Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medyada dolaşan sahte genelgeye karşı uyardı: İtibar etmeyiniz.

Sosyal medyada dolaşıma sokulan sahte genelge Emniyet Genel Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ''Bazı sosyal medya platformlarında 'Genelge' başlığı ile paylaşılan belgeler sahtedir. Kovid-19 tedbirleri ile alaka alınacak tüm tedbirler Resmi Kanallar vasıtasıyla duyurulur. Bu tür kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar etmeyiniz" uyarısında bulunuldu..

Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medyada dolaşan sahte genelgeye karşı uyardı: İtibar etmeyiniz.
28 Kasım 2020 - 23:43

 da dolaşan sahte genelgeye karşı uyardı: İtibar etmeyiniz

Giriş Tarihi: 28.11.2020 Güncelleme Tarihi: 28.11.2020 

 da dolaşıma sokulan sahte genelgeye karşı uyardı. Yapılan açıklamada ''Bazı sosyal medya platformlarında 'Genelge' başlığı ile paylaşılan belgeler sahtedir. Kovid-19 tedbirleri ile alaka alınacak tüm tedbirler Resmi Kanallar vasıtasıyla duyurulur. Bu tür kaynağı belli olmayan  itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

Emniyet uyardı: İtibar etmeyin

Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medyada dolaşıma sokulan 'Genelge' başlığı ile paylaşılan tam kapanma içerikli sahte belgelere itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu.

"BU TÜR KAYNAĞI BELLİ OLMAYAN SAHTE BELGELERE İTİBAR ETMEYİNİZ"
EGM'nin sosyal medya hesaplarından yapılan yazılı açıklamada, "Bazı sosyal medya platformlarında 'Genelge' başlığı ile paylaşılan belgeler sahtedir. Covid-19 tedbirleri ile alakalı alınacak tüm tedbirler, resmi Kanallar vasıtasıyla duyurulur. Bu tür kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden sahte genelge uyarısı: Yalan içerik

Sosyal medyada dolaşıma sokulan sahte genelge Emniyet Genel Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ''Bazı  platformlarında 'Genelge' başlığı ile paylaşılan belgeler sahtedir. Kovid-19 tedbirleri ile alaka alınacak tüm tedbirler Resmi Kanallar vasıtasıyla duyurulur. Bu tür kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar etmeyiniz" uyarısında bulunuldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden sahte genelge uyarısı: Yalan içerik

Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medyada yayılan sahte genelgeyle ilgili açıklama yaptı. Emniyet'ten yapılan açıklamada, ''Bazı sosyal medya platformlarında 'Genelge' başlığı ile paylaşılan belgeler sahtedir. Kovid-19 tedbirleri ile alaka alınacak tüm tedbirler Resmi Kanallar vasıtasıyla duyurulur. Bu tür kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

İŞTE GENELGE

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), bazı sosyal medya platformlarında paylaşılan ve sokağa çıkma yasağı ilan edileceği ileri sürülen "Genelge" başlıklı belgelerin sahte olduğunu bildirdi.

EGM'den yapılan açıklamada, bazı sosyal medya platformlarında, "Genelge" başlıklı belgelerin paylaşıldığı kaydedildi.

Bu belgelerin sahte olduğu belirtilen açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili alınacak tüm tedbirlerin resmi kanallar vasıtasıyla duyurulduğuna işaret edildi.

Açıklamada, "Bu tür kaynağı belli olmayan sahte belgelere itibar etmeyiniz." ifadesi kullanıldı.

.Son dakika: 'nden 'Sahte ' açıklaması

 tarafından sahte genelgeler hakkında son dakika açıklaması geldi. Bazı  platformlarında '' başlığı ile paylaşılan belgelere ilişkin açıklama yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, belgelerin sahte olduğunu duyurdu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 'Sahte genelge' açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, resmi kanallardan yapılacak açıklamaların takip edilmesi gerekliliğine işaret edilerek şu açıklama yapıldı:

'' Bazı sosyal medya platformlarında 'Genelge' başlığı ile paylaşılan belgeler SAHTEDİR. Covid-19 tedbirleri ile alaka alınacak tüm tedbirler Resmi Kanallar vasıtasıyla duyurulur.Bu tür kaynağı belli olmayan SAHTE BELGELERE itibar etmeyiniz.''

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum