 180, can kaybı 5 bin 873 oldu. Peki, 12 Ağustos korona tablosu!  kaç oldu? İşte iyileşen ve ölüm son durum tablosu....

SON DAKİKA: TÜRKİYE'DE CORONA VİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYISI KAÇ OLDU?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 12 Ağustos 2020 ÇarşambaTürkiye corona virüsü son durum tablosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Canlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son Durum

11 AĞUSTOS TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

İşte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın günlük değerlendirmeleri

Son 3 gündür HASTANEYE YATIŞLARDA %32 AZALMA var. Fakat sürecin en önemli göstergelerinden biri olan AĞIR HASTA SAYISINDA ARTIŞ devam ediyor. Son 3 gün içinde en yüksek sayıda hasta görülen ilk 5 ilimiz: İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa.

10 AĞUSTOS TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Test sayımız salgın boyunca en yüksek olduğu seviyeye yakın. 60 yaş ve üzeri aktif hastaların toplam hasta içindeki oranı, ülke geneline bakıldığında, %20-25 aralığında seyrediyor. Gümüşhane ve Uşak, %35 ile bu açıdan en yüksek orana sahip.

9 AĞUSTOS TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Test sayımız, salgın boyunca en yüksek olduğu dünkü seviyenin biraz altında. Yakın zamanlarda vaka sayılarının en çok arttığı illerimizden Gaziantep'te, son bir hafta içinde, ortalama vaka sayıları %10 düştü. 25 İLİMİZDE son 2 gündür entübe hastamız yok.

8 AĞUSTOS TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Zatürre oranı tüm Türkiye'de düştü. Günlük test sayısında 64 bine çıktık. En yüksek sayı yaklaşık 58 bindi. Hastane doluluk oranlarımızda, yeni yatan ve taburcu olan hastaların yakın sayılarda olması sebebiyle değişiklik yok. İyi sonuç sıkı tedbire bağlı.

7 AĞUSTOS TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Yeni hasta sayımızda artış devam ediyor. İyileşen hasta sayımız, dün olduğu gibi, yeni hasta sayısından az. Test sayımızsa giderek artıyor. Vaka sayılarını düşürmeyi başarana kadar, TEDBİRDE TEYAKKUZ halinde olmalıyız. İyi haber, sıkı tedbire bağlı.


Bakan Süleyman Soylu'dan son dakika açıklaması geldi!  elebaşı  öldürüldü mü?

 elebaşı  öldürüldü mü? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dünden beri gündemi meşgul eden "PKK elebaşılarından Cemil Bayık'ın SİHA'yla öldürüldüğü" iddiasına cevap verdi ve son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Soylu terörle mücadele konusunda "Dünyaya tavsiyemiz 'yi izlemeye devam etsinler" dedi.

Giriş Tarihi: 12.8.2020  14:16Son Güncelleme: 12.8.2020  14:19

Bakandan ilk açıklama geldi! PKK elebaşı Cemil Bayık öldürüldü mü?

Son dakika haberleri...  elebaşı  öldürüldü mü? Bu sorunun yanıtı, dün geceden bu yana en çok merak edilenler arasında öne çıkıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da terör örgütü "PKK'nın elebaşılarından Cemil Bayık'ın öldürüldüğü" yönünde çıkan iddialar hakkında son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Soylu, "Bütün dünyaya tavsiyemiz  Cumhuriyeti Devleti'ni takip etsinler" ifadelerini kullandı.

Bakandan ilk açıklama geldi! PKK elebaşı Cemil Bayık öldürüldü mü?

Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü Afet Kriminal İnceleme (AKİ) Temel Eğitim Kursu Açılış Programı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündemdeki konular hakkında da konuştu.

Bakandan ilk açıklama geldi! PKK elebaşı Cemil Bayık öldürüldü mü?

"OPERASYONLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR"

Bir gazeteci Bakan Soylu'ya dün akşam özellikle sosyal medyada gündem olan "terör örgütü  elebaşılarından 'ın SİHA'yla öldürüldüğü" iddiasını sorması üzerine "Terörle mücadele operasyonlarımız devam etmektedir.

Bakandan ilk açıklama geldi! PKK elebaşı Cemil Bayık öldürüldü mü?

Terörle mücadele konusunda bütün dünyaya tavsiyemiz  Cumhuriyeti Devleti'ni takip etsinler" ifadelerini kullandı.

Bakandan ilk açıklama geldi! PKK elebaşı Cemil Bayık öldürüldü mü?

KIRMIZI LİSTEDE ARANIYOR

, İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesinde kırmızı listede bulunuyor. Bu listede bulunan kişilerin ihbarı halinde 10 milyon liraya kadar ödül veriliyor.

Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Yunanistan'a çağrı

Son dakika... Milli Savunma Bakanı 'de yaşanan gerilime ilişkin konuştu. , Türkiye'nin 'de  ile yaşadığı sorunu diyalogla çözmek istediğini belirtti.

Giriş Tarihi: 12.08.2020 Güncelleme Tarihi: 12.08.2020 

Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Yunanistan'a çağrıSON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Akdeniz'de yaşanan gerilime ilişkin konuştu.

Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akardan Yunanistana çağrıSON DAKİKA: MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR'DAN YUNANİSTAN'A ÇAĞRI

YUNANİSTAN-MISIR ANLAŞMASINA TEPKİ

Hulusi Akar yaptığı açıklamada, "Doğu Akdeniz'de Yunanistan'la yaşanan sorunu diyalogla çözmek istiyoruz. Sahada ve masada uluslararası hukuktan yanayız" dedi. Bakan Akar, Mısır ve Yunanistan arasında yapılan anlaşmanın hukuksuz olduğunu belirtti.

DİYALOGDAN YANAYIZ

Akar, "Aklıselimin galip geleceğine inanmak istiyoruz. İyi komşuluk ilişkileri ve diyalogdan yanayız" derken, "Türkiye'nin uluslararası hukuka uygun anlaşmalarını sorgulamak yerine sağduyulu bakış sorunların çözümüne daha fazla katkı sağlar" ifadelerini kullandı.

Bakan Fatih Dönmez Oruç Reisten yeni görüntüyü paylaştıBAKAN FATİH DÖNMEZ ORUÇ REİS'TEN YENİ GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞTI

Oruç Reisin göreve başlaması Yunanın paçalarını tutuşturdu! Korkularını manşete taşıdılar...ORUÇ REİS'İN GÖREVE BAŞLAMASI YUNAN'IN PAÇALARINI TUTUŞTURDU! KORKULARINI MANŞETE TAŞIDILAR...

Türkiyenin Oruç Reis ile gelen hamlesi Yunanistanı çılgına çevirdi! İsrail bu sabah...TÜRKİYE'NİN ORUÇ REİS İLE GELEN HAMLESİ YUNANİSTAN'I ÇILGINA ÇEVİRDİ! İSRAİL BU SABAH...

Doğu Akdenizde hareketli saatler! Türk fırkateyni yeniden Kaşta...DOĞU AKDENİZ'DE HAREKETLİ SAATLER! TÜRK FIRKATEYNİ YENİDEN KAŞ'TA...

Doğu Akdenizde hareketli saatler! Türk fırkateyni yeniden Kaşta...

 Vali Yardımcısı Tolga Polat tarafından öldürülen avukat 'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu

Dün gece saatlerinde çıkan tartışma sonrası  Vali Yardımcısı Tolga Polat tarafından öldürülen avukat kardeşi  için Adana Adliyesinde tören düzenlendi. Düzenlenen törende Polat için avukat arkadaşları ve yakınları gözyaşı döktü.

Abisi tarafından öldürülmüştü! Gözyaşları sel oldu

Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat'ın cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu morgundan yakınları tarafından alındı. Daha sonra Altuğ Polat'ın cenazesi tören için Adana Adliyesine getirildi.

Polat'ın tabutunun üzerine cübbesiyle fotoğrafı bırakıldı. Törende hüzünlü anlar yaşanırken, avukat arkadaşları ve yakınları gözyaşlarını tutamadı. Adana Barosu Tiyatro Topluluğu'nda uzun süre görev aldığı öğrenilen Polat'ı arkadaşları alkışlarla uğurladı.

 

Adana Baro Başkanı Veli Küçük, törende yaptığı konuşmada, Polat'ın renkli bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, "Ömrünün baharında bir gençti, bu sahne ona yakışmadı. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Onun her zaman bizim yanımızda olup, bizi her zaman yukarıdan takip edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından duaların okunmasıyla Polat'ın tabutu omuzlarda cenaze aracına taşındı. Bu sırada bir avukat arkadaşı Polat'ın her zaman verdiği parmak selamını yaparak onu uğurladı.

Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat'ın naaşının, Mersin'in Tarsus ilçesinde Hacı Hamzalı köyündeki aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

'nde izinsiz yapılan bölümler kaldırıldı!  çirkin algı operasyonu başlattı

'nde yapılan çalışmalar kapsamında yapıdaki izinsiz bölümlerin kaldırıldığı bildirildi. Kaldırılan alanların daha önce lokanta ve kafeterya olarak kullanılan bölümler olduğu öğrenildi. 'li isimlerin ise sosyal medyada "Galata Kulesi yıkılıyor" şeklinde algı oluşturarak, çalışmalara engel olmak istediği ortaya çıktı

Galata Kulesi'nde izinsiz yapılan bölümlerin kaldırıldığı bildirildi. Galata Kulesi'nde izinsiz yapılan niteliksiz duvar örgüsü ve çimento harçlı bölümlerin alındığı öğrenildi.



GALATA KULESİ'NDE İZİNSİZ YAPILAN BÖLÜMLER KALDIRILIYOR
Galata Kulesi'nde büyük oranda bir restorasyon faaliyeti yapılmadığı; daha önce lokanta ve kafeterya olarak kullanılan bölümler ile bu kullanımların gerektirdiği ofis, mutfak gibi yapının orijinal fonksiyonu ile alakası olmayan bölümler ve zamanla izinsiz yapılan bölümler kaldırıldığı bildirildi.



SEYİR MEKANI VE MÜZE OLACAK
Galata Kulesi'nin bir bölümünün seyir mekanı bir bölümünün ise müze olarak düzenlenmesi çalışmaları yürütülmekte olduğu kaydedildi.


CHP'Lİ İSİMLERDEN SOSYAL MEDYADA PROVOKASYON
Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, CHP'li İBB yetkilileri ve Tuncay Özkan gibi isimler sosyal medya hesaplarından Galata Kulesi'nde devam eden çalışmalarla ilgili provokasyona başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmaları engellemek isteyen CHP'liler, restorasyon çalışmalarına engel olmak amacıyla elektriği kesmelerinin ardından şimdi de çalışmalarda yıkılan bölümleri sosyal medyada "Galata Kulesi yıkılıyor" algısıyla duyurarak kamuoyu oluşturmaya çalıştı.

Kenan Kıran/Sabah

Galata Kulesi'nde izinsiz yapılan bölümler kaldırıldı! CHP çirkin algı operasyonu başlattı


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum