Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan Kısıklı'da flaş açıklamaları! "Kazanan 85 milyon Türkiye'dir"

Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turunda 8'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık ara fark atan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, tarihi zafer sonrası Üsküdar Kısıklı'da vatandaşlara seslendi. Seçimlerde kazananın Türkiye olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, "5 yıl daha ülkeyi yönetme sorumluluğu verdiniz. Biz hep kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik. Biz hep hizmet eden hezimete uğramaz demiştik. Biz hep Türkiye bize biz de Türkiye'ye emanetiz demiştik." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan Kısıklı'da flaş açıklamaları! "Kazanan 85 milyon Türkiye'dir"
28 Mayıs 2023 - 21:05

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan Kısıklı'da flaş açıklamaları! "Kazanan 85 milyon Türkiye'dir"

Giriş Tarihi: 28.05.2023 Güncelleme Tarihi: 28.05.2023 

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ın galibi 85 milyon vatandaşımızdır

Son dakika: Tarihi seçim, tarihi zafer! Başkan Erdoğan Kısıklı'da millete seslendi: Kazanan sadece Türkiye!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs ve 28 Mayısın galibi 85 milyon vatandaşımızdır Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turunda 8'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık ara fark atan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, tarihi zafer sonrası Üsküdar Kısıklı'da vatandaşlara seslendi. Seçimlerde kazananın Türkiye olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, "5 yıl daha ülkeyi yönetme sorumluluğu verdiniz. Biz hep kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik. Biz hep hizmet eden hezimete uğramaz demiştik. Biz hep Türkiye bize biz de Türkiye'ye emanetiz demiştik." dedi.

Son dakika: Tarihi seçim, tarihi zafer! Başkan Erdoğan Kısıklı’da millete seslendi: Kazanan sadece Türkiye!

Son dakika haberleri: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunu milletin teveccühüyle tamamlamış bulunduklarını belirterek "İki bayram arasında bize bir demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Başkan Erdoğan, Kısıklı'daki konutunun önünde bekleyen vatandaşlara hitap etmek üzere, eşi Emine Erdoğan'la birlikte seçim otobüsünün üzerine çıktı.

Bu sırada çalınan ''Duyanlara, duymayanlara'' şarkısına eşlik eden Erdoğan, daha sonra yaptığı konuşmada, İstanbul'u çok sevdiklerini, İstanbul aşığı olduklarını, İstanbul'la yola çıktıklarını ve İstanbul'la yola devam ettiklerini söyledi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan Kısıklı’da flaş açıklamaları! Kazanan 85 milyon Türkiye’dirBaşkan Recep Tayyip Erdoğan, tarihi 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim zaferi sonrası coşkulu kalabalığın katıldığı İstanbul Kısıklı’da tarihi bir konuşma yaptı. Başkan Erdoğan, Türkiye'ye seçim desteği için teşekkür ederek, "Kazanan 85 milyon Türkiye'dir" dedi. "Hiç kimse gençlerimizi kendi dipsiz karanlıklarına sürükleyemez. Hiç kimse Türkiye'ye parmak sallayamaz." ifadelerine yer veren Başkan Erdoğan, "Ne dedim; ‘Pazara kadar değil, mezara kadar beraber olacağız. Bu sevda burada bitmez’ dedik. Şimdi bak ‘Bay Bay Kemal’ diyorlar. ‘Biz hep bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz’ demiştik. ‘Biz hep Türkiye bize, biz de Türkiye'ye emanet’ demiştik. İsterseniz buna 3. bayı ekleyebiliriz. Bay Bay Bay Kemal." mesajını verdi.

 İlk turda olduğu gibi 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde de rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na açık ara fark atan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, tarihi 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim zaferi sonrası coşkulu vatandaşların katıldığı İstanbul Kısıklı'da açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"MİLLETİME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Biz İstanbul'u çok seviyoruz. İstanbul aşığıyız, İstanbul'la yola çıktık, İstanbul'la yola devam ediyoruz. Maşallah, bugün Kısıklı bir başka. Üsküdar bir başka ve İstanbul bir başka. Değerli dava ve yol arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu milletimizin teveccühü ile tamamlamış bulunuyoruz. İki bayram arasında bize bir demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum. Sandık başına giderek kendisi ve evlatlarının geleceği için iradesini ortaya koyan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.

Teşkilatımızın tüm mensuplarını, kadın ve gençlik kollarımızı, sandık müşahitlerimizi, gönüllü olarak seçimin sağlıklı şekilde yürümesine katkıda bulunan herkesi, kampanya ekibimizi tebrik ediyorum. Kadınlarımızı tebrik ediyorum. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Ve AK Parti davasına gönül veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Yurt dışında, yurt içinde ikinci tura göre özellikle yüksek oy oranlarıyla sandığa koşan herkese teşekkür ediyorum. Yaptığı tercihiyle önümüzdeki 5 yıl boyunca ülkeyi yönetme sorumluluğunu bir kez daha bize tevdi eden milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız. 21 yıldır layık olduğumuz gibi layık olacağız.

"3. BAYI EKLEYEBİLİRİZ! BAY BAY BAY KEMAL"

Ne dedim; Pazara kadar değil, mezara kadar beraber olacağız. Bu sevda burada bitmez" dedik. Şimdi bak "Bay Bay Kemal" diyorlar. "Biz hep bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz" demiştik. "Biz hep Türkiye bize, biz de Türkiye'ye emanet" demiştik. İsterseniz buna 3. bayı ekleyebiliriz. Bay bay bay Kemal.

"BUGÜN KAZANAN SADECE TÜRKİYE'DİR"

Bugünkü Seçim, aramızdaki muhabbetin demokrasi ateşinde şekillenmiş halidir. Nasıl demir ateşin içinde şekillenirse, sizin de iradeniz sandıkta kırılmaz gücü haline geldi. Şimdi bakın buradan Türkiye'ye bir hesap yapıyorum. Hesap uzmanıyım diyordu ya. 2018'de CHP'nin vekil sayısı neydi biliyor musunuz. 146. 2023'te CHP'nin vekil sayısı 169 çıkardı. Fakat malum toplamda %1 bile oya sahip olmayan malum partilere kiralık vekil verdi. 40 tane. Peki ne oldu. Şimdi 129 vekile düştü CHP. Bu işleri çok iyi bilir. Böylece kaybettiği vekiller sebebiyle herhalde CHP bunu Bay Bay Bay Kemal'e hesabını soracaktır. Diyoruz ki, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminin galibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır. Ben bir şey daha söylemiştim. "Biz öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek" Öyleyse bugün kazanan sadece Türkiye'dir. Demokrasimizden, kalkınmamızdan taviz vermeden Türkiye Yüzyılı'nın kapısını açtık. Milletimizin tüm kesimlerinin hayallerini beraber hayata geçirdik. Kalbi ve gözü bize dönük dostlarımızın umutlarını beraber düzelttik. Kısıklı meydana tarih yazdı, tarih. Bir İstanbullu, bir Kısıklılı olarak Allah'a hamd ediyorum sizin gibi arkadaşları verdiği için. Her zaferi yine sizlerle kutlayacağız. Şimdi önümüzde 2024 var. 2024'te Üsküdar'ı da İstanbul'u da yerel seçimlerde kazanmaya hazır mıyız? Durmak yok çok çalışacağız. Emniyetten Kısıklı meydanında ne kadar var dedim, rakam 55 bin.

CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN'DAN SEÇİM SONUCUNA İLİŞKİN PAYLAŞIM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aşılmaz denen engelleri bir bir aştık. Türkiye Yüzyılı'nda durmak yok, yola devam." ifadelerini kullandı.

Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna ilişkin yaptığı paylaşımda, "Öyle bir kazandı ki kimse kaybetmedi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aşılmaz denen engelleri bir bir aştık. Türkiye Yüzyılı'nda durmak yok, yola devam." değerlendirmesinde bulundu.

Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna ilişkin yaptığı paylaşımda, "Öyle bir kazandı ki kimse kaybetmedi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aşılmaz denen engelleri bir bir aştık. Türkiye Yüzyılı'nda durmak yok, yola devam." değerlendirmesinde bulundu.

Bu sırada çalınan ''Duyanlara, duymayanlara'' şarkısına eşlik eden Erdoğan, daha sonra yaptığı konuşmada, İstanbul'u çok sevdiklerini, İstanbul aşığı olduklarını, İstanbul'la yola çıktıklarını ve İstanbul'la yola devam ettiklerini söyledi.

Bugün Kısıklı'nın, Üsküdar'ın, İstanbul'un bir başka olduğunu ifade eden Erdoğan, "Değerli dava ve yol arkadaşlarım" diye seslendiği alandaki vatandaşları kalbi duygularıyla, hürmetle, muhabbetle selamladığını dile getirdi.

"Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu milletimizin teveccühüyle tamamlamış bulunuyoruz. İki bayram arasında bize bir demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum." diyen Erdoğan, sandık başına gidip kendisi ve evlatlarının geleceği için iradesini ortaya koyan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: "Bay bay bay Kemal" | Video

"İSTERSENİZ BUNA BİR ÜÇÜNCÜ 'BAY' DAHA İLAVE EDEBİLİRİZ; BAY BAY BAY KEMAL"

Erdoğan, teşkilatın tüm mensuplarını, kadın ve gençlik kollarını, sandık müşahitlerini, gönüllü olarak seçimin sağlıklı şekilde yürümesine katkıda bulunan herkesi, kampanya ekibini, kadınları, gençleri ve AK Parti davasına gönül veren tüm kardeşlerini tebrik ettiğini belirtti.

Yurt içinde, yurt dışında ikinci tura göre özellikle yüksek oy oranlarıyla sandığa koşan herkese teşekkür eden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaptığı tercihle önümüzdeki 5 yıl boyunca ülkeyi yönetme sorumluluğunu bir kez daha bize tevdi eden milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız. 21 yıl layık olduğumuz gibi layık olacağız. Ne dedim; 'Pazara kadar değil, mezara kadar beraber olacağız.' Hep 'Bu sevda burada bitmez.' dedik. Öyle mi? Şimdi bak 'bay bay Kemal' diyorlar. Biz hep 'Bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz.' demiştik. Biz hep 'Hizmet eden hezimete uğramaz.' demiştik. Biz hep 'Türkiye bize, biz de Türkiye'ye emanetiz.' demiştik. İsterseniz buna bir üçüncü 'bay' daha ilave edebiliriz; bay bay Bay Kemal."

    Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: "Bay bay bay Kemal" | Video

    Başkan Erdoğan: Bay Bay Bay KemalBAŞKAN ERDOĞAN: BAY BAY BAY KEMAL

    Dünya liderlerinden Başkan Erdoğan’a tebrik yağıyor

    Yunan medyasından dikkat çeken manşetCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi sonrasında kutlama yapan halka seslendi. "Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunu milletimizin teveccühü ile tamamlamış bulunuyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminin galibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır. Ben bir şey daha söylemiştim, "Biz öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek" öyleyse bugün kazanan sadece Türkiye'dir" ifadelerini kullandı...Zülfikar Gençtürk
    15-temmuz.net haberleri

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum